A Galata is bejelentkezett Seedorfért

9

A Fiorentina elleni mérkőzésen ismét Clarence Seedorf volt a győztes Milan egyik legjobbja. A veterán holland középpályás szerződése a nyáron jár le a Milannál és kiváló teljesítménye miatt egyre több szóbeszéd lát napvilágot arról, hogy hol folytatja pályafutását.

“Sok pletykát hallok újabban. Azt megerősíthetem, hogy több ajánlatot kaptam Brazíliából és más helyről is, de egyelőre a scudetto megszerzése foglalkoztat. Csak a bajnokság után döntök a hogyan továbbról” – mondta a Fiorentina ellen vasárnap nagyon fontos gólt szerző holland. Seedorf szerződése júniusban lejár, így ha a Milan vezetői nem kínálnak neki új, rövid távú szerződést – a légiós még erről sem tett le –, szabadon igazolhatóvá válik.  A 2002 óta a Milan szolgálatában álló játékos sorsáról Adriano Galliani ügyvezető eddig nem nyilatkozott. Mindösszesen annyit közölt, hogy a lejáró szerződésű játékosok sorsáról csak a szezon befejezése után ülnek le egyeztetni.

A Gazzetta dello Sport szerint a Milan középpályása iránt továbbra is nagy a nemzetközi érdeklődés. A legújabb érdeklődő a török Galatasaray.
9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én most is azt mondom,hogy ha a kezdőben nem is, de a keretben bőven elfér.Remélem marad még egy évig,kell a rutinja.Forza Milan.

  2. Én azt se bánnám, ha innen menne nyugdíjba! Lehet, hogy sorozatosan nem tud már jó teljesítményt nyújtani, de az elmúlt 1 hónapban kifijezetten jól focizott. A keretben elfér!

  3. Nem fog maradni. A Tottenham elleni kiesés után a kommentátor kérdését követően elsírta magát. Tudta, hogy ez volt az utolsó BL meccse a Milanban.

  4. Ha szerződést kapna maradna még egy évet!Szerintem is jó lenne ha a kerettel lenne!A mentalistása az esze………!

  5. Nyugodtan hosszabithatnak vele egy ket evet…lehet hogy mar nem a regi,de azert a fiatalok rengeteget tanulhatnak tole,es ahogy lattuk most a szezon vegen egyik legjobb kozeppalyasunk!

  6. Még egy évig szerintem szüksége van rá a csapatnak,az utóbbi néhány meccsen kifejezetten jól játszott!Akar nyerni még egy BL-t..

  7. Milyen érdekes mikor Braziliábol keresték meg mindenki azt irta hogy menjen most meg maradjon? Szegény See azt se tudja mit csináljon!:)

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet