Cassano a Sampnak is szorít

7

A Milan 3–0-ra legyőzte szombaton a Sampdoriát, és továbbra is vezeti az olasz bajnokságot. A második találatot szerző Antonio Cassano feleségének és újszülött fiának, ajánlotta a találatot.

A Milan támadója elmondása szerint nagyon jól érzi magát új klubjánál, de azt is hozzátette, hogy korábbi együttese, a Sampdoria megmeneküléséért is szurkol. „Nagyszerű mérkőzést játszottam, talán a fiam születése (Christopher pénteken jött világra – a szerk.) inspirált. Nyilvánvalóan neki és a feleségemnek ajánlom a gólomat” – tette hozzá Cassano. – “Apává válni leírhatatlan öröm. Nem tudom, hogy fejezzem ki az érzéseimet.” A tizenegyesből betaláló támadó ezután a névválasztásra is kitért. „Miért a Christopher nevet választottuk? Mert tetszett. Én egy különleges srác vagyok, mint ahogy a fiam is az lesz.”

Cassano a téli átigazolását követően nem számított alapembernek új csapatában, de Zlatan Ibrahimovic eltiltásai, valamint Pato sérülése miatt előtérbe került.
„Fizikailag kezdek formába lendülni, ami nagyon fontos a számomra. Amikor teljesen jó állapotban leszek, minden könnyebben fog menni. Megvan mindenem a Milannál. Jól érzem magam a csapattársaimmal és a Milan-családdal. Most a bajnoki cím megszerzésére kell koncentrálnunk” – mondta Cassano, majd kitért korábbi klubjára is. „Remélem, a Sampdoria megmenekül a kieséstől. Ugyanakkor a következő héten Bariba látogatnak, a szülővárosom klubja ellen pedig nem lenne egyszerű szurkolni.” „Nem játszott rosszul a Samp, főleg az első félidőben volt ígéretes a produkciójuk. Mindig azt hangoztattam, hogy a csapatnak helye lesz a szívemben, és az, hogy most a Milan játékosa vagyok, az nagyban köszönhető annak a három évnek, amit a Marassiban töltöttem. Nem örültem túlzottan, amikor betaláltam, mint ahogy a Bari elleni találataimnál sem. A Samp fontos klub számomra” – zárta mondandóját Cassano.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Lol a re’gi csapata a 18. vagyis kieso (Sztem ki is esik :D) s most jott a Milanba — milyen e’rze’sek lehetnek benne?:D Fe’le’vvel ezelott meg egy ocska csapatba jatszott es most egy MILAN-ba :D:!!!!!

  2. primon! Mi köze egymáshoz a tiszteletnek meg annak, hogy fillérekért jött? Ezt magyarázd már el… A Sampdoriától azért jött el, mert az elnökük gyakorlatilag kiutálta.

  3. Annak, hogy Cassano alapjáraton tiszteli a volt klubját semmi köze ahhoz, hogy összerúgta a port a vezetőséggel. De meg kell hagyni ebből a balhéból Ő jött ki a leges legjobban. Gondolt a jövőjére és szerencséje is volt, hogy a Milan befizetett rá. Sok sikert és örömet a fiához!!
    u.i. ha nincs Pato és Ibra akkor te varázsolj nekünk Antonio!!!!!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet