Tottenham-Milan: A Milan kerete

13

A Milan Londonba utazó 22 fős kerete. Bizakodásra adhat okot, hogy Boateng is ott van a keretben, sőt a mai tréningen már a többiekkel együtt edzett.

Mark Van Bommel, Urby Emanuelson és Antonio Cassano nem szerepelhetnek, hiszen ebben a szezonban már pályára léptek más csapat színeiben a Bajnokok Ligájában.
Kapusok: Abbiati, Amelia, Roma

Védők: Abate, Antonini, Bonera, Jankulovski, Legrottaglie, Nesta, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes

Középpályások: Boateng, Flamini, Merkel, Seedorf, Strasser

Támadók: Ibrahimovic, Pato, Robinho

Sérült: Ambrosini, Pirlo, Inzaghi

Eltiltott:
Gattuso.


Kedd délelőtti edzés Milanellóban

13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ejjjha… na ha Boateng ma már edzeni tudott a többiekkel, akkor még sem lehetett annyira komoly az a sérülés. legalábbis nagyon remélem. És van Merkel és Strasser is.
  na egy kis reménysugár. Már csak az kell hogy harcoljanak a győzelemért….. és végezzék ki a Sarkantyúsokat! :-))))

 2. Mivel a lehető legtámadóbb csapattal kell kiállnunk, ezért én a kezdőbe raknám Merkelt és Boatenget is. Vagy felőlem a középpályán irányítóként szerepelhetne Binho is, ha Boa nem tudja vállalni a játékot. Nem szabad nagyon kinyílnunk, de 3 szűrővel kiállni is öngyilkosság lenne, mert a kontrákra a Spurs ellen nem építhetünk. Elég a két romboló Flamini és Strasser személyében, akik viszont sokkal kevesebb támadófeladatot kapnának, nehogy megint megessen velünk a múlkori szitu. A két szélsővédőnk helyzetét is át kellene gondolnunk, hiszen lesz Bale, aki miatt Abate nem támadhat, míg a másik oldalon Zambrottát egyáltalán nem engedném felfutni, mert ő óriási lemaradásban van Lennonhoz képest. Egyébként a nagyobb sebesség elérése érdekében az is járható út, ha Strasser helyett Janku kezd, aki ráadásul a támadásokhoz sem hülye. Két dolgot kérek Allegritől: ne 4-3-1-2 legyen a felállás, és ne játszon Seedorf.
  Abbiati-Abate-Nesta-Silva-Zambrotta-Jankulovski-Flamini-Merkel/Robinho-Boa/Robinho-Pato-Ibrahimovic

 3. Pirlora óriási szükség lenne a középpályán, de ő sajnos nem játszhat.

  Abbiati – Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski – Flamini, Boateng, Seedorf – Robinho, Pato, Ibrahimovic

  Azért Jankulovski és nem Zambrotta mert utóbbi most tér vissza, nehezen venné fel szerintem egy ilyen meccs ritmusát, Jankulovski viszont meglepően jól játszott az elmúlt meccseken.
  Seedorfot azért tenném be mert kell egy kreativ játékos a középpályára még akkor is ha lassitja a Milant. Egy jó passz, inditás még mindig van a lábában. Merkel és Strasser tapasztalatlan, szerintem nem birnák a nyomást. Az ideális persze a Gattuso – Pirlo – Boateng trió lenne.

  Remélem továbbjutunk…
  Hajrá AC!

  • Üdv!
   Énis eggyet értek veled egy veterán középpályás jólenne viszont aki már tudja az ilyen helyzetket kezelni,pl most Seedorf…. mer ugye Gattuso sajna nincsen:S:S:S
   És előre Pedig ilynekor kéne a mindent eldöntő Pippo aki képes 92 percbe megfordítani a meccset!
   nagyon remélem h a mi fiatalaljainkis vannak olyan ütőképeske mint az angoloké és legyőzzük őket idegenben….

   Tottenham: Gomes – Hutton, Dawson, Gallas, Assou-Ekotto – A. Lennon, Palacios, Modric, Van der Vaart, Bale – Crouch.

   Milan: Abbiati – Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski – Flamini, Seedorf, Boateng – Robinho, Ibrahimovic, Pato.
   ezt olvastam kezdőnek!

   Forza Milan!!!
   gyerünk fiúk a legjobb 8-ba!!!!!FORZAAAA aléé al

 4. Én nem tudom, hogy miért de most valahogy Seedorfot tenném irányítóba. Merkel, Strasser nem jobb nála egy ilyen tét meccsen. Egy, mert nincs hozzá kellő rutinjuk, és nem tudják, hogy milyen nagy nyomás lesz rajtuk. Az én kezdőm:
  Abbiati- Abate, Nesta,T.Silva,Zambrotta- Boateng,Seedorf,Flamini- Pato, Ibrahimovic, Robinho

  Pato jobb szélen, míg Robinho bal szélen játszana, és Seedorf picit feljebb lehetne tolni. Mese nincs támadni kell!! Forza Milan!!!!