Thiago Silva nyerte, a legjobb védőnek járó, Armando Picchi Díjat!


A Corriere dello Sport, a La Gazzetta dello Sport, a Tuttosport, a La Nazione és az Il Tirreno szerkesztői, valamint a La7,  a Mediaset, a Rai és a Sky sportszerkesztőinek szavazatai alapján a brazil sztár lett az idei Serie A kiírás legjobb védője. 
A második helyen Ranocchia végzett, de akárcsak a legutóbbi 2 Derby – ez is a Milan azaz Silva győzelmével ért véget.

A győztes center-bekk a világbajnok olasz védő Nesta oldalán hihetetlen párost alkot: a szezonban mindössze 23! gólt kapott a Rossoneri! Természetesen ez a kapusok és a többi védő érdeme is, hiszen volt amikor valamelyikük sérülése miatt nem játszhattak együtt. Ezzel az eredménnyel egyébként a Milan hálója rezdült legkevesebbszer eddig.

Gratulálunk!

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Na végre valami elismerés!
  Tegnap a chaten Lansky-val dumáltuk, hogy silva a két milanos éve alatt 4 sárgát kapott. 5367 percet játszott 62 mérkőzésen, mindig kezdő volt, és csak 3-szor cserélték le! Lőtt három gólt, piros lapot pedig nem kapott…
  Van valahol a világba még egy ilyen védő? Nem hinném!

 2. Csak a legmagasabb fokokban lehet róla beszélni!!! Lélegzetelállító mutatók, teljesítmény. 4 sárga 62 meccsen mindent elmond… A VILÁG LEGJOBBJA!!!

 3. A LEGNAGYOBB A VILÁGON!!!!!!!!!!INNÉT KELL NYUGDÍJBA MENNIE 40 ÉVESEN AKÁRCSAK MALDINI!!!FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Ranocchia nem valószínű, hogy a Schalke elleni 2:5 miatt lett a második. Jó védő, de Silva más szint. Nyilván nem akartak két Milan-védőt az első kettőbe rakni, de azért a Nesta-Silva páros lassan már olyan, mint a Markos-Nádas, Stan és Pan vagy a Forró-Havas duó. Nagyon meg kell nézni, hogy Silva mellé ki lehet a legideálisabb védőtárs, mert lám, Silvával a sorainkban is kaptunk már 4 gólt, de Nesta-Silva párossal szerintem kettőnél többet egyszer sem. Én Sakhot akarom.

 5. Sokratis Papastathopoulos

  Kipróbálhatnánk már a saját játékosainkat is ahelyett, hogy vennénk.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet