A Milan a francia bajnokság kincseiből válogatna?

12

A francia bajnokság bővelkedik a tehetségekben, és a Milan megfigyelői az elmúlt években számos ígéretes játékost tekintettek meg, akiket a rossoneriblog.com internetes portál gyűjtött egy csokorba. Ez az összegzés természetesen nem jelenti azt, hogy a közeljövőben bármelyikük is biztosan magára ölti majd a piros-feketék mezét.

A kapus posztra egyértelműen az Olympique Lyon 24 éves hálóőre, Hugo Lloris az elsőszámú kiszemelt, akit a világ egyik legjobbjaként tartanak számon. Lloris egyszer már nagyon közel volt a piros-feketékhez, de végül nagy meglepetésre a francia bajnokság zászlóshajójához igazolt.

A Milan vezetői számára a legfontosabb a védelem megerősítése, és figyelmük a PSG hátvédje, Mamadou Sakho (21 éves) felé fordult, miután a Chelsea megszerezte a lombárd klub által is megkörnyékezett David Luizt. A másik név a Milan listáján Aly Cissokho (23 éves), aki jelenleg alapembernek számít a Lyon csapatában. Érdekesség Cissokhóval kapcsolatban, hogy 2009. júniusában a világsajtó már kész tényként kezelte, hogy a Milan leigazolta a francia balhátvédet, azonban az orvosi vizsgálatok egy addig rejtve maradt fogproblémát tártak fel, ami miatt némi huzavona után végül kútba esett a klubváltás. Cissokho egy hónappal az eset után 15 millió euró ellenében került a Lyonhoz.Pénteken ismét olyan hírek jelentek meg, miszerint a Milan érdeklődik Stephane Mbia (24), valamint Taye Taiwo (26) iránt, míg a középpályára a piros-feketék vezetői a Rennes védekező középpályását, Yann M’Villát (20 éves) szemelték ki, aki Ariedo Braida szerint megfelelően tudná pótolni a csapat olasz klasszisát, Andrea Pirlót. Az utolsó név a fiatal tehetségek listáján Kevin Gameiro. A Lorient 23 esztendős csatára a francia bajnokság egyik legjobb játékosának számít, és az idei szezonban már 15 alkalommal mattolta az ellenfelek védelmét. Gameiro megszerzése azonban nem ígérkezik könnyű feladatnak, mert a magas vételár mellett, az erős vetélytársak is megnehezíthetik a Milan vezetőinek dolgát.

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. A felsoroltak közül Sakho, Cissokho és M’ Villa jöhet, habár utóbbit nem ismerem jól , de nagyon erős játékosnak tűnik. Lloris nem rossz kapus, de szerintem korántsem annyira jó mint amennyire állítják. Szerintem Neuer, Stekelenburg és Akinfejev is sokkal jobb igazolás lenne. Különösen az oroszt tartom nagy kapusnak.

 2. SZtem meg Lloris nagyon is jo kapus hisz ha azt nézzük tavaly és most is ő fogta meg a Real elleni meccset mivel tavaly is orjásiakat védett es fiatal is nekünk pl. tökéletes lenne

 3. Na, ez a cikk a nso-ra hajaz… Ennyire nincs ihlet?
  Cikk címe: “A Milan a francia bajnokság kincseiből válogatna?” Erre egyből azzal kezd,hogy nyugi, nem kell semmi komolyra gondolni, csak azokat gyűjtötte össze a rossoneriblog akiknek a nevét az utóbbi években egy cikkben leírták a Milan szóval… Tehát semmi köze a jelenhez, semmi köze ahhoz,hogy a Milan most kikkel tárgyal, vagy kinek a neve van komolyan terítéken. Blikk-flang.

 4. Én a két védőnek örülnék!Kapus poszton nincsenek gondjaink!Cissokhot meg aki látta az tudja hogy simán beférne hozzánk!Kérdés jók-e már a fogai!:))A másik két srácot nem ismerem!

 5. Szerintem Abbiati marad még 1-2 évig, és egyébként Amelia is elég meggyőző, bár ő egyébként kölcsönben van…
  Védő mindenképpen kell, meg egy-két kp, én Montolivonak örülnék nagyon …

 6. Maximum Lloris kapus jöhetne de ő meg minek?! Tök fölöslegesek ezek a “no name” emberek. Velük is csak többen lennénk de nem lennénk jobbak.

 7. Gourcuff-ot, Lloris-t,és A.Cissikho-t már sikerült “elcseszni” a vezetőségnek,kiváncsi vagyok ki lesz a következő francia kincs,akit kieresztünk a kezünkből…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet