Az év legjobb koreográfiája volt – videókkal!

25

A szombati esti olasz bajnoki rangadó nemcsak a két klub évtizedek óta tartó rivalizálása miatt volt pikáns, hanem azért is, mert az Inter vezetőedzője, Leonardo korábban évekig a Milanban játszott, és tavaly még ő irányította a csapatot. A Milan híres és hírhedt szurkolócsoportja, a Curva Sud nem akárhogy fogadta a brazil szakembert, kifeszítettek egy hatalmas transzparenst, amelyre Leonardo da Vinci híres festményét, Az utolsó vacsorát rajzolták fel, mindenki piros-feketébe volt öltöztetve, kivéve a Jézust 30 ezüstért eláruló Júdást, akit kék-feketének színeztek ki, természetesen ő volt Leonardo.

25 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. sosem értettem hogy egy szurkolói csoport miért foglalkozik mással,mint a saját csapatának bíztatásával.
  Rengeteget köszönhetünk Leonardonak a centenáriumi bajnoki címből tevékeny részt vállalt ,és technikai igazgatóként Kakán kívül is sok értékes igazolás köthető nevéhez.
  Sajnálom hogy kékfekete lett,de haragudni nem lehet rá,pláne azután hogy egy zéró kerettel elért bronzérem után nagyon csúnyán tették ki a szűrét tőlünk.
  forza milan!

 2. Megkéne dicsérni hogy kék fekete lett?:)
  Én eggyet értek a szurkolokkal…bármien “sokat”tett a klubbért ezzel a lépésével eltiport mindent Leo.Nem tudok olyan embert mondani aki ennyi Milan-os év után át állt a riválishoz…De mindenki máshogy látja a dolgokat..elöttem leirta magát.Edzöként is egy 0 és kiderült hogy emberileg is 0.
  Ha teis Milan játékos lennél utána át pártolnál az Interhez?:)tedd fel magadnak a kérdést..
  Én inkább munkanélküli lennék mint hogy az Intert szolgáljam…

 3. Seedorf, Pirlo, Ronaldo, Crespo, Vieri, Favalli, Ibra stb stb. is senkiházi, mert az Interben is játszottak?

  • Bocs balla, de szerintem te egy kicsit meg vagy zavarodva az átigazolásokkal ők a merdától jöttek hozzánk és nem fordítva csak kérdez meg egy kék-feketét nekik mi a véleményük róluk!Szerintem neki is az áruló szó jut majd ezekről az emberekről eszébe akiket itt felsoroltál és mi olyan sokat köszönhetünk nekik !(Seedorf, Pirlo, Ronaldo, Crespo, Vieri, Favalli, Ibra stb stb)! Véleményem szerint megérdemli Leonardo a Judás nevet!!!! Forza Milan!!!!! Sajnálom .hogy nem lehettem ott a meccsen, szép volt fiúk!

 4. Balla ők az intertől jöttek át hozzánk és nem fordítva és egyikük se menne vissza erre mérget vennék!!!!

 5. Leo egy áruló, és ez nem vitás. Én elismerem, hogy mit tett a Milanért, de könyörgöm most az Internél van, nem a Palermo edzője, nem az Udinese edzője, és nem is a Bari edzője, hanem az Interé, ez ennyi, ő egy bunkó.
  Nemhiába Moratti őt akarta, egy olyan ember kellett neki aki mindent tud a csapatról, és lám megkapta, remélem nem alszik jól, a drága picileo, de ki tudja, egyszer úgyis visszanyal a fagyi.
  Forza Milan!!!

 6. szerintem Leonardo pusztán dacból,bosszúvágyból szembeköpte a focis családját és olyan buta is volt hogy abba nemgondolt bele hogy féléves edzősködésért ellcserélte a tiszteletet és szeretetet amit tőlünk kapott,mert abban biztos vagyok hogyha nem nyer meg mindent idén mint Morinho tavaly akkor repülni fog és akkor majd ott találja magát a senkiföldjén!Nem gondolhatja komolyan hogy a interesek a családjukba fogadják majd!Igazi fattyú-lesz(az már)

 7. Nyilvánvaló hogy nem örülök hogy átparkolt a kék-fekete oldalra.
  És számomra is érthetetlen hogy így döntött.
  Én csak azt mondom hogy ettől még sokat köszönhetünk neki.
  Edzőként semmiképpen sem 0 a tavalyi idény szerintem az adott kerettel és a mögötte lévő “tapasztalattal” egyértelműen jelzi:tehetséges.
  Az hogy emberileg szerinted 0,akkor sajnos balla névsorából mindenki nulla.Hiszen ők is lecserélték a feketén kivüli csíkot a mezen.

 8. ki nem szarja le, h átment a merdához?! ne legyetek már kicsinyes kispolgárok! az átigazolt játékos/edző onnantól kezdve számunkra már 1 steril embere az ellen-nek.
  ennyi..

  😉

 9. Elsőnek értelmezd amit irtam utána irj sztem:)
  Milanbol senki ment át az Interbe…ez a lényeg és nem az hogy ki jött az Intertöl!
  Tavalyi évet nem a tudása miatt lettünk 3.helyen hanem Dinho-nak köszönheti….
  1 taktiaki utasitása volt hogy 4-3-3ba állunk fel és ennyi!Most is ugyan ez van az Internél kiscsapatokat jo hogy megverik mert van az Interbe is néhány Sztár játékos akinek 1 villanása eldöni a meccset..de a nagy meccseken befuccsol az egész csapat..
  Nem veszekedni akarok de aki ezt nem látja hogy Leo egy 0.edzőként az nagyon elvakult Leoval szembe vagy nemtudom…

  • Sajnálom egy picit elbeszélünk egy mellett.Amit a taktikáról mondasz az ugye nem okés,már csak azért sem mert ha megnézed hogy ugyanezzel a kerettel benitez semmit se tudott mutatni,leo meg lefaragott 10 pontot (azt hiszem,ebben sajnos nem vagyok biztos hogy mennyit,de szerintem nagyon sokat).
   És nem vagyok elvakult Leoval szemben,csak nem szeretem ha mások elvakultan szídják mer most átment a merdához.

 10. Csak értelmes szöveget lehet értelmezni. Szerinted aki az Intert hagyja ott a Milanért az nem áruló, legalábbis nem releváns dolog. Aki a Milant hagyja ott az Interért, az pedig áruló. Ez minden, csak nem racionális gondolkodás. Pontosan az a lényeg, hogy megvan a kettős mérce. De tegyetek így, ha benneteket ez valamilyen extra megelégedéssel tölt el.

  Nem Leo köszönheti a 3. helyet, hanem mi köszönhetjük. A szurkolók. Nálam sincs a brazil Maldini szintjén lojalitás terén, de nem tekintem őt ősgonosznak.

 11. Én se tartom árulónak. Sokat tett a csapatunkért játékosként is, játékos figyelőlént is ráadásul edzőként is. Semmi edzői tapasztalattal és úgy hogy nem adták meg neki amit kért harmadik helyre hozta be a MILAN.t. Ráadásul azt se feledjük el, hogy nélküle nem lett volna KAKÁ, RONALDO, PATO, SILVA és GANSO-val is ő kezdte meg a tárgyalásokat, még mialatt piros feketében viritott. nem jött ki berluval, de Ancelotti se jött ki vele. nem hinném hogy elment volna, ha neki is megadja a dolgokat amit kért…atigazolás terén. Szóval erről ennyit. Hogy most az Internél van? Ancelotti meg a Chelsea-nél? Abszolút nem érdekel. Nem kivánok sok siketrt nekik, mert ellenfeleink. Inkább szerencsés bukdácsolást….. de nem tartom árulónak.

 12. Ez egy érdekes kérdés hogy áruló vagy nem,az is mutatja hogy mennyire megoszlanak a vélemények!Leo sokat tett a csapatért ez tény!Mind ezt tette úgy hogy a Milan ajánlott neki munkát a játékos pályafutása után!Ő nem csak egy Milan játékos volt hanem bekerült a Milan családba!Valóban segített nagyszerű játékosokat a csapathoz hozni ezért kapott is szép fizetést!Én úgy gondolom hogy senki nem haragudott volna rá ha elmegy egy Parmahoz,Madridhoz vagy a Vasashoz!De az Interhez nem!Ez volt a véleménye Van Bastennek,Carlonak,Maldininek és a sokat árulózott Shevanak.Azt hogy ki minek tarja az mindenkinek a saját véleménye, de szerintem ez nagyon elhibázott lépés volt tőle!Leonardo csak abban az esetben marad az inter trénere ha nyernek bajnokságot vagy BL.-t.Erre egyre kevesebb az esély,túl nagy falat ez még neki.Ezt szerintem elszúrta edzőileg és emberileg is.

 13. Na azért ne mondjuk már azt, hogy Leo egy jó edző volt! Azt már mindenki elfelejti, hogy a csapatnak nem sok taktikája volt. Kb. ennyi, mint most az internek. És milyen taktikus cseréi voltak! Ugyanaz mint Ancelottinak. Hiába ég a ház a cserék várhatnak a 80.-ik percig. Nincs neki taktikai repertoár! Az internél Benitezt akarták égetni, azért voltak olyan szarok. De köszönjük szépen nekik, és ezután most már bánhatják. Azért Allegri sem egy ún. sztáredző, de néha egész jó dolgokat kitalál. És mily meglepő, de már cserélt félidőben is, ha úgy érezte szükség van rá. Visszatérve Gattuso ügyére, szerintem ha ennyi pénzt adnak érte, akkor el kell adni, és hozni helyette minőségi fiatalabb középpályást.

 14. Amikor elment Leo én egy kicsit sajnáltam, nem tudta megmutatni mit tud kihozni magából. Az hogy az Interbe ment nem jelent számomra semmit, nem is foglalkozok Leoval. Nekem az a fontos hogy a csapat szép focit játszon, mindegy hogy kivel. És nem az hogy árulózzak egy exMilanost.

 15. Nem értem, hogy egyeseknek miért nem piszkálja az a szemeit, hogy Leo az Inter edzője.Olyan ez, mint amikor a csajod ott hagy, és el kezd kefélgetni a legjobb barátoddal, csak azért, hogy felbosszantson.
  Én nagyon haragszok rá, ha bizonyítani akar menjen más csapathoz, ne a szomszédba, az örök riválishoz.

  • johnywalker: azért nem piszkál, mert ha megcsalod a barátnődet, majd kidobod, ne lepődj meg azon, hogy a csaj a legjobb barátodnál köt ki

   berlusconi csúnyán elbánt vele, ő meg beintett…ennyi

   moratti meg azért igazolta le leo-t mert szúrta a szemét az ibra transzfer…nem azért mert nem talált jobb edzőt

 16. Uraim! Ne menjünk már le óvodás szintre! Ez az árulózás elég gyerekes! Tény, hogy pl. én hasonló helyzetben sem mentem volna az Interhez, de ő másképp döntött. Ez már legyen az ő baja! Ugyanis be fogja bukni. Amúgy meg nekünk nem kell már ezzel foglalkozni, ez méltatlan dolog lenne tőlünk! Végülis, aki emlékszik még őrá, a játékára, meg minden más munkájára, amit a Milanért tett, abban meg kell, hogy maradjon a szép! Amúgy meg a transzparens tetszett, de nem Leo “árulása” miatt, hanem mert humoros!!!

 17. Johnywalker! Nem ugyanaz! Mert nem a csajod hagy ott, hanem Te rúgod ki csúnyán, majd máshoz megy! Mondjuk persze, nem illik a legjobb baráthoz menni dugni, de Te rúgtad ki (a hasonlatosság kedvéért)!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet