Ibra megsérült, de játszhat(na) Torinóban

22

Bizonytalanná vált, hogy  Zlatan Ibrahimovic játszik-e  Torinóban. A svéd klasszis hátsérülése miatt ma könnyített edzésmunkát végez.A La Repubblica információi szerint a svéd klasszisnak a csapat szerdai edzésén megsérült a hátizma és az is elképzelhető, hogy ki kell hagynia a Juve elleni bajnokit.
A milannews.it este 8 órakor tette közzé, hogy Ibra egészségügyi problémái nem súlyosak. Az ultrahangos vizsgálat egy apróbb háti elváltozást talált, de ezt a Milan orvosai nem ítélték súlyosnak.
Valószínű, hogy Ibrahimovic – akárcsak Silva – a mai edzésen különmunkát végez, kímélendő a sérült testrészét.
Ettől függetlenül elképzelhető, hogy Allegri  a jövő heti Tottenham elleni Bajnokok Ligája meccs fontosságát szem előtt tartva pihentetni fogja Ibrát. Ebben az esetben valószínűleg az Antonio Cassano, Alexandre Pato, Robinho hármasra hárulna “a torinói munka” dandárja.

22 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. hát ez az….. Ibra szinte minden meccset végig játszott … pihenő nélkül. ráférne egy meccs kihagyás… de nagyon hiányozna a Juve ellen. Ennek a csapatnak ő a keménymagja, ő a motor.

 2. Valóban Ibrára, az ő zsenialitására épül leginkább a Milan támadójátéka…
  Pont ezért tetszene nagyon, hogyha nélküle a többi mozgékony támadóval bebizonyítanánk, hogy nem csak azért vezetünk, mert Ibra éppen Milanos…
  Visszatérve a Tottenham ellen pedig meggyőzne arról, hogy a Bl-ben, komolyabb tétmeccsen is képes vezér lenni…

 3. Allegri egy felelőtlen ember, hogy még akkor sem hozta le pihenni egy kicsit Ibrát mikor 2 vagy 3 góllal vezetünk egy kisebb csapat ellen.
  A szezon elején kb 2 alkalommal cserélte le a vége előtt 10 percel, ez aztán nagy pihenő…gratulálok. Szerintem vki nem engedi Allegrinek, hogy lecseréljék Ibrát.

 4. 1. Sajnos a Tottanham lefut minket, a BL elúszott. Ez az én véleményem, bocsi..

  2. Ne csak Ibra seggét nyaljátok már, próbáljuk meg nélküle is győztes csapat lenni. Igaz..nem pont a Juve ellen kéne ezt kipróbálni. DE szerintem a Juve tavaly óta elég gyenge, simán verhető. Ha nem verjük meg őket akkor minden nagy csapat rajtunk fog röhögni, hogy egy lepusztult, morális válságban lévő csapatot nem tud megverni a “nagy bajnok” Milan!! És sajnos igazuk lenne de tuti nyerünk. 🙂

 5. 1. Azt írod pihentetni kéne szegényt, utána meg hogy ne nyaljuk a seggét. Hm..

  2. Milyen szurkoló vagy te, hogy iylet mondasz lefut minket a Tottanham. Az első meccsen se futottak le minket. Milyen lenne már, ha úgy mennének fel a játékosok, hogy pff Bale lefut minket nem is nyerünk…..

  3. Sosem lehet tudni, hogy a Juve mikor kap újból erőre…. Mint mi a Napoli ellen.

 6. Nem lesz gond, Ibra nélkül is, ez talán még nagyobb motiváció Pato-nak, hogy Ő viheti a hátán a csapatot, ahogy tavaly is tette! A Tottenham meg nem fog lefutni minket, mert nem fogjuk hagyni! A Napoli is kontrára játszott és mit ért el vele? Semmit! Ha úgy játszunk mint hétfőn akkor nem lesz gond se a Juve, se a Spurs ellen!

 7. Hát nem tudom melyik meccs a fontosabb!Ibra kulcs játékos nálunk.Ezzel nincs semmi baj.Ha nem játszik azért nélküle is erősek vagyunk főleg hogy a kacsa egyre jobb formát mutat!A Juve azért megverte az Intert is,nem szabad lebecsülni!Ellenük másképp állnak ki mint egy Parma ellen.Persze azért meg kell verni őket! Nézzük meg hogy Ibra hány meccset hozott nekünk az idén,had nyaljuk már a seggét!Nagyon kemény sorozat előtt állunk, az első akadályt szépen vettük (Napoli), fontos lenne a Juventust megverni már csak azért is mert az internek most papíron jóval könnyebb meccsei lesznek és jó lenne úgy érkezni az áprilisi rangadóra hogy még mi vezetjük a táblázatot!FORZA MILAN!

 8. No figyeljen akinek nem világos.

  Nem én találtam ki, mindenki látja, hogy az angolok (sőt a Spanyolok is!!) sokkal többet futnak, ezáltal többet helyezkednek mint az olasz focivilág tagjai. Ez a nemzetek közötti foci kultúrára nagy vonalakban igaz. De remélem nem szereznek vele előnyt.

  Ibra nagyon sok meccset húzott be nekünk és ezért mindenki tiszteli és becsüli (Én is!). Csak a mostani teljesítménye kezd szürkülni. Persze nem lehet mindig 110 %-on teljesíteni de az én véleményem szerint ha minden meccset végig játszik akkor belefásul. Ezért én néha lecserélném, főleg ha már 2-vel biztosan vezetünk. Csak ezt akartam írni csak lehet rosszul fogalmaztam, remélem egyet értetek velem.

  Indoklás: Mivel Cassano nem játszhat a Bl-ben ezért ő vagy a elmúlt hónapokban kevesebb játéklehetőséget kapott Pato cserélhetné Ibrát a bajnokságban. Mindenkinek jó: Ibra kiéhezik a Tottanhamra. Pato és Cassano játszik, szépen játszik.

 9. Arra, hogy milyen szurkoló vagyok: az ikonképemen lévő szerelés sem a netről letöltött kép. Szóval Milan szurkoló vagyok nyugi, csak reálisan próbálom nézni a dolgokat. 🙂

  A Juve nem hiszem, hogy új erőre fog kapni egyhamar. Maximum végbél tükrözéssel egybekötött plazma – tranplantációval. [hihihi] De mivel az Olasz Bajnoki cím az elsődleges cél ezért én is úgy gondolom, hogy tuti végig pályán lesz Ibrahimovic egy olasz bajnoki meccsen. Főleg, hogy az Inter-nemzeti válogatott a seggünkben lohol.

  Végül azt hiszem ebben mindenki egyet ért velem: Tök mindegy, hogy ki szerzi a góljainkat (lehet akár Abbiati is) csak mindig legalább egyel több legyen mint az ellenfélnek!!!
  FORZA MILAN!!!

 10. Ehhez sokat nem tudok hozzáfűzni.Haluszmester kérdez is és felel is rá.
  Sokat ír de sajnos szinte az írásának nincs semmi mondanivalója.
  Szerintem a Juvet verni kell Ibra nélkül is,Londonban pedig egy rámenős merész játékkal meglepetést kell okoznunk.Boatenggel a csapatban erre képesek lehetünk.

 11. Haluszmesternek igaza van, tényleg lassúbb az olasz foci, mint az angol vagy a spanyol, ezen sürgősen változtatni kellene.
  Ibráról annyit, hogy ha esetleg nem játszik akkor sem dől össze a világ, mert meglátjuk, hogy a többiek mire képesek (Pati, Robi, Cassano). Ha talán ez a kezdő még jól is szerepelne, akkor Ibra talán, ahogy említettétek vérszemet kapna, és ismét vágná a gólokat. Lehet, hogy csak holtponton van, tudjátok, hogy van ez, jön a tavasz, meg csicseregnek a madarak stb….
  A Juve, azért mindig is a Juve marad, ez egy rangadó, láttátok, mit csináltak azinter ellen is. Pláne, hogy otthon játszanak, még nehezebb dolgunk lesz, és bizonyítani akarnak majd, ha minden jól megy akkor nem sikerül nekik.
  Allegri meg minden csak nem felelőtlen, elsők vagyunk, és remélem, hogy maradunk is, gondolom, hogy mindennek megvan a maga oka, a csapat körül.
  A Bl-ről meg annyit, hogy nekem annyira nem fontos, hogy tovább menjünk, bár nem mondom, hogy nem örülnék a nyolcadik trófeának is, de ha helyette a tizennyolcadik érkezne annak talán jobban örülnék, gondolom Ti is így vagytok ezzel.
  Forza Milan!!!

 12. Most a bajnokság prioritást élvez a csapatnál a BL-el szemben!Már sokan leírtuk és látjuk hogy egy olyan csapatot kell átalakítani amelyik három BL-döntőt játszott és abból kettőt nyert, viszont csak egy bajnoki címet!Azt ugye mindenki látja reálisan hogy az európai elittől még kicsit le vagyunk maradva,de elkezdődött valami a csapatnál!Sajnos az elmúlt években már december környékén eldőlt hogy nem nagyon tudunk beleszólni a bajnokság végkimenetelébe!Én Allegrit nem tartom felelőtlen embernek!Azért Pato a Napoli elleni meccset leszámítva nem nagyon találta magát,Binhot szerintem szépen felhozta és motiválta az mutatja a 10 gól és az aszisztok!Cassano aki szintén nem könnyű ember beállt a sorba és végzi a dolgát.És akkor Ibrára visszatérve.Ő is bevallotta(amúgy is tudtuk) hogy egy nehéz ember akit tudni kell kezelni!Szerintem Allegri jól kezeli ez mutatja a játéka és a hozzá állása!Igen most picit halványabb de azért minimum egy de inkább két védőt leköt!Haluszmester szerintem mindenkinek világos amit írtál,nekem a stílus picit bántja a fülemet de ez kit érdekel!Én pl nem vonom kétségbe hogy kinek szurkolsz,de a véleményeddel nem ,vagy legalábbis kis mértékben értek egyet!Ha meg más is reagál és olyan stílusban mint Te, hát ne akadj ki, ez egy fórum ahol véleményt cserélünk és a stílus stílust von magaután!Vezetjük a bajnokságot,bízom benne hogy megnyerjük!Van egy visszavágónk Angliába ahol én se magunkat tartom esélyesnek, de azért nem írnám le a csapatot,főleg ha az a csapat tudna kiállni aki a Napoli ellen(de sajnos ez lehetetlen).FORZA MILAN!

 13. Mindig is lassab volt az olasz foci…mint az Angol vagy Spanyol…Spurs semmivelsem jobb nálnunk csak nem játszhat csomo játékos a BL-ben.Prince ügye nem játszott a Spurs ellen megis éreztük a hiányát és Pato-se volt formában!Pato a Juve meccsen tudja helyetesiteni Ibrát simán!Pato is betudja fejezni az akciokat őtse tudják már elnyomni…és aztse felejtsük el hogy Ibra 5meccsen nem rugot gólt az idei szezonba meg tette más helyette a gól lővést…Ibra nélkül is meglehet a győzelem a Juve ellen csak pörögnie kell a középpályának illetve a 2szélső védőnek.középpályán Flamini-Bommel-Prince vagy Emanuelson tudja segiteni a támadásokat…Pato-Cassano-Robinho 3mas se lassu..nem kéne ennyire Ibrára ráépiteni a játékot mert kezdünk 1csapattá válni!

 14. Ibra pihentetését én már korábban is javasoltam, és örülnék neki, ha kihagyna egy meccset. Nem értem, hogy miért van nálunk a világ egyik legerősebb támadósora, ha ezt a fajta előny Allegri nem használja fel a rotációra. Amikor tavaly az Inter menetelt, akkor is volt olyan meccs, hogy pihent Milito, hogy ne égjen ki. Ibrára is ráférne már egy kis pihenés. A Pato-Cassano-Robinho csatársor csak annyiban gyengébb a korábbinál, hogy nem lehet ívelgetni a csatárokra. Ez pedig nagyon nem hiányzik. A középpályára Boatenget mindenképpen várom, és én a Pato-Robinho páros valamelyik tagját is pihentetném, hogy a BL-ben dinamikusabbak legyenek. Ez a játékos nálam Binho lenne, mert sokkal több meccset játszott mint Pato, ráadásul csereként beállva is jobb mint a Kacsa. Patonak ráadásul javuló a formája, de még nem tökéletes, egy Juve elleni jó teljesítmény sokat lendíthetne rajta. Plusz Robinhonak érezhetően jót tesz a pihenő, mert a következő meccsein mindig jobban hajt. Cassanonak viszont egyértelműen helye van, mert neki aztán nem kell spórolnia semmivel. A támadóközéppályás posztra Boatenget tenném, aki szerintem nagyon jó formában van, de idén még játékhiányos. A középpályánkon Boa mellett még Bommelnek, Gattusonak és Urbynak kellene játszania, mert ők sajnos a BL-ben nem léphetnek pályára. A védelem érdekes lesz, de azt nem forgatnám fel nagyon, hanem a legerősebb formációt küldeném ki. A balhátvéd poszton most Jankulovski a legerősebb (bár engem még mindig érdekelne Vila teljesítménye). Összességében egy verhető Juve ellen 50-60% elegendő lehet, de bármennyire is szarok a zebrák, bármikor borsot törhetnek az orrunk alá.

 15. Nesta1316-nak bocsi a vehemenciámért.
  Mindannyian reméljük, hogy a Juvét lealázzuk akár csak a Tottanham-at. Pato egyre jobb, Boateng nagyon jó és kell, Robinho és Cassano pedig varászlók.

  Dani027, Én is kíváncsi lennék Vila-ra. Ha 3-al vezetünk a Juve ellen akkor re,élem megmutatják nekünk. 🙂

 16. Ibra az utóbbi időben nem játszik semmit.Ha a Napoli ellen nincs a 11-es akkor megint nem ad gólt!!!De gólpasszt se adott.De azért én is jobban örülnék ha játszana.

 17. srácok, srácok… ibraval nyertünk a napoli ellen, és ibrának köze nem volt a góljainkhoz, igaz a 11-est ő lőtte, de azt bárki belőtte volna, van elég sok 11-es rúgónk.
  a meccsen nem villogott, szal cassano pihentebb, őt érdemesebb lenne a juve ellen kezdőként beállítani.
  ibra kelleni fog a spurs ellen, és nem kéne egy komolyabb sérülést kockáztatni…

 18. Pontosan.Megnéznék egy Cass-Robi-Pato hármast a kezdőben.Ibrát ha kell (ne kelljen) becserélhetjük a meccs közben.

 19. Urak,egy dologr azért biztos.Lehet,hogy Ibra nem rúg gólt,vagy nem ad gólpasszt de leköt 1 vagy 2 embert,és az már elég lehet.Mert mindenki tudja,hogy veszélyes és figyelnek rá,így másnak nagyobb sansza van.Ő már ezzel is hatalmas előny nekünk.Bár igaz,hogy egy kis pihenés neki is kijár,hisz ő is csak ember,nem egy gép.

 20. Ha úgy játszik mint a Napoli ellen akkor inkább pihenjen a spurs meccsre ott fontossabb a kreatív támadójáték mint a juve szerencsétlen védői ellen

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet