Kezdőcsapatok a rangadón

15

A Milan-Napoli rangadó hivatalos kezdőcsapatai.

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso,Van Bommel, Flamini, Robinho, Ibrahimovic, Pato.
NAPOLI: De Sanctis, Campagnaro, P. Cannavaro, Aronica, Maggio, Pazienza, Gargano, Dossena, Mascara, Hamsik, Cavani.

A találkozó 20:45-kor kezdődik, Magyarországon a DiGiSport élőben közvetíti. Beharangozó írásainkat ITT és ITT olvashatjátok.15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. ezt most mért írtad? Egész szezonban nem volt, és 99% hogy már nem is lesz, mivel vége az átigazolásoknak….

  Akik Jankut kezdőbe várták, azoknak írom, hogy ne felejtsék el, hogy Janku nem véletlen nem játszott már vagy 1 éve. Rosszabb mint Antonini. Úgy hogy csodát max ott várjatok, hogy lehet, hogy motivált, és véletlen bemákol valamit.

 2. Hát nem tudom,de ennél védekezőbb kp-t nem is lehetett volna összerakni! Nagy lesz a távolság a csatárok között. Cassano,Boateng??? Nem értem Allegri-t

 3. Nálam Boateng és Emanuelson kezdő lett volna gatta meg még valaki helyett.. nah mind1 a lényeg ,hogy nyerjünk még ha kínkeservesen is! FORZA MILAN

 4. Sajnos akárkit rakunk szélső védő posztra a keretből,mind gyatraán teljesítenek(kivéve talán Zambrotta)
  Pato kezd,örülök!!
  Forza Milan!!!!!!!!

 5. Hol van Boateng??
  Miért kell játszatni ezt a nyomoronc V.Bommel-t????!
  Na meg ez a Jankulovski is….. 🙁

  • remelem nezted a meccset?MVB minden volt csak nyomoronc nem,mint idaig egyszer sem!

   Forza Milan

   Brtigate Rossoneri

 6. ja meg flamini… pff.. urby, boa mért maradt ki????????????

  persze h az idén is az inter nyeri a bajnokságot….

 7. Komolyan mondom nem értek egyes embereket!!!Mi a bajotok Van Bommel-el????
  Miért kell megkérdőjelezni a felállásunkat,már a meccs előtt?Ha kikapunk és filozofálgattok,hogy kit és miért kellett volna inkább játszatni,azt megértem.De ezt…
  Van Bommel ma is megoldotta a feladatát,labdákat szerzett,stabilitást adott a középpályás védekezésünknek,több esetben kifejelte a tizenhatosunkról a labdát veszélyes helyzetből és ma pl. volt két kapura veszélyes megmozdulása is.
  Nyakába lehet varrni egyes embereknek a kevésbbé szép játékot,de miért kell nekünk mindig mindenki ellen szépen játszanunk és 4 támadóval kezdenünk?
  Engem nem érdekel ki játszik,ha betartja a taktikát és “csúnyán” nyerünk.Allegrit jó szakembernek tartom és megbízom a döntéseiben,nap,mint nap látja a keretet az edzéseken és tutira azokat küldi harcba,akikről azt gondolja,hogy velük lesz meg a meccs.
  FORZA GRANDE MILAN!!!!!

 8. Mélységesen egyetértek a déli_kanyarral! Minek kell előre eldönteni, hogy ez így nem lesz jó? Annyi zseniális edzőpalánta írogat ide, hogy kamatoztatni kéne a zsenialitásukat a magyar labdarúgás felvirágoztatásában!
  Jankónak biztos nem ez volt élete meccse, de nagyon jól megoldotta a feladatát, Van Bommel meg a csapat egyik legjobbja volt és mióta itt van, nagyon megbízható teljesítményt nyújt.
  Forza MILAN

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet