Primavera: Döntetlen a nyitómeccsen

8

Tegnap játszotta első csoportmérkőzését a hagyományos  viareggiói tornán Primavera csapatunk.

A japán Nagoya Grampus Eight ellen mérkőztek elsőként a milánói ifjak, de sajnos nem tudták győzelemmel megörvendeztetni a szurkolóikat,  gól nélküli döntetlent értek el.

A tornának a következő  24 fős kerettel  vágott neki a Milan:

Di Fabio, Paleari, Piscitelli, De Sciglio, Albertazzi, Pasini, Ely, Sampirisi, Ghiringhelli, Desole, De Vito, Carmona, Bertoni, Fossati, Santonocito, Calvano, Hottor, Oduamadi, Ganz, Verdi, De Respinis, Mancuso, Cogliati, Palibrk.2011. február 22. , Viareggio

Viareggiói ifitorna, 1. csoportmérkőzés

AC Milan –  Nagoya Grampus (japán): 0-0

Milan: Piscitelli, Ghiringhelli, De Vito, Albertazzi, Bertoni, Pasini, Verdi (82′ De Sciglio), Calvano, Ganz (66′ Palibrk), Oduamadi (61′ Carmona), Sampirisi

Nagoya Grampus: Ishii, Tsuzuku, Okuyama, Kawamoto, Kashio, Havenaar, Mizuno, Kato, Sato, Adachi (82′ Nakane), Kawamura (88′ Tomita)

Február 24-én a Sassuolo csapatával mérkőzik a Milan.

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. nézzük csak át a Primavera keretünket amivel nekivágtunk és nézzük meg ezekből az ifikből hogy kik is azok akiket belehetne épiteni a felnőt csapatba.. akkor vegyük sorba őket. Ez saját vélemény lex lehet kritizálni nyugottan.

  Kapus : Di Fabio -> szerintem elérte az a szintet hogy a milannal mar beépithető lehessen hix Abbiati nem fiatal és fiatal utod kell ki soká tudja tartani a tempót . Fabio ingyen van nekünk és tehetséges fiatal par meccsen sikerült őt látnom (torrent a barátom) és kis tapasztalattal könnyen meghatározó embere lehetne amilannak (annak idején realnal casillas)

  Hátvédsor: Ely, De Vito és Albertazzi – > Ugye a milannak hátvédsor nagy probléma hix kiöregedik és nem is nagy klasszisokból áll. Nesta sajnos mar öreg es kicsit ütemptelen de még most is képes meccseket menteni . Silva pedig vilag legjobb védője.. De mivan ha lesérülnek? nincs helyettesük. Antonini régtől nem milan szint hisz felmegy tamadasnal de ottragad és 1-1 ben is megveri barki őt.. A fiataloknak pedi De Vito szamités Ely a 2 legnagyobb tehetségnek hissz fiatalok es Vito ées Ely .. Vito tipikus Ramos hasonlat mivel belsőt és szélsőt képes jatszani vagy akár milan legenda Maldini és hát a a Milannal a legnagyobb probléma.. Miert adjunk ki sok sok lovét 25-26 éves játékosokrét amikor a jövőt épitjüK? azért van az ifi csapat. Mind2en tizenévesek ők a jövő őket kéne folyamotsan kis csapatok ellen utolsó 30 percben bedobni hogy folyamatosan atvegyék a ritmust a nagy csapattól ez nekik nem árthat hanem inkabb segithet hix igy még a Primaveraban is jobban teljesithetnek mivel nagyobb tempoval jatszanak.

  Középpálya : Fossati és Calvano akik engem ugy megfogtad. Fossatit annyira nem kell bemutatni hix sokan ismeritek szerintem mar de aki nem annak bemutatnék 1 fiatal tehetséges és hihetetlen látóképességgel a pályán rendelkező játékost. Calvano a tipikus jatékos.. kell küzd ha kell támad ha kell védekezik.. olyan multifunkcios jatékos mint pl. Arsenalnal Fabregas .. rá hasonlit szerintem a legjobban ja és távoli lövései picit veszélyesek tudnak lenni

  Támadósor : Itt tele vagyunk tehetségekkel .. Verdi , Odumaudi ( Beretta ) is ide emliteném. Jövő csatársora.. Ő rájuk kéne épiteni. Beretta az a tipikus Ibra .. Ott van ahol kell golerős és testalkata is elég zömök tehát nem az a cérnavékony kisfiu . Odumaudit ismerjük lattok focizni még kicsit tapasztalatlan nagy csapatokkal szenben de tökös a gyerek még huzo ember lex mint Beretta és Verdi .. Verdi .. őt mar sztem ismeritek még a A csapatban nem lathattuk annyira de aki nézi a Primavera meccseket neten az lathatta mar őt és miket muvel az ellenféllel neha az öröm nézni.

  EZ személyes vélemény. En csak 1 szurkoló vagyok de ez az en meglátásom.. HA a milan a jövőben gyors technikás focit akar jatszani akkor ideje ő rájuk épiteni a jövő milanjat

 2. Ez mind jó, és valószínű, hogy a keret 90%-a fog Serie A meccsen játszani.
  Ha ebből a 9 játékosból legalább 5 stabil “A” csapatos játékosunk lesz, akkor fizetek egy sört 😀

  • Mindegyik fog Serie A meccsen szerepelni sztem ha nem jon kozbe serules…de sajnos nem nalunk:(eladjuk,kolcsonadjuk majd oket…es ez baj szerintem

 3. Ez mind nagyon xép és jó, csak egy kicsit hadilábon állx a helyesírással! Néhol xinte értelmezhetetlen, hogy mit akarx írni! Na meg ezek az x-ek!

 4. Egyet értek Péterrel, írjunk már normálisan. A keret erős és fiatal, de ne felejtsük hogy a mai Milan is fiatalodik. Nyáron biztos hoznak valakit a hátvédsorba és az nem hazai nevelés hanem igazolt játékos lesz, ráadásul fiatal. Középpályára rengeteg tehetséges játékosunk van,de ha választhatnák, valljuk be inkább Gansot látnánk ott ! Nem jövőre lesz amikor beépülnek a játékosok !!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet