2022. szeptember 29., csütörtök

Fiorentina-Milan 1-2 (0-2)

-

Serie A 32. forduló

Artemio Franchi, Firenze 32670 néző

Fiorentina-Milan 1-2 (0-2)

Vezette: Morganti

Gólszerző: Vargas 79.  ill. Seedorf 8. , Pato 41.

Kiállítva: Ibrahimovic 86.

Fiorentina: Boruc; Comotto, Gamberini, Natali (Kroldrup 56), Pasqual; Donadel (Behrami 62), Montolivo, Vargas; Santana, Ljajic (Babacar 46); Gilardino

Milan: Abbiati; Abate, Yepes, Thiago Silva, Zambrotta; Flamini, Van Bommel, Seedorf; Boateng (Gattuso 77); Pato, IbrahimovicA mérkőzés statisztikái

goal

gazzetta

lineups

A mérkőzés összefoglalója

A 32. forduló mérkőzései

[matches league_id=1 season=2010-11 match_day=32]

<<< 31. forduló – 33. forduló >>>

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

22 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ez nagyon sima meccs volt. A Fio gólja egyáltalán nem volt benne a mérkőzésben. Szegény Gattuso… Ibra nem tudom, mit mondhatott, de az azért vicces, hogy amikor a Fiorentina-11-es helyett Milan-kirúgást ítélt a bíró, és lökdösték, azért sárgát sem kapott senki. Ibra meg beszól, és egyből piros? Érdekes egy kicsit. Mindegy, lényeg a 3 pont, a többi senkit sem érdekel. Jó kis vetésforgó alakult ki itt Ibra meg Cassano között! 😀 Pato nagyon jó volt ma is (egymás után a második remek meccse ebben az évben talán). A második gólunk egyszerűen félelmetes volt. Nagyon magabiztos győzelem volt ez. A góljuk után persze vérszemet kaptak, nagyon jó volt akkor Van Bommel meg See is, aki még inkább lassította a játékot.

 2. Egyetértek!!
  Egy nagy nulla volt a mai játéka!
  Kezdve akár ott amikor egy az egyben nem tudta berúgni a labdát??!!
  Egész meccsen csak szenvedett.
  Az edző is amatőr hibát hozott hogy nem hozta le a pályáról.
  Ha látja hogy gyengén játszik, és tudja hogy van egy sárgája,akkor miért nem hozza be helyére Robinhot??
  Vagy 0-2nél akár egy védőt is behozhatott volna a helyére!

 3. Szerintem meg lehozhatta volna!!
  Attól hogy még Ő keres a legjobban…
  Messi-t is le lehet hozni a Barcában, ha nem megy neki. (igaz ez a ritkább nála)
  Most hogy igy hogy nem hozta le, fogatja a fejét, még szerencséje van hogy ott lesz már Cassano.
  Ha egy marha nagy edző lenne, az ilyet éreznie kellene mikor, és kit kellene cserélnie!!!

 4. No, azért álljon meg a menet. Ha egy védő vagy egy védekező középpályás összeszed egy sárgát, akkor tényleg kockázatos dolog pályán hagyni. De emberek! Itt egy csatárról van szó! Egy csatár azért általában nem olyan szabálytalanságokat követ el, amelyek súlyosak, mert tudja, hogy még van két csapatrész, amely meg tudja állítani a támadást. Ez – Ibra pályán hagyása – egyáltalán nem Allegri hibája volt! Ennyi erővel be sem kellene nevezni Ibrát a meccsekre, mert bármikor lerúghat bárkit. Azért minden rosszért ne okoljuk már Allegrit. Hány olyan meccs volt már, amikor olyan embert hagyott fent a pályán, akinek volt sárgája? Rengeteg. És minimális alkalommal kapta meg az illető a második sárgáját. Szerintem.

  • Egyre jobban kezd idegesíteni Ibra flegma játéka. De ezt már többször leírtam. A tegnapi meccsen fékje volt a csapatnak.Igen is Allegri nem érzi taktikai szempontból a cserék szükségességét és idejét sem. Szerintem Ibra nélkül jobb teljesítményt nyújt a csapat. Nem tudom Ti, hogy látjátok ezt?

 5. RobBaggio! Szerintem meg Ibra nem játszott gyengén. Volt két tuti helyzete, amit nem rúgott be. Viszont a második gólban egyértelműen benne volt, jól tartotta meg a labdákat. Egy csatár nem feltétlenül attól játszik jól, hogy rúg 4 gólt egy meccsen. Én ma inkább meg voltam Ibrával elégedve – persze a kiállításától eltekintve -, mint nem. Furcsa tendencia látszik itt kibontakozni. Pato újabban jól teljesít, megvertük az ő góljaival – és Ibra nélkül – az Intert, most megint Pato volt a jobb… Pár napja bedobták, hogy Ronaldot szeretné a csapatban látni Berlu. És szinte ezzel párhuzamosan terjed ez a hülyeség, hogy “Ibra már nem is kellene”, “hátráltatja a csapatot” stb. Ibra szerepe a centerpozíció. Pato nélküle hányszor villogott ebben a szezonban? Nem sokszor. Ne legyünk hálátlanok a svéddel szemben. Ő egy klasszis csatár, aki nagyon hiányozhat nekünk, amennyiben nem tartanánk meg. És már most is rengeteget köszönhet neki a csapat. Én remélem, marad.

 6. nah.. először is kötelező győzelem kipipálva.
  másodszor, most jön a samp elleni meccs, tegnap vettem észre h a samp a 17. helyen áll:O
  nem megszokott, viszont nagyon fognak küzdeni a bent maradásért, nagyon kell itt is győzni…
  aztán, utána coppa italia, (ezért állíttatta ki magát ibra, hogy pihenjen rá XDD) a palermo ellen ahol visszavághatunk a múltkoriért, akkor ibra kipihenten, remélhetőleg góllal mutatja meg h miért keres annyit amennyit keres…

  allegrit nem értem mikor nem használja ki a cseréit.. emanuelson-flamini, vagy pato csere a végefelé már benne lenne simán… illetve ibra helyett is be lehetett vna hozni..
  szegényt megvettük h juj kp hiány van, erre ott végignézi a meccseket…

 7. Egy dolgot ne felejtsünk el a bajnokság elején amikor mindenkinek rosszul ment a játék csak Ibrára számíthatott a csapat és hozta a meccseket és nagyon nagy szerepe van abban hogy így áll a csapat!Akkor mindenki mondta hogy milyen jó meg stb.Ahogy meg van pár rossz meccse már mindenki el akarja zavarni.Ugy gondolom hogy nagy szerepe volt a tegnapi győzelembe és jól játszott.A kiállítása szerintem azért volt mert idegesítette hogy kihagyta a kihagyhatatlant és leszállt neki a lilaköd.Ettől függetlenül én is cseréltem volna 3at.

 8. Sziasztok!

  A véleményem a meccsről.

  Akivel elégedett voltam: See, Boa, Abbiati, Pato, és a védelem 3 tagja. Ez így elég jól hangzik. Sztem a meccs embere See volt.

  Viszont ha megnézzük van egy kakukktojás a felsoroltak között. Mit keres ott a kapus??? Gyalázat volt látni, h a job oldalról szinte kivétel nélkül az összes beadás sikeres volt. Abatét az esetek 98%ban megverték, és jött a beadás. Hát hogy már????

  A kp-s védekezés teljesen lagymatag volt. Minden esetben felértek a 16osig. Mindig át tudták hozni a labdát simán 2-3 passzal. Nem ütköztek, nem szabálytalankodtak a középpályások. Nem ezt vároméppen egy Bommeltől, vagy Flaminitől.

  Ibra egy tulok, aki megtanult focizni. Azért azt is hozzátenném, hogy a bírók rendszeresen nem fújnak a javára semmit, áltban csak ellene sípolnak. Tuti, h tele lett a töke az egésszel. Amúgy 9millás fizuval ez a hozzáállás elfogadhatatlan.

  Allegri:
  Nem vagyok edző, de a 75-80. perc körül éreztem azt, h nagyon nyom a Fio. Ott véleményem szerint le kellett volna hoznia Ibrát, és vkit behozni helyette. Talán Urbyt, vagy Papa-t lehetett vna behozni, de még azt mondom, h Robika is jó lett vna. A végén Pato gyorsasága, és esetleges Robi gyorsasága érzésem szerint meg hozta vna a 3 gólt kontrából.

 9. Ibra nem játszott gyengén, még a kihagyott helyzetei ellenére sem, úgy kb. a 70. percig. Aztán elfáradt! Nem küzdött meg a labdákért, nem mozgott el a védőjétől, lassította, sőt fékezte a támadásokat. Mondom, úgy kb. az utolsó 20 percben. Szerintem cserélni kellett volna, mert ilyeneken elmehetnek a győzelmek balszerencsés esetekben. Semmi baj nincs azzal, ha valaki elfárad, ezért van a cserelehetőség. Illetve ezért is!

 10. Na a meccsről annyit, hogy sima győzelmet arattunk a Fio ellen. Ezt el is vártam. Az első gólunk remek volt. Ibra brilliáns passzt adott Seedorfnak, majd pato fejese után Seedorf higgadtan, gyönyörű mozdulattal esélyt nem adott a kapusnak. Ezen a meccsen is Seedorf bizonyult a legjobbnak. meccsről meccsre többet mutat. tetszik
  A második gól szintén gyönyörű volt. Ibra – Boateng – pato gyönyörű akció. Ritkán látni ilyet az olasz fociban.
  A védelmünk sebezhetetlen. Zambrottával visszakaptuk a magabiztosságot. Yepes ritka jól teljesit. Abate egyszerűen hihetetlen mit produkál meccsről meccsre. Van Bommel is stabil. Abbiati a legjobb olasz kapus.
  Ibra – hát szerintem Ibra nagyon is jól játszott. Én nem panaszkodom rá. mindkét gólban benne volt. Sokszor ő fejezte be az akciókat. Sajnos a gól nem jött össze neki ezen a meccsen. A második sárgája érthetetlen. nem csak számomra, de a közvetitők se értették miért kapta pontosan a pirosat.
  De hozzá kell tenni… hogy a meccsen rengeteg rossz döntés született a bírók részéről. Egy 11-es ide, egy oda. Sok befújt les, ami nem volt az és még sorolhatnánk. A kérdésem az, hogy igazságos-e ez igy, hogy a bírók rossz döntéseit senki se bírálja felül? Az hogy őket senki se bünteti, vagy tiltja el meccsektől a téves döntéseik miatt??? mert tény.. évről évre rosszabbak a bírók. Sokszor nem a csapatok, hanem a bírók játszák a főszerepet és ők döntik el a meccseket. nekem ez egyre inkább nem tetszik. Az Ibra elleni második sárga egyáltalán nem volt jogos. Remélem látjuk még a pályán ebben a szezonban.
  UI: MONTOLIVO – én nem tudom. Sokan irtátok, hogy őt kell ide hozni a KP-ra…… én még most se látom az okot miért is kellene pont ő nekünk…

 11. jah és még hozzátennék valamit … csak a sok károgó kedvéért!
  A Fiorentina elleni meccset tituláltátok az egyik legnehezebbnek a hét hátralevő meccsünkből. Pontozgattatok, latolgattatok és arra az eredményre jutottatok, hogy nem tudjuk őket megverni és csak egy döntetlenre leszünk elegek!!!!!!!!!!!! Emlékezzetek! Mi történt??? megvertük őket és ennek ellenére megint csak károgtok! Ahelyett hogy örülnétek, hogy az általatok egyik legnehezebb meccsen idegenben begyűjtöttünk 3 nagyon fontos pontot és megtartottuk az előnyünket, hiszen a napoli is és az Inter is győzedelmeskedett! Ez sem elég? midnenben hibát találtok? Hogyan kellett volna nyernünk? Már az sem mindegy hogyan szerezzük meg a 3 pontot? Azt az egy gólt se kaptuk volna, mert vargas nem helyezte a labdát vaktában rálőtte, ráadásul pont oda ahol Abbiati állt. Ha szegény Gattuso-n nem pattan meg olyan szerencsétlenül a labda, akkor Abbiati simán hárítja azt.
  Ibra és Pato??? Ibrát most midnenki leírja… sz@rul játszik, meg nem kell ő ide stb. Rengeteget tett a MILAN-ért! ha nem nálunk játszana, akkor most mindenkitől csak ezt olvasnánk, hogy Ibrahimovicot a MILAN-ba!!! Ugyanúgy ahogy most Ganso-t akarjátok, pedig fogalmatok sincs róla, bele illik-e majd a csapatba. Tárt karokkal várom, de ne legyetek annyira biztosak benne, hogy többre lesz képes, mint Ibrahimovic.
  Az hogy ezen a meccsen két gól született és volt további pár jó ziccerünk, nagyban köszönhető Ibrahimovicnak! Hálátlanok vagytok!
  Az hogy Pato remekelt, azt ne csak neki köszönjétek! nem egymaga ment végig a fél pályán, bolonditotta végig a FIO védelmét aztán nagy gól rúgott!
  Én szeretem Pato-t de ne istenitsétek annyira. Ő is csak egy befejező csatár, aki ha épp a kapu előtt áll és sima az út előtte akkor a kapott labdát 50-50%-ra berúgja. De ezen a meccsen ő is kihagyott sok ziccert! Ráadásul.. mikor elől van a labdával.. és épp nincs senki a közelben csak egy védő… akkor megáll…. lecövekel.. majd hátrapasszol.. ha éppen nem szerelik. De olyan nincs hogy Pato egy az egyben kicselezné a védőket, és kapura menne a labdával… ezt figyeljétek meg. mielőtt megvettük volna azt hittem hogy egy brazil cselgépet kapunk.. aki képes lesz cselezni.. kapura lőni takarásból és bármilyen szögből. PATO nem ilyen. inkább olaszos a stilusa. Bemouzdul az üresre, labdát kap és egyérintésből kapura lő…. hiányolom belőle a Ronaldo, Ronaldino, Robinho féle stilust…… és Ganso se ilyen.
  na mindegy…. csak annyit akartam, hogy inkább köszönjétek meg Ibrának, hogy pályán volt és hogy gőzelemhez segitette a csapatot, ahelyett hogy itt károgtok!

 12. Én őszintén mondva egyetértek Petermannal!
  Ibra ezen a meccsen is elég sokat futott, és bár Ő tud jobbat is, de nem játszott rosszul. Ráadásul a kiállítása egy röhely.
  Egy dolgot nem értek: Allegri miért nem cserélt. Nem csak Ibra-n látszott a fáradtság, máson is, de nem… Ez picit furcsa!
  A lényeg: fontos 3 pontot szereztünk meg.
  Visszatérve az igazolásokra: tudom, hogy Ibra-ért fizetni kell, így van a szerződése, de én továbbadnám. Egész szezon alatt sokat tette a csapatért, de nekem az Inter elleni taktika, s szép játék nagy elnyerte a tetszésemet. Márpedig abba Ibra nem találná a helyét, ahogyan szerintem Ganso se túlságosan. Gyorsabb, technikásabb játékosok kellene ahhoz a játékhoz….

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS