2022. december 03., szombat

Gattuso szerint megérdemeljük a scudettót

-

A Milan középpályása Rino Gattuso úgy véli csapata idei teljesítményével kiérdemelte, hogy megnyerjék a Scudettót. A Rossoneri november óta vezeti az olasz bajnokságot és három pont az előnye a második Napolival szemben.

Gattusót arról kérdezték, hogy mit vár a bajnokság végétől. A középpályás nem kertelt, s azonnal rávágta: „remélem megnyerjük. Már 22 vagy 23 meccset sikerrel zártunk. A második illetve harmadik Napolit és Intert is megvertük kétszer-kétszer… Úgy gondolom, megérdemeljük a Scudettót” – mondta Rino. Majd hozzátette: „még hat meccs hátra van.  Remélem minden jól alakul.”

Ezután jövőjéről kérdezték Gattusót, akiért már Oroszországból is érdeklődtek: „Ezen a szinten még maximum két évet tudok játszani. Azután gyerekeknél szeretnék edzősködni.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Lansky :
  Ebben tényleg igazad van!! Az Intert is kétszer elvertük a bajnokságban, és a Napoli-t is!!! (mind a kettőt 3-0ra)
  Ráadásul november óta az első helyen vagyunk!
  Ha most nem érdemeljük meg a Scudetto-t, akkor semmikor!!
  Akárki is lesz a bajnok a végén, jelenleg akkor is a Milan a legjobb olasz csapat.
  Hisz a legnagyobbakat elverte!

 2. Remélem nem adjuk el Gattuso-t, mert még mindig Milan szintű játékos és ahogy mondja még legalább 2 évig Milan szintű is lesz! Inkább Gattuso maradjon mint Flamini! Szerintem Flamini nem Milan szintű játékos és nagyon magas fizetése is én őt eladnám a nyáron Gattuso-t pedig megtartanám! Forza Milan

 3. Nem lebecsülve Gattuso-t de Flamini legalább besegít néha a támadásoknál. És ez a különbség a Milan jó és rossz formáját összehasonlítva.
  Marha nehéz elképzelni a Milant Ambrossini, Gattuso, Seedorf és Pirlo neve nélkül de szerintem 1 vagy 2 embernek közülük mennie kell. Csak kik lesznek azok, ez itt a kérdés. Leginkább Seedorfnak már most van több helyettese is.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS