Amelia szerint Ibra hiánya nem probléma

6

A Milan kapusa, Marco Amelia elmondta, hogy a derbi egyben lehetőség is néhány játékos számára odavágni Leonardónak.  A jelenleg az Inter edzőjeként tevénykedő brazil szakember tavaly a Rossoneri szolgálatában állt, és hamarosan korábbi klubjával néz szembe a Scudetto ütközetben.

Bosszút akarunk állni León? Általánosságban nem foglalkozunk ezzel az öltözőben, de azt mondhatom, hogy néhány csapattársam oda akar vágni neki” – nyilatkozta Amelia a derbi előtt.

Ibrahimovic nem lesz ott, három mérkőzéses eliltását kettőre csökkentették, de így sem lehet ott április 2.-án.  “Ibra nem lesz ott, de ez nem probléma, mert olyan játékosokkal rendelkezünk, mint Pato, Robinho és Cassano” – mondta a csapat második számú kapusa.  “Pihent lelkiállapotban nézünk szembe az Interrel, tudjuk, hogy egyenértékűek vagyunk velük” – fejezte be nyilatkozatát a kapus.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Azért nekem hiányozni fog Ibra, igaz, mostanában nem találja a góllövő csukáját, de valahogy biztonságérzetet ad, és persze tartanak tőle, tartana tőle a……… hogy is hívják, akik koptatják a füvünket a San Siroban…..??? …….. ja inter :o)))
    Én félek, hogy majd nagymellénnyel, magabiztosan kijönnek, ugye mert jó sok a hiányzónk és megzavarja a csapatot. Allegri meg nem az a kockáztató, stratégia váltó fajta……..kicsit rugalmasabban kellene reagálni egyes helyzetekben.
    De nyerünk az biztos!!!! Forza Milan

  2. Na az biztos hogy Rino oda kongatna neki!Nem nagyon szívlelte és ezt nem is rejtette véka alá!Mint a Juve ellen egy olyan leosztással ki is egyeznék!Azért baj nem lenne ha Ibra épp hadra fogható lenne!

  3. Biztos,hogy hiányozni fog Ibra,mert ha semmit se csinál,akkor is leköt 2 embert.Pato,Cassano,Robinho pedig nem.Remélem hogy feljavul a támadók formája.Egy pici 1-0 is elég.Hajár Milan.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet