2022. szeptember 29., csütörtök

Palermo-Milan 1-0 (1-0)

-

Serie A 30. forduló

Renzo Barbera, Palermo 29.000 néző

Palermo-Milan 1-0 (1-0)

Vezette: Tagliavento

Gólszerző: Goian 10.

Palermo: Sirigu; Munoz, Goian, Migliaccio; Darmian, Bacinovic (Acquah 69), Nocerino, Balzaretti; Pastore (Miccoli 73); Pinilla (Hernandez 88), Ilicic

Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski (Antonini 16); Gattuso, Van Bommel (Boateng 53), Flamini; Seedorf; Pato (Robinho 63), Cassano


A mérkőzés statisztikái

goal

gazzetta

lineups

A mérkőzés összefoglalója

A 30. forduló mérkőzései

[matches league_id=1 season=2010-11 match_day=30]

<<< 29. forduló31. forduló >>>

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

45 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. már most elment a bajnokság.. az inter így simán le fog győzni minket.. ha esetleg mégse, akkor moratti elintézi h az ő meccsükön a bíró kedves legyen hozzájuk, a mi meccseinken a bírók pedig ellenünk legyenek…
  a mai meccs kiábrándító volt, kb serie-b-s szinvonallal.. én már fordulók óta mondom h hülyeség gatta van bommel kettőssel a kp… két védekező kp hülyeség mikor épp 1.-k akarunk lenni!
  boateng, emanuelson, merkel.. miért nem lehet őket betenni a kezdőbe??? flamini öreg, seedorf szar… jankuval nemtom mi lett akk még nem néztem a meccset, de utána amit antonini művelt az megyei II-be se jó!
  pato-t minek hozta le? seedorf helyére kellett volna, stb stb meg még sorolhatnám

  pocsék az egész… nevetséges h ennyi ideig 1.-k voltunk…
  meg allegri: még x forduló van hátra, y pont az előny, kövi meccsen x-1 forduló van hátra, y-2 pont az előnyünk..
  majd ha az inter megelőz akkor:
  még x-sok forduló van hátra, z ponttal vagyunk csak lemaradva az intertől…

  és lehet mondani h milyen szurkoló vagyok!!! lehet!! de nem szeretem ha a kedvenc csapatom szarul játszik!! ennyi!

  • Persze Allegri megfogja tudni magyarázni, ha az inter mögé szorolunk egy-két ponttal. Sok van még a bajnokságból, jobban kell összpontosítanunk..bla bla…Merkel Boateng meg Urby padozik a selejt nem futó alakulat meg folyamatosan kezd. No comment. Bommel nem padozhat esetleg? Mert nem nyújtott egy fenomális játékot a holland mióta nálunk van. Flamini szintén egy Nocerina szint hetek óta! Óriási változtatásokra lesz a nyáron szükség, mert különben hiába a nagy támadó 4esünk, ha a középpálya egy nagy szargaluska! Flamini Seedorf Gattuso Pirlo Ambrosini Antonini Bommel nem Milan szint embrek! Már kiégett motiválatlan mindent megnyert játékososk! Mit várunk ezektől de most komolyan? Kéne 2 minőségi középpályás 2 szélsővédő, és szét@rnánk újra európát! De még ezek a selejtek itt rohangálnak ne várjunk semmit!!!

 2. Olyan ember minek szól hozzá , aki vagy nem látta, vagy nem ért a focihoz???? Patot minek hozta le???- ha nézted volna a meccset láttad volna hogy lesérült…ki tudja mennyi lesz neki is majd a felépülése…. Mindig csak kritizálni tudtok, de hogy mekkora hülyeséget mondasz azt észre se veszed…..

 3. ÁÁÁ meg állandóan a Seedorf igy meg úgy…. sokkal többet tesz le még igy is az asztalra , mint amit ma is csinált a Cassano…. El van hizva, csak trükközni akar, egyből passzolni , pörgetni, átlépni, figurázni….. ma 1 értelmes megmozdulása se volt…, öt mégsem szidja senki.. csak a Seedorf béna mindig nektek, nem is értem mmilyen Milan szurkolók vagytok…..

 4. Krisz, oké, hogy mérgesek vagyunk, mert gyengén teljesít a csapat, és így tényleg könnyen oda a scudetto, de maradjunk meg a józan eszű értékelésnél.
  Amiben NEM értek veled egyet:

  1. Ami a góllövő impotenciát jelenti, az nem a játékosok egyéni teljesítményében keresendő, hanem a taktikában szerintem. Tökélyre fejlesztettük a tili-toli játékot az ellenfél kapuja előtt, csakhogy a 16oson belülre nem tudjuk bevarázsolni a labdát. Ennek okát keresni nem hiszem hogy nagyon kell, elég ha megnézzük, hogy 120%-os labdabirtoklásunk miatt az ellenfél mindig egy komplett Magino vonalat húz fel a kapuja előtt (aki nem tudja mi az, nézzen utána), amibe egyedül Ibra tud berombolni, mert az ilyen Pato-Robinho-Cassano alkatú támadókat egyszerűen elválasztják a labdától és kész. Nem azért játszanak rosszul mert szarok, hanem mert rosszat játszatnak velük. A taktika elméletben életképes, csak nem ebben a bajnokságban, vagy nem ilyen karakterekkel.

  Az tényleg szörnyű, hogy nem lövünk kapura. Egyszerűen nonszensz.

  A beadásokat meg a felfutó védők, de inkább csak Abate, jól megcsinálják, de bent a tömörülésben ugyanaz van, mintha kis-passzal akarnánk bejátszani a labdát. Nestát, Silvát, Van bommelt, Ibrát megnézem hogy választják el a labdától… Nem véletlenül mennek fel a védőink fejelni szögletnél, de nem velük kéne gólt rúgatnunk.
  Hozzáteszem ma Abate az első 50 percben elfelejtett felfutni amit nem értek mért volt, Allegrit igencsak megkérdezném. Ugyanakkor a tili-toli és beadogatós játékstílus egymást váltogatják, ha nem jó az egyik próbáljuk a másikat, a baj csak az, hogy ez ellen könnyű védekezni.

  2. amivel nem értek egyet: Seedorf véleményem szerint ma is jól játszott mint a tottenham ellen. Hozta amit kell, ő volt ma a motor nem más. Többet ő sem tehet.

  Pato egyébként lesérült, mint Janku….
  Boatenget meg még nem merték kezdőbe tenni, korábban lehetett olvasni.

  Én a megoldást abban látnám, hogy kapu előtt kicsit többet kellene mozogni a támadóknak, nem csak várni a labdát, több üresre futás kell, hogy helyzet teremtődjön, és szükség lenne a hirtelen tempó váltásokra is, amivel tényleg hatékony lehetne ez a labda-bevarázsolós játék. Meglepetésszerű indulások, keresztbefutások, elvinni az embert, stb. Ehhez kreatív szervezők kellenek, többet mozgó támadók. Tavaly pl. Seedorf rengetegszer gyönyörűen odavarázsolta a labdát Pato-nak, ezt most hiányolom. De ugyanez kellene Cassano-tól, Robinho-tól.

  Sokan kritizálják a középpályát a lassúság miatt. Azt azért látni kell, hogy a labdabirtoklós játékhoz nem eszeveszett futó emberek kellenek, annak megfelel Gatta, See, Bommel, Pirlo, stb. Egy Boateng-Merkel-Emanuelson trió azért veszlyes, mert ők még nem látnak úgy a pályán, nem olyan kreatívak, labdabiztosak, ők a tempót viszik a játékba, de csak velük az egész csapat kb átalakulna egy kontratámadó csapattá, ami szerintem megint nem jó.

  De kíváncsi vagyok a véleményekre. Asszem befejeztem az értékelésem 😀

  • Marcus tényleg sok jó dolgot leírtál, látszik hogy alap szinten még a focihoz is értesz, amit kevesekről lehet itt elmondani. Én is az edzőt okolom a mostani rossz forma miatt, csak ezt már 3-4 hónappal ezelőtt is mondtam mikor jól ment a csapatnak. Persze akkor mindenki leokádott, hogy Allegri milyen jó munkát végez, meg hogy megy a csapatnak, de azt senki nem látta, hogy taktikailag elég gyenge a csapat csak volt egy két valóban jó játékosunk (ibra, boa, robi) akik akkor épp jó formában voltak és húzták a csapatot. Az úgy jó is volt persze, nyer a csapat örül a szurkoló.
   Hát nálam ez nem igazán jó edző, miért:
   – a csapatban sok az “öreg ” játékos, várható volt hogy a szezon végére tele leszünk sérülttel, formán kívüli játékossal stb. Erre megoldás lett volna ha időben elkezdi beépíteni a fiatal játékosokat, de ez hát nem nagyon történt meg,talán Merkel kapott egy-két lehetőséget és voltak is jó megmozdulásai. Nincs az ifiben több játékos vagy mi? Aztán ott vannak a januári érkezők emanuelson és villa, nem hiszem el,hogy majd 3 hónap nem elég a beépítéshez, marhaság
   – sokatok azzal vagdalódzott hogy igen is jó edző mert milyen sok rossz-fiú van a csapatban és most Allegri keze alatt hogy megváltoztak blablablabla, marhaság. De azt mért nem tudja elérni, hogy a játékosok szívvel lélekkel küzdjenek, és a csapat érdekeit tartsák szem előtt?
   – nincs tekintélye a vezetőség előtt, persze dicsérik mert könnyen mozgatható báb.

   Lehet engem tovább szidni hogy nem értek a focihoz, lehet mert csak négy évig játszottam még kiskoromban, és aztán kézire váltottam. De a focit is imádom tiszta szívből, úgy a AC MILAN-t is. Ha focihoz talán nem is értek annyira,de a sporthoz való viszonyulásom igen jó, és higgyétek el egy jó edző bármelyik meccs előtt lázba hozza a játékosait, ettől nem nyerhetünk mindig persze de szívvel lélekkel küzdünk és az meglátszik a játékosokon, hogy ha kell “meghalnak” a pályán a csapatért, és ezt a szurkolók is díjazzák.

  • Tényleg sok mindenben egyetértek veled!!!Egy dologban nem: Seedorf. Én úgy érzem, hogy már nagyon eljárt felette az idő. Nem arra gondolok, hogy koros, mert az emberfüggő, h mikor képes jól játszani. A Tottemham elleni meccs csak egy kirívó eset volt, szökőévente lehet úgy játszani.
   Egy zseniális megmozdulása volt tegnap, amikor a 2. félidőben lefordult, és egy jobboldalról betekert labdával megtalálta Cassanot!Az pengés megoldás volt.
   De nem szeretném szidni őket, bár kissé mérges vagyok rájuk! Inkább én is azt mondom, hogy ez egyedül egyetlen ember hibája, és azt az embert úgy hívják, hogy Massimiliano Allegri!!!!!
   Nincs maradása. Sajnos nem értünk szerintem annyira a taktikához, hogy pl. a kis csapatok elleni mozgásokat, taktikai elemeket könnyen elemezhessük. DE: a nagy csapatok ellenit már igen….És itt nem a Barcelonáról beszélek….Hanem egy Roma, egy Tottenham, egy Juventus, egy Real Madrid elleni meccsekről!!!!
   “Megesznek” bennünket.Ezek a játékosok nem megye 2-es szintű játékosok, zseniális labdarúgókról beszélünk, egy-két kivételtől eltekintve. Ezek a játékosok egy kifogástalan taktikával egy Tottenhamet úgy ütnek ki a BL-ből, hogy elmegy a futballtól a kedvük!!!!!(pl: 60 percnek kellett eltelnie ahhoz, hogy az Allegri észrevegye, hogy Antonini oldalán állandóan elmegy a Lennon?????És érdekes, ahogy kitette a Flaminit, közelebb Antoninihez, nem volt ilyen gond. Véleményem szerint ilyen égbekiáltó hibák miatt soha sem fogja megütni a “nagy” edzők szintjét!!!!
   Ennyi vereség, és döntetlen nem fér bele egy bajnokaspiránsnál…BL-t is beleszámolva: 37 mérkőzésen 20 győzelem 11 döntetlen 6 vereség!!!!!És nem is ez a legszörnyűbb adat: 12 mérkőzésen került hátrányba a Milan, és ebből egyetelen egy meccset sem tudott megfordítani! 7-szer kikaptunk, és 5 meccset tudtunk döntetlenre menteni….És szerintem ez, ami megmutatja, hogy gyenge edző…Ez lehet, hogy csak az én véleményem, de hogy egy meccset sem tud megnyerni hátrányból, ott komoly edzői hibák vannak.
   Nagyon remélem azért, hogy a scudetto meglesz!Annak meg kell lennie!!!
   FORZA MILAN

 5. Ne mond, Krisz, hogy te láttál pozitívumokat a játékunkban! Seedorf az első félidőben nulla volt! A másodikban kicsivel jobb- talán, mikor hátrébb került. Abban egyetértek veled, hogy Cassano nagyon keveset fut. A labda felé egyáltalán nem mozog. Sokszor megelőzik a védők. Viszont egy olyan meccsen, ahol nyernünk kellene egy totál védekező felállással kezdeni enyhén szólva is baromság. Elő kellene már venni a régi jól bevált mondást, hogy a legjobb védekezés a támadás! Ez a Flamini- Gattuso- Seedorf- Van Bommel középpálya sor elképesztően gyenge előre játékban. Sajnos mint bebizonyosodott védelemben is. Két enyhén szólva is nem túl acélos csapat vett el tőlünk 5 pontot. Ugyan szokták mondani, hogy a remény hal meg utoljára….de ez a teljesítmény egy bajnokaspiránstól rettentően kevés.

 6. alapvetően igazad van szerintem Marcus! de hát sokan elkeserednek ennyi rossz teljesítmény után…
  pl. tényleg nem Seedorfon múlott, de már egyszerűen nem oda való ő sem!
  mondjuk szerintem Abate kifejezetten sokat futott, jól játszott! de hát kinek a francnak adja be a labdákat? Patonak, Casanonak? kinek?…
  Antoninit meg inkább egy jó kis olasz balett előadáson képzelném el.szőrnyűséges!
  a sz@r taktika minden felett állt ma!
  ….szóval én is elkeseredtem…

 7. Ez a baj velünk, hogy a bunker focit játszó csapatok ellenfelek ellen, halott a játékunk, talán az lenne a megoldás ilyen csapatok ellen, hogy ronggyá lőnénk őket az első 30 percben, egy idő után már várnák a átlövést és kirobbannának a 16 vonalában felállt falból az gondolván, hogy megint egy átlövés fog következni és akkor egy gyors ritmusváltással finom passzal lehetne valamelyik csatárt ugratni és ezzel operálni, másik dolog az hogy a csatárainknak többet kellene keresztbe mozogniuk és folyamatos oldalváltásokkal megzavarni az ellenfeleket. A másik hogy más felállásban és összetételben játszatnám a csapator, én a 4-1-2-1-2 alkalmaznám inkább, csak 1 védekező középpályással:

  —————Abbiati——————-

  Abate–Nesta–T. Silva–Zambrotta(már nagyon kellene)

  ——–van Bommel/Gattuso——–

  Emanuelson—————–Boateng(ellenkező oldalra tenném őket h befelé mozogjanak)

  ——–Seedorf/Cassano————

  –Pato/Robinho——-Beretta——-(amíg nincs Ibra legyen egy romboló lesipuskás csatár a csapatban)

  Akit idegesít, hogy ilyeneket írogatok azoktól sorry (rossz szokás), de sztem van benne valami, így a középpálya tudna támadni és védekezni is!

  FORZA MILAN!

 8. Mintha a Tottenham elleni meccset lattam volna,csak most ki is kaptunk.Ezzel a vereseggel Inter meg kozelebb fog jonni hozzank,es szerintem ha a derbyt elveszitsuk,adio scudetto.A passzok mennek az ellenfel terfelen,de a 16 -osnal leblokkolunk.Innen latszik hogy kell egy klasszis iranyito,es ket klasszis szelsohatved,akik a tamadasban egyarant reszt vesznek,es jo beiveleseket adnak.Ganso,Criscito es Taiwo vagy Cissokho.Ezeket a jatekosokat meg kell szerezzuk a nyaron,hanem bajok lesznek.Addig is remenykedek hogy az iden vegre bajnokok leszunk.Forza Milan.

 9. Magyarán szólva is olaszos meccs volt UNDORÍTÓ
  Ezzel a motiválatlan szar játékkal örülhetünk hogy ha a második helyre beérünk.
  Mit is akar a MILAN ezzel a játékkal?
  Istenem de rossz meccset láttam.
  A szívem 1998-óta a MILAN-é
  Az edző egy motiválatlan senki,a csapat híven tükrözte előttem.
  Mert mint tudjuk egy csapat az edző kivetülése a pályán!
  Ezzel a játékkal a magyar MB 1-be se lenne sikere.
  Vérszegény motiválatlan ötletszegény csalódáskeltő fordulatokban nem bővelkedő ön romboló játékot valósított meg a csapat,ha ez volt a begyakorolt figura : SIKERÜLT
  Udinese-ben nem kell bajnokot avatni a MILAN nevében.
  Még egyszer mondom kegyetlen szar meccset volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ezt a pofont köszönhetjük magunknak.

 10. Egy kérdés. Van Bommel a gól előtt miért a kapufát fogta? Az az ember adott gól passzt akit neki kell volna fogni. Végig nézte 2 m-ről, hogy hogyan ad gól passzt majd, lengeti a kicsi kezét amikor Goian a labdához ér. Érthetetlen!!!

  Ilyen rossz Milánt utoljára talán 1996 és 1998 között volt, amikor sztárokkal teli tűzdelt (Baggio, Weah, Duggary, stb…) csapattal 11 és 10. helyen végeztünk. Most pedig egy Milánhoz nem méltó kerettel az 1. helyen (állunk április 3.ig.)
  Nem értem a vezetőséget, hogy nem látják a problémákat? A Védelem öreg, a középpálya is kezd gyenge lenni, a csatár sor jó (mert akkor is csatárokat vesz a csapat ha abból már a padlás is tele van!) Ja! És a szív fájdalmam! Allegrit minek hoztuk ide? NEM a MILÁN kis padjára való ember úgy mint annak idején Terim, Zaccheroni, Tabarez. Köszönjük meg neki a munkát és keresünk egy jó edzőt!

 11. SZÉGYEN!
  Biztos több takarodj stb hozzászólásokat kapok majd ezután, mint hogy egyetértenétek veled de én így láttam.
  Nem értem mit gyakorlunk edzésen mert hogy pontrúgásokat nem az biztos.Utóbbi 2 gólunkat abból kaptuk.Allegri ezt nem veszi észre?Azt se értem hogy egy Milan szintű csapatban miért van olyan mint Cassano aki kb14m-ről(1az1-ben) sem találta el a kaput, az első meccsein mutatott valamit itt a gólpasszokra gondolok meg arra az egy-szem gólra amit sikerült összehoznia.Seedorf-ot lehet védeni de soha nem fogom megérteni azt a mentalitást hogy nem futok a labdáért csak azért mert nem akarok.(simán utolérte volna)
  Ha 3kp van a kezdőben akkor miért mindegyik favágó védekező kp?Miért nem játszhat Emmanuelson vagy Merkel? Mivan Didac-csal?
  Azt meg ne mondja nekem senki hogy: “jajj, lőttek egy gólt(1kapura lövésből) és beálltak védekezni” ha szabad megkérdeznem mi miért nem csináljuk ezt???Csak szenvedünk, passzolgatunk a kp-n meg a védelemben néha felíveljük szerintetek ez így jó?
  Csak egy valamiben reménykedek az pedig nem más mint hogy a jövőheti meccsen valami csoda történik és nyerünk, utána pedig szurkolni kell az internek hogy jusson tovább a Bl-ben és fárassza le magát.Mert hogy jelen esetben a 2 pont előny semmi főleg ha az inter formáját nézzük.Gyakorlatilag inkább az inter veszti el az első helyet(ami még meg sincs) mint a milan tartja meg……

 12. Nem baj gyerekek!Most kikaptunk jövő heti Inter elleni meccsn is még bőven van esélyünk győzni nem tudom de néhányan már azt írják pá pá Scudetto milyen Milan szurkolók ezek kérdem én nem bízok kedvenc csapatotomban lehet hogy most fogunk újra fellángolni mint a Napoli ellen és még még talán csodák csodájára talán veszít az Inter a Lecce ellen(amit erősen kétlek de hátha) bocs hogy túl pozitiv vagyok de ez van 😀 Meg lesz a Scudetto!
  Forza Rossoneri!

 13. Azzal hogy Zlatan-t eltiltották, vége a bajnoki esélyünknek! 2-3 meccs óta a játékunk 0. De szerintem megy még mindig a calciopoli. Ha jobban figyeltek ti is látni fogjátok.
  Ilyen játékkal nagyon csúnya vereség lesz a derby-n is. És ha az inter megelőz, akkor tuti hogy nem fogja hagyni a bajnokságot, mert neki is ez lesz a legfontosabb, nem a BL-ben még egy forduló és stb.

  FORZA MILAN!!!!!!!!!!!!

 14. Valóban nagyon gyenge volt a játék. Számomra rejtély amikor kiválasztanak játékosokat leigazolásra mert úgy vélik a csapat hasznára válnak akkor miért nem kerülnek képbe. Gondolok Emanuelsonra, Didacra, Yepesre, bár Yepes bekerülése nehezebb mert ott van Nesta de lássuk be amikor játszott tökéletesen oldotta meg a feladatát a fejjátéka is nagyszerű és kapura is veszélyes volt. Nani987-tel egyetértek a felállással kapcsolatban annyi kis eltéréssel, hogy Boateng a csatárok mögött játszana mert ott nagyon jól szerepelt a sérülés előtt és jól támogatta a támadásokat, a helyén Flamini játszhatna középen. Seedorf tökéletes megoldás volt Pirlo helyén a Tottenham ellen, én ott adnék neki lehetőséget, a csatárok mögött már nem tud jó teljesítményt nyujtani. A védők előtt szerintem tökéletes megoldás lenne a rutinja.Ennyi röviden. Egyébként már várható volt a vereség.

 15. én személy szerint biztos hogy az inter ellen így állnék fel
  ———————–abbiatti————————-
  —abate—–nesta———-silva——–?????? -> nem tudom kik épülnek fel addig
  ———————-seedorf————————–
  ——-flamini————————–emanuelson-
  ———————-boateng————————-
  ———–pato—————————————–
  ————————————berretta———–

  egyszerűen kell egy középcsatár mert se robinho se cassano se pato nem bírja azt a játékot játtszani nem tudom talán még egy olyat is eltudnék képzelni hogy az edzéseken kipróbálni boatenget feltenni oda és robinho a 2 csatár mögött mert boatengnek minden adott a test a cselezés labdatartás lövés fejelés egyszóval minden és elképesztő agilis nem hiába kedveli egymást ibra és boa és ezért lenne jó mondjuk egy balotelli mert ő nem pato nem cassano nem robinho ő is egy ibra alkat!!! nekem ez a véleményem kíváncsi vagyok ti mit szóltok ehhez!!! biztos meglepnénk vele az intert!!!

 16. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni miért nem lehet a fiatalokat játszani a sok öreg helyett. Rendben hogy rendelkeznek sok számos tapasztalattal az öregebb játékosok de a játék iramban és gyorsaságban nem tudják felvenni a harcot a milan öregjei a másik klub fiatalabb játékosaival szemben. Számos hibát kéne szerintem kiküszöbölni a milan játékos politikájának. Legelőször is azt szeretném megemlíteni hogy az olasz bajnokságban szereplő CSapatok szinte mindegyike tud csiszolatlan gyémántokat venni minimális összegből nem olyan neves klubboktól akkor milan miért vesz egy bőven harmincas éveiben járó juve védőt és egy bayern középpályást. Én szerintem a csaptnak elkéne egy kis vérfrissítés a játékosok korosodása miatt. nem mindegyik öreg rókával van baj hisz Nesta szerintem nagyon jó formában van ebben a szezonban. De ő rajta kívűl van egy két játékos akinek játékát megkérdőjelezem. Valaki meg eltudná nekem mondani hogy Didacnak miért nem lehetne legalább egy parányi lehetőséget adni? Továbbá szerintem Emmanuelson bőven lehetne kezdő…

 17. sziasztok! sajnos ez a tegnapi meccs reszemrol no comment szegyenletes jatek volt…azert egy gondolatot meg is hozza fuznek ilyen betomorulo vedelem ellen ezzel a tili-toli felpasszolom a labdat a kapunak hattal allo csatarnak aki vagy lefordul vagy labdat veszit, jo esetben visszateszi a kp-ra nem nagyon fogunk golt loni…megbontani az ilyen vedelmeket csak ugy lehet, hogy az elso 10percben legalabb 10-szer kene atloni, zaporozzanak a beadasok, de ami a legfontosabb a labdat szembol-oldalrol kell atvenni lenduletbol ugy, hogy a vedo legyen hattal a kapunak ne a csatar konyorgom az egre. Meg ha le is fordul a csatar az elso vedorol mar is jon a masik 2 mint azt tegnap is lathattuk arrol nem is beszelve, hogy ilyen sebessegu focinal egy lefordulast kovetoen kb 50-100cm-re kerul a labda a csatartol ezt nagyon nehez ugy utolerni, hogy meg mindig a birtokaban legyen a labda. Szelsovedoink sokszor nagyon lassan lepnek be a jatekba, a kozeppalyat inkabb ne firtassuk..amint volt a csatarok (Robinho) reszerol visszalepes es Abate belepett a jatekba egy egyszeru kenyszeritovel megvolt a letszamfoleny es Robika 3-szor is belepett a vedelem moge..

 18. jah és még annyi hogy visszasírom leonardo támadófociját mert amikor még tt volt mindenki mondta hogy a keretből a lehető legtöbbet kivette amikor elment rögtön ümm semmit sem csinált stb… ő nem minket akart büntetni hanem a kopaszékat amiért ő kérte az embereket de semmi allegri kapott ibrát robinho-t cassano-t emanuelson-t van bommelt BOATENGET és mit kezdett vele??? inkábbb kérjenek bocsánatot leonardótól majd leó a szurkolóktól és jöhet az áhítozott bl serleg

 19. Hol vannak az új igazolások? A csapat pschihológusai, edzői? Ilyen játékosállománnyal ebben az évben mindent kellett volna nyerni! Sajnos ahogy kinéz, semmi nem lesz. Eddig is játszottam a gondolattal, de most már tudom, hogy Allegri NEM Milan szintű edző,de még az olasz első osztályban dolgozó Top 10 -be sem férne be! Nincs fazonja a csapatnak fél éve.Gondoljatok csak vissza a sok elb…tt késői cseréire meg a sok taktikai melléfogásaira, ha egyáltalán fel lehet fedezni valamilyen taktikai elemet.
  Na jól van, nem bosszantom tovább magam meg Titeket sem.
  Forza Milan!!!!

 20. miért van az h ha mi igazolunk akkor azok akiket vettünk a padot koptatják?
  emanuelson miért nem játszik?fiatal és jó ugyanígy merkel…
  a falnak tudnék menni amikor látom a kezdőt és a 4 védő mellett 3 védekezőközéppályás van ott. ha bajnokok akarunk lenni mindenhol mindenki ellen támadnunk kell de ilyen felállással ez nem megy. nem tudom emanuelsonnak valami baja volt e de nálam kezdett volna az tuti, robinho szintén és boa is bár ő most jött vissza sérülésből.didac miért van nálunk? erősítjük az ifit????
  amíg így állunk fel addig ne is reménykedjünk bajnoki címbe…
  forza milan!!!

 21. NLBb! Attól,h vki reálisan nézi kedvenc csapata produkcióit és még le is irja az az IGAZI Milan szurkoló!! Te nem látod mit művel a csapat hónapok óta!!? Már rég leirtam,h ez a mai Milan csak a szerencséjével meg Ibrával,Nestával,T.Silvával van az 1. helyen!!! Ilyen elképzelés nélküli focit utoljára (egyetértek kertepito.com szurkolóval) a 96-97-es bajnokságban játszott a Milan!!! A szélső játékunk értékelhetetlen,a középpályánk egy nagy nulla!! A játékosállományunk SZÉGYEN egy ilyen nagymúltú csapatra nézve!!!! Ezeket csak azért irom mert IMÁDOM a MILAN-t 85′-óta,és rettentően bosszant Berlusconi és Galliani hozzáállása a dolgokhoz!! Ők már nem ugyanazok az emberek akik éltek-haltak a Milanért! Ja,és én is úgy látom,h a Scudetto elment!!

 22. Nem tudom ti hogy vagytok vele de számomra ez az egész kezd komikussá válni! Akárki akármit mond ez a silány játék a gyenge taktika miatt van! Ha nem kezd valami normális taktikát kidolgozni Allegri akkor bebizonyosodik hogy ő sem alkalmas arra hogy a Milan edzője legyen! Számomra szembetűnő az hogy a Milan-nak nincs rendes szélső játéka! A nyáron venni kell egy szelsőt egy irányítót meg egy csatárt! Nevetséges hogy a 170-180 cm-es támadókra ívelgetik a labdákat! Az egyéni teljesítményekről inkább nem is beszélek!

  • Egyetértek, Dinho eladása az utóbbi 10 év egyik legnagyobb hibája volt az igazolások tekintetében a Milannal. Nem beszélve arról h milyen halálos kombó lenne egy Roni – Pato – Robinho csatársor…ráadásul Pato és Roni nagyon jól megértették egymást a pályán az utóbbi években. A játékában mindig benne van a gól, és elvégre mégis csak egy aranylabdás, még ha nem is most volt..:) én nagyon Kakás voltam régen de az utóbbi években ő lett a kedvencem. Láttam játszani élőben is, egyszerűen leírhatatlan…labdát vezetni még senkit nem láttam így pedig higyjétek el volt már szerencsém pár sztárocskát megcsodálni. Sztem nagy hiba volt h elment európából, neki kell a BL, kell a nemzetközi megmérettetés! És nem tudom megérteni h az igazi értékes embereinket mért kell elküldeni..(Kaká, Ronaldinho…) persze tudom h a pénz nagy úr de akkor is….:) Remélem láthatom még Milan mezben!

 23. A legnagyobb bajunk a védekező csapatok ellen van, ezalatt a 11 emberrel védekező csapatokra gondolok….
  Egész meccsen mi támadunk, ők 3-4 kontrából eljutnak a kapuig, abból van 1-2 kaput eltaláló lövés, és kész, lőttek egy gólt.
  Betömörülnek a 16-os köré, mi meg hiába csinálunk bármit, lassúak vagyunk, vagy épp az utolsó passzt rontjuk el, vagy épp a lövést.
  A Real meccs erre jó példa, ők támadnak, és lehet gólt lőni nekik. Ennyi.
  A Gattuso Van Bommel középpálya rossz. 1, mert elég 1 védekező kp-s, 2, ők ugyanolyan képességű játékosok, és nemhogy segítenék egymást, inkább rontják egymás teljesítményét.
  Emanuelson… Őt megvettük.. de miért, ha nem játszik? Jó középpályás, és bal védő..
  Janku megsérült, erre bejön az a botlábú.
  Flamini is kezd? Miért? Ott van Merkel is, vagy bárki…

  Sokan írtátok feljebb, hogy az inter ellen Beretta kéne, szerintem ez nem lenne túl jó, mert az inter erős, rutinos védőiről szinte lepattanna.

  A szabadrúgásaink évről évre szarabbak, van pár lehetőség:
  1. belelőjük a sorfalba
  2. kirúgjuk a nézőtérre
  3. kaput találunk, de a kapus megfogja

  Ezeken kell javítani.
  Szerintem 80%, hogy ez a bajnoki cím az interé lesz. Tavaly kb ugyanez volt, mikor az inter mögött voltunk, és hibáztak, akkor mi is hibáztunk, nem tudtuk kihasználni a pontvesztésüket. A múlt héten ugyanez volt, egy gyér csapat ellen, akit még egy 3-adosztályos csapat is megverne 1-1-et játszottunk. Borzasztó!
  Nem feltétlenül a játékosok hibája, az edző is benne van a dologba…
  Leonardo 4-3-3-at játszatott, akkor volt roni… most nincs.. talán meg lehetne próbálni, h robinho-ibra-pato támadóhármas, mögöttük gatta/van bommel, emanuelson, boateng…
  nyáron be kell vásárolni, mert … így nem lehet bajnokságot nyerni

 24. markobali! Igazad van. Én inkább dinhot nézném mint robinhot vagy cassanot. A csapatnak akkor is rosszul ment ezért mindenki azt mondta menjen! Pedig az akkori Milan egyik legjobbja volt. Mikor a M. United ellen (az első mérkőzésen biztos) talán ő volt az egyetlen aki jól játszott. Messze a legjobb teljesítményt nyújtotta a Milan játékosai közül.

 25. Hy Sajnos nem írhatom azt amit gondolok mert mindig megszólnak a foci mesterei meg akik mindent jobban tudnak!! Ezért írom remek játék volt kiváló taktika remek edző csodás középpálya csak a védelem volt szar!!! Hogy mi megint a bírón múlt!!!! Hát sokak szerint minden meccs ilyen de a nagy lófaszt és hogy ne írjak olyan sokat szar edző rossz taktika kibaszott szar középpálya ami véget nincs labda a csatárok közelébe de azért 3 meccsen egy gól az kevés!! A védelem az jó volt de a középső játékosok nem lehet rá jelzőt találni csak annyit talán 5-töd osztály kb ennyi!!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS