Pippo áprilsban visszatérne

18

Filippo Inzaghi, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan rutinos támadója áprilisban már újra pályára lépne novemberben bekövetkező térdsérülése után, és bajnoki címhez segítené csapatát.

„Egyre jobban érzem magam, remélem, áprilisban már visszatérhetek a pályára. Elszánt vagyok, és mindent megteszek a bajnoki címért, azonban csak akkor játszom újra, ha százszázalékos állapotban leszek. Ugyanaz az Inzaghi akarok lenni, aki korábban is voltam” – fogalmazott a 37 éves támadó.
A Milan jelenleg az első helyen áll a tabellán, kilenc fordulóval a bajnokság vége előtt öt pont az előnye a városi rivális Internazionaléval szemben.

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szerintem az egyetlen csatárunk, aki vérbeli befejező!
  Senki sem tud nála jobban, jobb ritmusban érkezni a kapu elé..
  Gondnak tartom, hogy a Milannak nincs igazán szélső játéka, kevés gólt rúgunk beadásból, szerintem ez azért is van, mert a támadóink nem klasszikus befejező
  játékosok így aztán mindig Ibrát és a közepét erőltetik..
  Nagyon nagy szükségünk van Pippóra, akárhány éves, Ő a legnagyobb!!!

  • szerintem meg nemcsak nállunk hanem nagyjából az egész világon ő az igazi VÉRBELI befejezőcsatár 🙂

 2. Nem is ez a baj, hogy nincs más Inzaghi helyett a csapatban! Ha visszavonul, a világon nincs ilyen befejező csatár, akivel pótólni lehetne! Talán Beretta, akit be lehetne tanítani, hogy legyen ilyen játékstílusa, Ő még el tudja tanulni Inzaghi mozdulatait, helyezkedését talán! 🙂

 3. én személy szerint nem vagyok oda a játékárt…. lesipuskás….lássuk be nem játszik egy látványos focit….. jó azt meg nekem kell belátni h eredményesnek,eredményes….

 4. A bajnokságot hogy ki nyeri, az úgy is 2hét múlva dől el !!!! (Milan-Inter)
  Ott még sajnos biztos nem lesz Pippo. De Ibra se. Elég nehéz meccs elé nézünk!!!
  Ha nyer az Inter, már vége is mindennek. (na nem mindennek, mert a kupa az meglehet még attól)

 5. Alig várom.Remélem az Inter ellen már játszhat.Szép lenne hogy ha sérülésből visszatérve győztes gólt lőnne a derbin………………………….

 6. csak kár h mindig lesen van:D pedig kiváló csatár, remek reflexekkel! nagyon sokat tett a csapatért!:) reméljük minél előbb visszatér!

 7. Ha nem is egy kimondottan cizellált focista, de tőle még Mourinho is tart, mikor a pályán van 😉 Amúgy , ha még ‘csak ‘lesipuskás is, ott világklasszis 😉

 8. Filippo Inzaghi – ki nem állhattam, mikor a Juventusban játszott, Del Piero oldalán.
  Csak úgy csúfoltam ,,sz@rházi izgági,, 🙂 Rühelltem, hogy állandóan megszivat minket. Semmi technika, vagy szép játék, ő csak ott áll a leshatáron, labdát kap, 5 esetből 3x befújják a lest, 2x kapura lő, 1x betalál. MInden hátvédsor rémálma!!!!!!!!

  Amióta minálunk játszik, IMÁDOM PIPPÓT! És ugyanazért, amiért akkoriban utáltam. :-)))
  neki nem kell brazil labdazsonglőrnek lennie. ő csak álljon ott a leshatáron és várja a labdát. mert egy biztos, ha labdát kap tudja mit kezdjen vele. nem fog hátra passzolni. Megcsinálja azt az egy kötelező cselet és azonnal kapura rúg. nagyon jól mozog üresre, ki lehet ugrasztani, belehet neki adni fejre és ami a lényeg, hogy szinte mindenhonnan eltalálja a kaput. Ergo a kapusnak háritania kell. Nem a leggyorsabb játékosunk, de mivel magas és hosszú lábai vannak, csak hirtelen megindul és már akkora előnyre tesz szert, ami bőven elég ahhoz hogy üresre fusson, vagy kapura tudjon rúgni.
  Szeretem Pippot. Jöjjön vissza! :-)))))

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet