2022. november 28., hétfő

Kinek a mezére hajt szombaton Pato?

-

A szombati Juventus – Milan rangadót megelőzően a Rossoneri csatára Alexandre Pato elmondta egy nyilatkozatában, hogy a Bianconeri legendája Alessandre Del Piero az egyik példaképe.
„A Juventus remekül játszott Milánóban. Nem tudom megmagyarázni mi lehet velük a probléma, amiért ilyen hullámzó a teljesítményük. Nem igazán követem figyelemmel, hogy mi is történik más csapatokkal” – mondta Pato a Tuttosportnak.  „Sok kiváló játékosuk van. Buffon a kapuban, Chiellini hátul és Felipe Melo a középpályán. És természetesen ott van Alessandro Del Piero, aki egy nagyszerű ember és fantasztikus játékos.”


„Del Piero az egyik példaképem. Mindig a csapatomban volt, amikor gyerekkoromban a Playstationön játszottam. Ő egy követendő példa, sokat tett a Juventusért, Olaszországért és a labdarúgásért. Olyan, mint Ronaldo és Paolo Maldini.”„Biztos, hogy vele szeretnék majd mezt cserélni a meccs után. Egészen elképesztő, ahogy a szabadrúgásokat rúgja. Még emlékszem a Real Madrid elleni varázslatos góljára. Ő egy fantasztikus játékos” – fejezte be a Napoli elleni mérkőzés hőse.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS