Elano a Milanban?

20

A brazil sajtó beszámolóira hivatkozva a milannews.it azt állítja: a Milan közel van ahhoz, hogy a Santos 29 éves középpályását “visszahozza” Európába. Elano Blumer Ralph korábban a Manchester Cityben, majd a Galatasarayban játszott, idén télen tért haza 2,9 millió euróért a Santoshoz, ahol korábban két országos bajnoki címet is szerzett.

Az olasz-brazil kettős állampolgársággal rendelkező Elano szerződése 2013 december végéig él a Santosnál, de a lapok szerint 5 millió euróért elhozható. (Ez a becslés alacsonynak tűnik: amikor Elanót elengedte a Galata, akkor kikötötték: amennyiben a brazil játékos 2012 december 31 előtt elhagyja a Santost, akkor a lelépési összeg fele a török sztárklubot illeti. Ebből következik, hogy legalább 6 milliót kell letenni Elanóért a nyáron, hogy a Santos ne bukjon az üzleten… – a szerk.)

Elano neve a nyáron – Allegri érkezésekor – már felmerült a Milannál. Akkor sokáig elképzelhetőnek tűnt, hogy Elano a Boszporusz partjáról Milánóba költözik. Még az is felmerült, hogy Huntelaar esetleges törökországi szerződése esetén a fizettség egy része Elano lehetne… A holland azonban Németországba igazolt, Elano pedig haza, Brazíliába.A Milanon kívül Elanóért komolyan érdeklődik az angol Blackburn csapata is.


20 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én Örülök is meg nem is…… ezek a vezetők szeretnének minél idősebb csapatot… vagy én nem is tudom….. Elano tényleg jó játékos….de ahogy azt már az előttem szólok is mondták Vérfrissítés kellene a milannak! Pl: Ganso Criscito… (nem egy poszt…. de fiatalok)… Az interről meg csak annyit hogy ők minden milan által kinézett játékost meg akarnak venni! vagy volt játékosunkat! vagy épp aktuális játékosunkat…. pl: kaká,ganso, pato……. mindenkit hírbe hoznak…. elég unalmas már…..

 2. Kell a francnak Elano. Max jó formában volt a VB-n. Amúgy nem egy kimagasló egyéniség.
  Nem fiatal, nem olasz, nem fut sokat se nem gólgyáros. AKKOR MINEK???????
  Szerintem újra nem tudtak miről írni és kitaláltak egy új sztorit.

 3. én j.pastore-nak örulnék persze gansonak is… ha már öreget akkor jöhetne de rossi :Dna ö benne van még 3 év minimum és ö is lö távolrol. hianyzik hogy senki mostanaban nem kuldi kapura 16-on kivulröl…sajnos igy kiismerhetö a jatekunk és ha ibrat fogjak 200-an akkor nem nagyon tud mit varázsolni.

 4. Véleményem szerint Elano tökéletesen beleillik az eddigi igazolásaink közé… Emellett 29 évesen 3-4 évre jó lehet, emellett egy meglehetősen hiányposztra érkezne, a középpálya jobb oldalára, ahol jelenleg Gattuso robotol.. ha belegondolok, h most is “botozhatna”helyette ott egy Elano, akkor megborzadok…persze ő max, a Seedorf, Pirlo, Gattuso hármas valamelyike helyére érkezhetne, nem Gansoéra.. Okos igazolások kellenek, nem lehet 4-5 embert vásárolni 10-20 milliókért… kellenek az olcsóbb klasszisok is, mert sok posztot kell majd pótolni…

 5. elano.. hát… szerintem lenne sokkal jobb, sokkal fiatalabb… megint elverünk 5 millát aztán mi lesz belőle? vila-t is megvettük, aztán nem játszik…

  bonera, antonini, oddo, seedorf. őket el kell adni nyáron, és venni helyettük 2 védőt (belső, szélső) meg egy nagyon szuper középpályást.

 6. Igen,most már elég ezekből a nagy találgatásokból,hogy Ki jön,vagy ki nem!
  Nem ártana Galliani papának egy OLASZ csődört is beszerezni, a hátvéd és a középpálya soraiba!!!

  Mert már lassan a “Drága” Ac Milan-t is úgy kell hívnunk,hogy (NationalNeri) vagy vmi hasonlónak!

  Tegnap este meg nagy meccset játszott a csapat!!!
  így tovább!

  Forza

 7. Picit sok lenne már a csapatba az ennyi pénzért megéri játékos!Nem ő fog fazont szabni a Milannak!Felejtsük el!Remélem kacsa!Ha már brazilok akkor arra kíváncsi lennék hogy Káká apukája mit keresett kint a Milan-Napoli meccsen?Mint tudjuk Ő az ügynöke Ricardonak!