Sokratis elhagyja Olaszországot?

6

Az AC Milan görög védőjének, Sokratis Papastathopoulosnak nem sikerült beverekedni magát a kezdőcsapatba, és csak elvétve kap lehetőséget a bizonyításra, ezért a Milannews.it értesülései szerint a nyáron valószínűleg elhagyja Milánót, sőt akár még Olaszországot is.

A 22 éves hátvéd a Genoa csapatából érkezett a piros-feketékhez, de majdnem egy év alatt sem sikerült meggyőznie Massimiliano Allegrit. Sokratist januárban állítólag vitte volna a Zenit, de akkor nem engedte el a Milan. A szezon végén azonban valószínűleg már létrejöhet a klubváltás, mivel a fiatal játékos több játéklehetőséget szeretne.

A Milannál a nyáron meg szeretnék fiatalítani a keretet, és ennek eshet áldozatul Mario Yepes is, aki iránt a hírek szerint a Bari, a Lceee, valamint a Napoli is érdeklődik.6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ezt nagyon meg fogjuk bánni!!!!!!!!!! A T.Silva-Nesta párosnak Ő lehetne a fő csere embere. Főleg, hogy Nesta kb még egy évet lenyom aztán befejezi. Most kéne T.Silvához szoktatani, hogy ők legyenek a jövő védőpárosa. Nem a 29 éves szalag szakadásos Mexes csak mert ingyen van, ez egy baromság. Sokkal gyorsabb, fiatalabb mint a többiek, ráadásul jól is játszott amikor néha be kellett állnia Nesta helyett. Sokratis maradjon!!!