Van Bommel jövője bizonytalan

16

Mark Van Bommel az egyik kulcsfigurája volt a Milan hétfői győzelmének, de jövője ügynöke szerint a jó teljesítmény ellenére is bizonytalan. A holland középpályás januárban érkezett a Bayern Münchentől, és a szezon végéig kötelezte el magát a piros-feketékhez.

”Teljesen bizonytalan, hogy mit hoz a jövő, és nincs semmire garancia,” – nyilatkozta a játékos menedzsere, Mino Raiola. ”Ha a Milannál úgy döntenek, hogy megtartanák Markot, akkor maradni fog.”

Van Bommel ebben a szezonban már nem léphet pályára a piros-feketék színeiben a Bajnokok Ligájában, és bár nem sikerült jól a debütálása az olasz bajnokságban, mostanra fontos tagja lett a Milan keretének.A 33 éves középpályást korábban már kapcsolatba hozták a PSV Eindhovennel, valamint a Tottenham Hotspurrel is.

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Ezzel én is így vagyok. Utáltam még csak el is olvasni a hírt hogy leigazoltunk egy öreg favágót… és az első meccsen úgy is nézett ki, hogy jól tettem……hiszen rögtön begyűjtött két sárgát, de amit azóta látok……..megváltozott a véleményem. Azt kívánom, bárcsak fiatalabb lenne pár évvel, és maradhatna még egy pár szezont.

 1. én amilyen undoritonak ellenszenvesnek és aggressiv varacskos disznonak tartottan nagyon kellemeset csalodtam benne..

  Igazabol amit a sok csicska reálos meg ehhez hasonlo drukker sosem tudhat meg az az hogy a milan lehet old school de a tisztelet az idösebb jatékosok irant és az hogy itt mindenkit megvaltoztat az hihetetlen …..Gattu talan kivétel de ö egy tank…:D és imádom egyik kedvencem mindig reklamál és mindig varacskos 😀 küzdö ember igazi titan…. és bommel talan a ebben hasonlit és nagyon tetszik hogy akar hanyszor mégha flegmán is felbassss…..z ák akkor is nyugodt mert szerintem ez undorito hogy csak azért rá mennek mert a birok is sargat könnyebben adnak neki mint PL más férges gerinctelen lazio játékosnak.

  szerintem is elférne..

 2. Na neee! Itt ne maradjon. Oké aláírom, hogy eddig jó volt, kellet is a sok sérült miatt, de ő nem lehet a jövő. Új emberek kellenek a középpályára, legfőbbképpen egy kreatív játékos, romboló van elég. Padra se kell, be kell építeni Strassert és inkább megtartani még Gattusot meg Ambrot, de Van Bommelből ez a fél év elég. Köszi neki.

 3. maradjon, még egy évig tuti segíteni tudna. Seedorf remélem visszavonul, ő már a múlt, és másfél éve azért imádkozom, hogy egyszer már flamini is a múlthoz tartozzon. Ambróval is hosszabbítanék még egy évet, és Rinót is megtartanám. mellettük tanulhatna Strasser és egy esetleges másik fiatal védekező középpályás.

 4. Mennie kell, még ha mostanában jól is játszik. Valljuk be a Milan a nemzetközi szinthez képest le van lassulva, ezt minden évben bizonyítja, hogy egy angol simán lever minket a 16 között. Nem van Bommelre kell építeni a jövőt, be kell építeni Strassert, Merkelből még gyorsabb, igazi egyszerre labdaszerző és egyszerre kreatív középpályást kell faragni. Úgy gondolom lassan Gattusónak és Ambrosininek is nyugdíjba kell menni, de ha lehet választani mégis inkább velük hosszabbítsunk, mint a favágóval. Sőt, ezt amit van Bommel, ezt Pirlo is le tudja hozni a védekező kp. poszton, bár régi álmom, hogy Pirlo kissé előrébb játszon, ahogy a Roma ellen is, amikor megsérült, fantasztikusan jól ment neki, szerintem vele meg is nyertük volna a meccset.

 5. Szerintem se okozott eddig csalódást!Nézzük ki van nálunk védekezésben használható középpályás:Gattuso,Ambrosini,Strasser,Flamini,Bommel.Flamininek én nagyon örültem de nálunk nem tud úgy teljesíteni mint az Arsenalban!Strasser szerintem jövőre még nem lesz kész játékos!És akkor marad a három öreg!Szerintem kéne igazolni két azonnal bevethető középpályást.Egy támadót egy védekezőt!Szerintem a három öreg közül bőven elég ha marad kettő,mindenki döntse el hogy kit szeretne!Ha anyagilag nézzük és hosszabbítunk és piacra dobjuk őket akkor szerintem csak Pirlóért és Gattáért kapunk rendes pénzt!

 6. Szerintem bőven maradhatna még egy évet! Eddig jól teljesít nem lehet rá panasz (kivéve első meccsén de akkor is jogtalanul)! Sokan jönnek itt a futással.. Szerintem nem lehet rá panasz mert rengeteget fut és nem is lassú! Azokon lehet a legtöbbet nevetni akik jönnek a “ő nem a jövő ember/játékosa” dumával. Érdekes Giggs 36 évesen hosszabbított egy évvel.. Jah és nem csak jövő van meg múlt hanem jelen is! Ezt is figyelembe kéne venni a játékos vásárlásnál! Inkább legyen 4 kiégett sztárom mint 1 darab jövő ígérete játékosom.. Nem akarok Arsenal 2-őt látni a pályán………..

 7. Akit nem győzött meg Van Bommel eddigi teljesítménye a klubunknál,azoktól megkérdezném,hogy pl. Flamini mennyivel tett többet???Félreértés ne essék én Flamini-t sem bántom,mert a MILAN játékosa,de ugyanez a helyzet Van Bommel-el is…

  Mellesleg szerintem hajt,küzd a meccseken: jól helyezkedik,(többnyire) jól passzol,lát a pályán és sokat segít a védelemnek,többször visszalép,ha valamelyik védőnk előreindul,vagy “elölragad”.A tőle telhetőt megteszi ez biztos.
  Nem a jövő embere,ez is tény.Ettől még a keretünkben elférne.Különben pedig valakit ne az életkora minősítsen már,hanem a pályán nyújtott játéka!!!

  FORZA MILAN!!!!

 8. Jól passzol meg minden csak egy valami hiányzik belőle: a támadások segítése.

  Jó persze az utolsó bajnokin (Napoli ellen) már megvillant a kapu előtt. Csak sajnos ennyi erővel tényleg kb 30 emberből állna a kispadunk mert oda mindenki jó. Amúgy én is kezdek szimpatizálni vele. pl mert még mindig fürgébb és stabilabb játékos mint Seedorf.

  • A támadások segítése?Nem segít Pirlo-szinten ez igaz,de a védelem előtt játszik,leginkább védekezik,legalábbis védekező középpályás,amióta ismerem.
   Még Gattuso is előrébb helyezkedik támadásnál,mint ő,tehát nem ez az elsődleges feladata.De nem akarok védőbeszédet tartani,a lényeg,hogy a mai MILAN-on tud segíteni.
   A jövőt pedig a Boateng,Merkel,Strasser-féle fiatalokra kell majd építeni!!!A csapat hiányposztjaira pedig fiatal játékosokat kell igazolni és ha azonnali eredményt akar a vezetőség,akkor olyanokat,akik letettek már valamit az asztalra!!!