Zamparini keveri a kártyát: Pastore a tét!

22

A Palermo mindenható elnöke,  Zamparini szerint, Berlusconi nem áldoz 50 millió eurót a csatárra.

Silvio Berlusconi nemrég kijelentette, ha a Milan megnyeri a bajnokságot, akkor komoly igazolások várhatók a klubnál. A Palermo elnöke, Maurizio Zamparini azonban nem félti egyik legjobb játékosát, Javier Pastorét, mert szerinte a Milan nem engedheti meg magának a vásárlást.

– Amíg Berlusconi vezeti a Milant lehetetlen, hogy Pastore a játékosuk legyen – mondta Zamparini. – Ahhoz, hogy valamely csapat megszerezze a játékosunkat, 50 millió eurót kellene fizetnie, de Berlusconi sosem fog ennyi pénzt adni érte, ezért a játékos egy évig valószínűleg még marad a Palermónál.A nyilatkozat kapcsán nem árt emlékezni arra, hogy a Palermo csapatának egyetlen esélye, hogy megmentse ezt a szezont az, ha az Olasz kupában nem áll meg az elődöntőben. És milyen véletlen: a négy között, szerdán éppen Berlusconi-Zamparini meccset rendeznek. Vagyis Milan-Palermo ütközet következik…

22 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. jelenleg még 20 millát sem ér.olyan gyenge formában van az elmult 10 meccsen.jobban jártak volna ha télen eladják a chelsea-nek.most meg kinálgatja mindenkinek mert tudja,h a kutyának sem fogja tudni eladni ennyiért!

 2. Zamparini ezzel a nyilatkozatával is csak próbálja cukkolni Berlusconit. Próbálja rávenni hogy vegye meg. Érzi a végét…… de remélem nekünk nem Pastore kell…. 🙂

 3. Ez a Zamparini beszedett valamit.Ez a Pastore forintban sem ér 50 milliót,nemhogy euróban.Nem ügyetlen.,de nemsokára lejár a szerződése,és ingyen lép le.Ebbe a mostani Milan-ba amúgy sem férne be.

 4. Ez a Zamparini beszedett valamit.Ez a Pastore forintban sem ér 50 milliót,nemhogy euróban.Nem ügyetlen.,de nemsokára lejár a szerződése,és ingyen lép le.Ebbe a mostani Milanba amúgy sem férne be.

 5. 1. pastore nem csatár. okosabb lett volna “támadó”-ként aposztrofálni.

  2. ahogy elnézegettem ezt a faszit – én nem is fizetnék érte. nemhogy 50 misit ér(ne).. 🙁 😉 nonszensz
  akkor inkább játsszon irányítót mauro tasotti!

 6. Emlékezzetek Borriello vagy Gilardino esetére.
  Ők sem rossz játékosok,Milan mezben aztán mégsem úgy ment nekik,ahogy elvárható lett volna.Pastore még fiatal,de a reális ára szerintem 15-20 millió körül forog…

 7. Pastore olyan jó kis 15-20 milliós játékos. Egy jobb csapatban – valahogy ilyenkor mindig a Milan jut eszembe – kiteljesedhetne. Szerintem most nem ő a legnagyobb szükséglete a Milannak. Az ő posztján Boateng egyelőre klasszis teljesítményt nyújt. Bár Boateng posztjával mindig bajban vagyok, mert tkp. bármilyen szerepkörben megállja a helyét.

 8. Boa jó a csatárok mögött irányítani,középpályára is tökéletes.univerzális!!szerintem a legjobban a csatárok mögött érzi jól magát.Pastore szerintem nem kell,főlleg most olvastam,hogy Ganso nem sokára valószínű aláír.FÖLÖSLEGES!!! KP.,meg VÉDŐ!!!!!!szeretnék már olvasni ilyen híreket is

 9. Pastore mitől kerül 50misibe? 5 meccs/1 gól átlagért? Vicc Zamparini. Jó játékos pastore de az elmúlt hónapokban mutatott formája alapján örülhetne Zamparini ha Berlu dobna érte 15milliót.

 10. A másik meg, hogy Pastore nem zerotituliira vágyik Palermoba. Ott soha nem adja ki magából a tudását. Jó játék= jó csapat

 11. 1, Pastore nem csatár. (de manapság már mindenki az aki rúg egy gólt)
  2, kb 10-12 millió €-t ér, max 15 mert fiatal de semmi extrát nem tud, nem is értem mire föl ez a nagy szél kavarás körülötte. A herceg egyből és simán alkalmazkodott a Milan játékához, ezért Ő nekünk sokkal többet ér mint egy másik játékos.

 12. egyáltalán kell nekünk? ez most úgy mondja mintha foggal körömmel nyomulnánk arra a srácra.. a tojáshéj még a fenekén van bakker..
  meg h nem engedhetjük meg magunknak? mi köze neki ahhoz h mi mit engedhetünk meg? ronaldot akarja megvenni berlu nemhogy egy ilyen kis izét megvegyen.. nem is kell nekünk.. pff.. 50 millió? nem is folytatom..

 13. nem tudom!!nem normális.kicsit túl értékelte srácot!!aztán az is lehet,hogy tényleg nagyon jó lesz,de nem ér most annyit(50).majd 2 év múlva kiderül mennyi is a reális ára!!addigra nagyjából kialakul,hogy mit tud!Ganso 5x jobb mint Pastore!!!!!

 14. Tulajdonképpen fel vagyunk szerelkezve fiatalokkal is,kérdés hogy megállják-e a helyüket
  a világ legeredményesebb csapatánál?…
  Szerintem nincs Pastore-ra szüksége a Milanunknak…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet