Fontos mérkőzés lesz Palermóban

7

A szombat esti Palermo-Milan előtt Allegri a találkozó fontosságát hangsúlyozta, míg Zamparini, a Palermo elnöke  győzelemmel engesztelné ki a szurkolókat.

Allegri szavai

PALERMO-MILAN

„A Bari meccs eredményétől függetlenül, ez egy nagyon nehéz találkozó lesz, mert a Palermo igen jó játékosokkal rendelkezik elöl és a középpályán. Sorozatban 5 vereséget szenvedtek el, ezért javítani akarnak majd, vigyáznunk kell velük. Miccoli mellet ott van még Pastore, Ilicic, Pinilla és Hernandez is, persze nálunk meg Nesta-Silva védőpáros játszik. Rendkívül fontos, hogy jó eredményt érjünk el és nyugodtan menjünk  a bajnoki szünetre a városi derbi előtt. A csapat jó munkát végzett az edzéseken a szombati csalódást keltő eredmény után. Nem nyertünk otthon, ezért alaposan kibeszéltük a történteket és most már előre tekintünk.”
FELÁLLÁS

„Valószínűleg Seedorf lesz a kezdő Boateng helyett. Kevin már felépült, de csak a hét második felében edzett, ezért a padra ültetem, ahonnan beszállva sokat lendíthet a csapaton. Boateng nélkül minden bizonnyal Flamini játszik a középpályán, Seedorf pedig kicsit feljebb. Pato a brazil válogatott középcsatára, Cassano pedig az olasz nemzeti csapat kulcsjátékosa, ezért úgy gondolom, jól megértik majd egymást.”


A Palermo elnöke, Maurizio Zamparini bízik csapatában


„Az elmúlt években párszor már legyőztük a Milant és képesek vagyunk erre most is. Nem lesz könnyű, de ha a csapat jó mentalitással lép pályára, miénk lehet a három pont.”

A Milan legutóbbi három palermói útján vereséget szenvedett, tavaly 3-1-re nyertek a szicíliaiak.

Zamparini pár  hete küldte el a csapat edzőjét, Delio Rossit, de az új tréner, Serse Cosmi sem tudta felrázni a Palermót.

„A srácoknak nyomás nélkül kell játszaniuk és nem szabad arra gondolniuk, hogy mindenképpen nyerni kell. Ha higgadtak maradnak, szerintem jó esély van a győzelemre. Úgy gondolom, a szurkolók is támogatni fogják őket a rossz eredmények ellenére, a csapat pedig szép ajándékkal szolgálja meg nekik a biztatást.”


A mérkőzést Magyarországon a DigiSport közvetíti 20:45-től élőben.

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Most van esélyünk elhozni a 3 pontot. A tavalyihoz képest erősebbek vagyunk, és a védelmünk is szerintem jó. Meg hozzá teszem a csatársorunk sem olyan rossz. Hiszen Cassanoval is van olyan erős, mint Ibrával.

  2. Hmm, Seedorf kezdő lesz a csatárok mögött, remélem jó napot fog ki és úgy játszik majd mit a Spurs ellen, igaz akkor a Pirlo helyén játszott. Flamini kezd majd, akkor Emanuelson nem lesz kezdő, hacsak nem bal hátvéd lesz. Mind1 nyerjünk és kész, ha a statisztikákat nézzük most minimum 4 nyertes meccsünk lesz! 🙂

  3. Ez rettentő fontos mérkőzés!Ha nyerünk sokkal kisebb nyomás alatt érkezünk a derbire mint az inter!Ha nem,ezt inkább ne is feszegessük!Akkor egyértelmű hogy két csatárral játszunk és ez Pato és Cassano!Így viszont remélem hogy játszik Emanuelson!FORZA MILAN!

  4. Én Seedorf helyett inkább Merkelt játszatnám, seedorf előrébb tolva mindig gyenge, a tottenham ellen mikor a védősorral majdnem h egy vonalban volt, és onnan osztogatott akkor többre mentünk vele! Remélem pato és cassano elkapják a fonalat, fontos 3pontot jelentene! Nem szabad hagyni h kicsússzon a kezünkből a SCUDETTO,,, FORZA MILAN!!!

  5. Egyébként , most nézem a Milanra 2-es szorzó van! Egy 5ezressel 10et lehet varázsolni, aki teheti,rakja meg;)

  6. No, azért figyeljünk! Ebben az évben egyetlen meccsünkön kaptunk ki, a Spurstől… Nagyon ritkán kapunk 1-nél több gólt! Nyerni kell, és kész. Jó csapat a Palermo, de mi a bajnokságot akarjuk megnyerni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet