Kié lesz a 3-as mez?

15

A Milan legendája Paolo Maldini elmondta, hogy a klub csak akkor hozhatja vissza hármas számú mezét, ha az egyik fia a csapatban lesz.


Maldini mezszámát 2009-ben vonultatták vissza. De lehet, hogy hamarosan újra láthatjuk egy játékoson. „Ez egy nagyon szép történet. A mezszámomat csakis az egyik gyerekem viselheti majd, de ennek nem szabad nyomást gyakorolnia rájuk, hiszen számos mezt viselhetnek, ha a labdarúgásban maradnak” – mondta Maldini a klub Facebook oldalán.
A legendás védő 24 sikerekben gazdag évet töltött el Milannellóban. „Fantasztikus pályafutásom volt. Ha gyerekkoromban ilyen karrierről álmodtam volna, az emberek bolondnak néznek. Szerencsés vagyok, hogy a szülővárosom nagy csapatában játszhattam.”
15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Teljes mértékben egyet értek. nagyon sok jó balhátvéd volt és van a világon, de mindközül Maldini a legjobb. Ő a tökéletes balhátvéd. Intelligens, erős, elegáns, technikailag jól képzett és mindemellett eredményes! Nincs még egy példa a karrierre amit ő befutott. A klubhűségét tekintve se nagyon találok senkit. Maldini Legenda. Maldini a MILAN.
    nagyon remélem hogy a fia hamarosan megkapja azt a bizonyos ,,3-as,, mezt és apja nyomdokaiba léphet. jah és hogy örökölte apja tulajdonságait. 😉

  2. Egy elo legenda,hihetetlen karrierrel a hata mogott.Az biztos hogy a focitortenelem legjobb hatvedei koze tartozik,joggal kierdemelte a megtiszteltetest,hogy a 3-as szamot visszavonjak.Remelem valamelyik fia ugyanekkora jatekos lessz,es csakis a Milan csapataban…Grazie Paolo

  3. Maldini az tudott játszani Középhátvédet is nem ?

    De azzal teljes mértékben egyet értek hogy a Világ legnagyobb csillaga, megmutatta azzal hogy pályafutását csak az AC Milan-ban töltötte mit is jelent az igazi hűség.

    GRAZIA Miladini!