Milan-Tottenham 0-1 (0-0)

73

Bajnokok Ligája nyolcaddöntő

San Siro, Milánó 75.652 néző

Milan-Tottenham 0-1 (0-0)
Vezette: Lannoy

Gólszerző: Crouch 80.

Milan: Abbiati (Amelia 18); Abate, Nesta, Yepes, Antonini; Gattuso, Thiago Silva, Flamini; Seedorf (Pato 46); Robinho, Ibrahimovic

Tottenham: Gomes; Corluka (Woodgate 59), Gallas, Dawson, Assou-Ekotto; Lennon, Palacios, Sandro, Pienaar (Kranjcar 77); Van der Vaart (Modric 62); CrouchA mérkőzés statisztikái

goal

gazzetta

lineups

 

 
73 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Ez tényleg gyenge produkció volt, de csak az 1. félidő! A 2. félidőben szerintem momentumuk sem volt, kivéve egyet… Abból persze gól lett. Ez is hihetetlen. Nagyon ideges voltam – szerintem mindenki – az 1. félidőben mutatott játékra, de a 2. félidőben végig nyomtunk, és nem először a történelemben, egy elvesztett labda után rögtön gólt is kapunk.
   Ez a bíró meg egyszerűen szánalmas produkciót nyújtott, miatta lett ilyen hangulatú a mérkőzés. Ez csak az ő hibája!!!!!!Neki kellett volna kézben tartani a mérkőzést, de nem tette meg. Flamini egyértelműen pirosat kellett volna, hogy kapjon, de rengeteg más megmozdulásért is kellett volna kiosztania lapot, de nem csak a mi oldalunkról!!!!!
   A mi játékunk sajnos már nem olyan kreatív, dinamikus és gyors, mint korábban volt. A Sacchi-féle Milan szerintem az etalon, annál jobban nem fogunk tudni játszani. Ott működött a letámadás, most már sajnos nem. Brutális védelem, erős középpálya, és támadósor!!!
   2011-ben:A kapuban semmi gond. A védőpáros belül: világszintű. Zambrotta még mindig képes jól játszani, Abate is lehet sokkal jobb. Elöl sincs gond, 3-4 ember megoldhatja. A legnagyobb probléma: középpálya!!!!!!Egyszerűen nincs, nem észrevehető. Óriási szakadék van a pályán: a védelem és a támadósor között egy légüres tér tátong. Ezekkel a középpályásokkal szerintem nem lehet ezt megoldani!Muszáj oda kreatív, gyors, dinamikus, sokat futó, védekezésben is kimagasló 2 játékost igazolni, vagy kinevelni, mert a középpálya a kulcsa mindennek. Ott dől el a mérkőzések nagy része.
   Allegri is hibás természetesen, hiszen ha tényleg nagy taktikus, akkor alapvető hibákat nem lett volna szabad elkövetni, mint az első félidőben. Egyet lehetett tudni: szélen jók. Én nem értek egyet azokkal, akik azt mondják, hogy szép focit játszik a Tottenham. Én egyet figyeltem meg, az akciók szinte mindegyike egy szélső elfutás után beadás Crouch irányába!!!!Ez foci????
   És véleményem szerint itt hibázott Allegri, hogy 1-1ben hagyta Antoninit ezzel a Lennonnal. A visszavágón is két embert kell kikapcsolni: őt és a Bale-t.
   Nem hiszem, hogy továbbmegyünk, de reménykedjünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Forza Milan

 1. nem gondoltam volna ,hogy kikapunk tottenham-tol de ez van lehet elbizták magukat a fiuk vagy én nem tudom mi volt velük de látni lehetett egyszerűen nem ment nekik .
  idegembe meg kell őket verni ha teccik ha nem ha tovább akarnak jutni .
  nem jatszhat cassano latszik is a csapaton egyszerűen nincs aki kiszolgalja ibrat .
  hiányzott most is a középpája oda kénne embert venni egy értelmes iranyitónk van lássuk be de az se jatszat a nyomrék fifa szabályzat miat .
  de nem baj ez még nem végleges eredmény én bizakodok a csapatba de nem lesz könnyű dolguk idegenben mert szó mi szó a spurs jó othon.
  forza milan

 2. q***va jó, nagyszerű, megint a daliás angolok és megint az van mint a mu ellen de én csak abban bízom hogy a bajnokság tényleg a mienk és az olasz kupa is.Én csak egyvalamiért könyörögtem nevezetesen: csak ne kapjunk gólt. A második félidőben fényévekkeljobbak voltunk de tudni lehetett volna h egyszer jön egy kontra. A visszavágón gattuso nem játszhat, de boateng igen szerintem. Nem voltunk rosszabak mint ők sőőt a spori megint egy faxfej volt mint a mu ellen amikor ronaldinho szabadrúgását nem adta meg, most ibráét nem adta meg. A a végén ibra nem lökött az angol játékoson csak bra kezére támaszkodott és mikor felugrott, ibra elvette a kezét és azért esett el a játékos ha meg lökés vólt akkor nem egy nagy lökés volt de a 90. percben már mindent befúj nehogymár rúgjunk 76 ezer nézőnek egy gólt

  • A biroval kapcsolatban egyetértek veled!!! De az az érdekes, h csak én vettem észre azt, h Ibra “lökését” követően a Tottenhami játékos még két-három lépést tett előre és csak utána dobta hasra magát!!!!

  • Én bevallom a sírás kerülgetett mikor láttam hogy gatta már majdnem bunyózik.Nagyon szervezettlenül játszottunk pedig erről híresek az olasz csapatok de mégis ki volt hátul az ominózis kontránál???Yepes a maga fürgeségével és sárgalapjával nem rúghatta föl Lenont ,nesta mellet ha nincs T.silva akkor nem igazán jó és ő is lassú egyszóval ez egy ilyen nap volt. A totenham rúgott gólt idegenben szóval elég nehéz helyzetben vagyunk, főleg gatta nélkül és ha nemjön addigra rendbe ambro vagy pirlo silva megint középpályás lessz és akkor oda a nesta-silva duo a védelem közepén

 3. Jó ez a Tottenham.
  Be kell látni, elszaladt mellettünk(az egész olasz foci mellett) Európa.
  Minden EU élcsapat sokkal gyorsabb, főleg labdával mint mi.

  Reménykedem a jobb fojtatásban.

  • 100%-ig egyetértek veled! Valóban ott van a hiba, ahogy mondod, szó szerint, elszalad mellettünk Európa. Manapság már sokkal gyorsabb, “agresszívabb” foci a divat, nem ez az öreguras, kocogós, kényelmes lődörgés. Most is az első félidőben mintha nem is igazán tudták volna milyen rendezvényen vannak, és miért is mentek ki a pályára! Ezt See-t is amikor látom, ahogy mozog, szinte már fáj. Elismerem zseniális dolgokra képes még manapság is, de be kellene már látni mindenkinek, hogy eljárt felette az idő, max. egy félidőnyi kondíció van benne.

 4. Az első félidőben gyengék voltunk de nem csodálkozom rajta. Akik játsszák a futballt nincsenek hozzászokva a barbár stílushoz még az olaszoknál sem. Ez a taknyos időjárás a Tottenham-nek kedvezett, a bíró pedig asszisztált hozzá. Meg kellett volna fognia meccset, mert Gattuso és Flamini az angolok könyökléseit és belépéseit elégelte meg. A “produkció” a második félidőben fantasztikus volt. (a kapott gólt leszámítva 🙁 Forza Milan!

 5. A legkevesebb a szomorú szó erre a teljesítményre… Nem csak a Tottenham fog elrobogni mellettünk, hanem mindenki akivel szemben téttel állunk fel. Hiányzik a kreativitás, maga a játék a csapatból. Ezek az igazolások meg csapnivalók, ez a Robinho gyerek, mintha köze nem lenne Brazíliához… jó ha 10 esetből kétszer eltalálja a kaput… a védelem lassú, a középpálya olyan mint a csuklósbusz, a csatárok meg mintha nem is futballmeccsen lennének.

 6. Allegrivel ez a csaptat komoly meccset még nem nyert meg!!! Lazio…Juve…Roma….Real…Ajax… Tottenham.. / kivétel az Inter elleni meccs…/
  Ha ez folytatódik akkor nem is fog.
  A visszavágó elött a Napolival és a Juvéval játszunk…ott elmehet minden…

 7. Sziasztok!
  Valszeg hosszú leszek.
  Amikor az NSO elkezdte nyomni Bale-t, és többször írtak róla, gondoltam megnézem magam is milyen játékos is ő. Volt kb 6-8 meccs, amit szinte egymás után megnéztem. Hogyan is játszik a T’ham, tényleg ekkora sztár a Bale?? Azokon a meccseken rendre bebizonyosodott néhány dolog:
  – rettentő jó fizikális állapotban vannak
  – iszonyatos gyorsak labdával, és anélkül is
  – gyakorlatilag csak szélsőjátékuk van; néha (ha Pcsenkó/Defoe játszik) akkor van értelmes középső támadásuk
  – a két szélen villámgyors embereik vannak
  – sztem szép focit játszanak, legalábbis az angoloknál
  A BL sorsolása előtt számba vettem a lehetséges ellenfeleket… A sorsolás napján vhogy éreztem, h a Milannak ez a csapat jut majd. Viszont amikor összepárosították a csapatokat, éreztem, h ez nekünk nem túl jó. Nagyon erős ez a T’ham.

  A meccsről.

  A szakadó eső egyértelműen az angoloknak kedvezett. A bíró ténykedése kb 10es skálán 2es volt. Érezhető volt rajta, h ő nem akar belenyúlni a meccsbe, pedig ha objektívek próbálunk maradni igen sok lapot nem osztott ki.
  – én úgy gondolom, h az elején amikor Ibrát lekönyökölték a 16oson belül, ill felrúgták a 16os vonalánál, mind2 szabálytalan volt. Láttunk már olyan esetet, amikor az utóbbiért villant a sárga, és olyat is, h az elsőért a piros. Vegyük a középutat: szabadrúgás, és a könyöklésért sárga.
  – számomra érthetetlen, h az angolok megúszták sárgával
  – Flamininek piros járt volna; mocskosul berágott a bíróra akkor
  – Gattusonak, kb 2db piros járt vna (egy amikor meglökte az oldalvonal mellett a kopasz fejét, egy meg pl amikor Crouchal lökdösődött néhányszor) 1 piros minimum járt neki
  – Crouch, és min 1 VKP a másik csapattól is simán összeszabálytalankodott egy sárgát, de semmi
  – a bíró hagyta volna a kemény játékot; de minek??? (ez is az angoloknak kedvezett) Viszont ezzel, és azzal, h jogos dolgokat nem fújt le, teljesen feldühítette a hazaiakat, akik viszont sokszor alattomosak, és indulatból szabálytalankodók voltak.
  Nagyon érzelemgazdag találkozó volt sztem.

  Az ellenfél az első félidőben abszolút irányított. Kicsit meddők voltak, ill az egyetlen veszély csak a jobb oldaluk jelentette Lennon személyében. Nem hittem el, h akkor verte meg 1-1ben a védőjét amikor akarta. (és ez nem Antonini hibája, hanem az edzőé) Ha tudom, h mi az erőssége az ellenfélnek, és ismerem a saját játékosaim, akkor meg tudom ítélni, h képes e a feladatra vagy sem. Érdekes, h a 2. félidőben Flamini visszazárt teljesen Anto mellé, és így egyszer sem tudott elmenni Lennon zárt védekezésnél. Sztem alap, hogyha van 1-2 ilyen játékos az ellenfélnél, akkor jobban figyelünk rá. Akár külön őrzőt kap…
  Az első félidőben ha jól emlékszem nem is volt helyzetünk, sőt jóformán a fél pályát sem léptük át. Hazai meccs volt… Ez siralmas, egy kicsit szánalmas (főleg más drukkerek szemében), elkeserítő, és kiábrándító. Írom ezt úgy, h senkit sem szeretnék megbántani ezzel. Lassan oda süllyedt a csapat, h az ellenfél drukkerei röhögve, és lesajnálva ejtik ki ezt a szót: MILAN.
  Volt nemrég egy statisztika, ami a gólokról, szerzőjükről, és helyükről szólt. Kérdem én: Miért nem tud a Milan egyszer sem egy meccsen (meccsek sorozata óta) egy értelmes kontrát vezetni? Miért kell azt látni, h pl Flamini, v See lendületből viszi a labdát előre, már az ellenfél kapujától 30-35m re van, és egy huszáros vágással nyom egy vissza passzt? Elfáradtak? Nincs technikai tudásuk, önbizalmuk? Ha igen, akkor nem ebbe a csapatba tartoznak.

  A második félidő egyértelműen jobb volt, mint az első. Végre támadott a csapat, és helyenként veszélyes is volt. Látszott, h T.Silva VKP-ként való szerepeltetése egy olyan taktikai lehetőséget adott, h bármelyik középső védőnk bátran felléphetett a támadáshoz, mert Silva visszazárt a védelembe. Ezzel néha meg is zavartuk az ellenfelet. Viszont az egész támadósorról elmond mindent, h Yepes volt a legveszélyesebb az egész meccsen. Egy 35-16 éves belső védő, akit szükségből vett meg a csapat, h legyen egy csereember. Ez abszolut no comment.

  Abbiati: jól védett amíg játszott
  Amelia: sztem jól védett, a gólról nem tehetett.
  Abate: sztem a jobb oldalt jól játszotta be, veszélyes is volt, és a védekezése is rendben volt.
  Nesta: jól látta el a védekező munkáját, de amúgy eltűnt (persze nem is neki kell villognia)
  Yepes: őt állították Crouch mellé. (érthetetlen, h miért nem Nestat), viszont áltban megoldotta a lehetetlen feladatot, h fejelje le a High Towert. Támadásban jó volt, és igazán nagy helyzetei neki voltak csak. A gólnál felrúghatta vna Lennont (ez lehetett a szándéka), de lehet, h pirosat kapott vna érte; nem tudom. Lehet, h itt hibázott.
  Antonini: sztem neki volt a legnehezebb dolga ma. Nem tudta egyedül hatástalanítani az emberét. Ha adott neki egy kis helyet, akkor már vége volt a dalnak… Támadásban hozta a formáját, de sajnos védekezésben is.
  Gatta: egyfelől a többiek példát vehettek vna az elszántságáról, küzdeni tudásáról, viszont teljesen idegbajos volt. (a sárgánál sztem azért volt begőzölve, mert tudta, h a köv meccsen nem játszhat, és inkább magára volt mérges) Kijárt neki egy piros, mert lökdösődött, és teljesen be volt gőzölve. Viszont amit robotolt; le a kalappal előtte!
  Flamini: a védekező feladatát megoldotta, viszont sztem a támadáshoz alig tudott hozzátenni. Neki si elgurult kb 2x a gyógyszere. (első félidőben VdW-ál hátulról páros lábbal csúszott, míg a 2. esetnél le is kellett cserélni a szenvedő alanyt)
  Silva: látszott rajta, h idegen neki az a poszt. Próbált néha amolyan Pirlosan zsugákat nyomni, de ez nem sikerült neki. A védekezésével nem is volt gond.
  See: én is a kezdőben játszattam vna, de… Nem játszott jól az első 45 percben. Persze ebben az időszakban az elől lévők közül senki sem játszott jól…
  Robi: mintha a pályán sem lett vna a 90 perc alatt. Néha bedobott egy-egy biciklit, de azt hiszem, h ez a bringa már elment…
  Pato: hasonló, mint Robi. Alig volt megjátszható. Nekem a játéka abszolut nem tetszik. Valami megváltozott nála. Amikor idekerült, akkor mindenkit lefutott. Most felszedett néhány kiló izmot, de mintha ez tönkrevágta volna a teljes Pato-t, meg amit jelentett az ő neve. Ez így nem oké.
  Ibra: szegény. Nem tudok rá más szót mondani, mert amíg nincs neki normális segítője, nincs olyan ember, aki kiszolgálná őt, vagy érdemben össze tudna vele játszani, addig az ilyen meccseken Ibra sem fog villantani. És ebbe bele fog fásulni előbb-utóbb.

  Összefoglalva a látottakat.
  Látható, h már egy angol élcsapat (felső közép) is egészen más focit játszik, mint az olaszok. Ezek nem világklasszis játékosok, még nagyon kupát sem nyertek…, de 2-3 dolgot ennek ellenére megtanultak.
  1 futni
  2. pontosan passzolni
  3. mindezeket gyorsan/dinamikusan művelni

  És a probléma, amit vmelyik cikkhez írtam ezekben van. Amíg egy Assouek-Otto (vagy ki a tököm) meg tudja tanulni mindezt, és a mi játékosaink nem, mert nem tanítják nekik, addig soha, de soha nem fogunk ott lenni újra, ahol a helyünk lenne. (mindaddig nem, amíg a foci ilyen stílusú lesz)
  Fejben és testben is kb 2x gyorsabbak voltak. Látszott, h a Milannak 1 félidő kell, h felvegye az ő ritmusukat.

  Volt egy kép, amikor a 2 kispadot mutatták. Nálunk mindenki feszült, ideges volt, míg a másik oldalon pedig röhögtek/vigyorogtak…

  Nem tehetünk semmi mást, csak bízunk egy szebb jövőben, és abban, h azt mi meg is élhetjük!

  • Dzsozy
   Jó írás. Én csak egy dolgot tenék hozzá: szerintem Ibra is gyenge volt, ezért nem sajnálom. Nem fut, sem mélységben, sem keresztben.
   Ugye emlékeztek rá? A tavalyi Barcelona – Inter elődöntő során a statisztika szerint ő futott a legkevesebbet. Kevesebbet, mint Valdes. Hát ezért nem megy neki a nagy rangadókon, és ezért neheztelt meg rá Guardiola.

  • hello mindenki
   nagyon sokat gondolkoztam,hogy irjak e ide vagy sem,de vegul ugy dontottem elmondom a velemenyem.
   valaki irta,hogy minden tisztelete az edzoe.en ugy gondolom,hogy allegri nem milan szintu edzo!!!!!!!!!!!
   miert?
   a legnyomosabb ok RONALDINJO
   barki barmit mond o volt utobbi 10 ev legkreativabb milan jatekosa,es allegri siman kitette a csapatbol!
   MIERT?????????????
   ha valaki tudja a valszt,jo lenna ha a tudtomra adna!
   elore is koszi!!!!!!!!

  • Szia egyet értek veled , és mi lesz ,ha?Ibra,Cásáno,Robi-hó valamiért összevesznek mert mindannyian tudjuk hogy nehezen lehet őket kordában tartani,balhés emberkék.FORZA MILAN!!!!!

 8. megint csalodas,semmi mas Seedorf menjen inkab a Wolsburgba ha nem akar futn sem a palyan. a 2-felidoben jobbak voltuk kar azer a 2-Yepes fejeser na meg az Ibra meg nem adott goljaer,de akor is 5 hatvedel felalni meg 2 vedekezo kozep palyasal meg egy seedorfal semmi eselyunk a visszavagon sajnos ezva 13-eve vagyok milan szurkolo,de sajnos egy angol csapat az angol csapat!

 9. Hat ezt nem hiszem el…2008 ban az Arsenal,2010 -ben a Mu,es most 2011 -ben a Tottenham keseriti meg az eletunket…egyszeruen nem ertem,nem megy az angolok ellen,es meg Bale nem is jatszott.Azoknak akik Yepest dicsertek,most meglatszott,hogy egy idos,massziv lassu jatekos,akinek eselye sincs egy gyors fiatal jatekossal szemben…A nyaron surgosen kell igazoljunk ket vedot es egy iranyitot,mert nem a Milanra vall hogy az utolso 15 percben csak beivelesekkel tudjunk a kapuig eljutni…Abate jateka tetszett,Silva szokas szerint megtett mindent,Ibra is.De pl Seedorf es foleg Robinho katasztrofalisak voltak,ugy latszik hogy Robinho nagyon hullamzo teljesitmenyt nyujt.Most mar remelem Galliani is latja,hogy fiatalitani kell..es nem venni tobb 30 feletti jatekost,a keretunk felenel tobb az…en meg remenykedek a visszavagon,de nagyon nehez lessz,nagyon jo napot kell elkapjunk,hogy tovabbjuthassunk…Forza Milan…

 10. Szomorú volt, amit tegnap este a pályán láttunk. NULLA!
  Az, hogy felvágjuk a labdát előre, lesz ami lesz, soha nem volt a Milán játéka. Borzalom!!!
  Szerintem is nagyon hiányzik egy irányító és mivel Cassano nem játszhat a BL-ben, ezért ott addig esélyünk sem lesz.

  A Spurs 2-0 val simán tovább fog jutni Londonban 🙁

  • Minden rosszindulat nélkül írom. Ha a 100m-es sprinter világbajnok állt vna ott, őt is megverte vna Lennon lendületből. Ez ott nem kor kérdése volt, hanem, míg az egyik lendületben volt, a másik állva várta…

  • Igen, én ezt nehezményezem, hogy elfelejtettük a saját stílusunkat játszani. Ez az állandó felívelgetés már vagy 4-5 meccsen keresztül, iszonyatos. Szélsőjáték 0.Allegri nem veszi észre, hogy az elfutásokból és az onnan történő beadásokból mennyi gólt lehetett szerezni? A belső embereink tudnának ezekre jó eséllyel érkezni. Na mindegy a füstölgésből, majd Londonban sikerül kiütni a Spurs-t. Szerintem okosan ez menni fog. FORZA MILAN!!!!!!!

 11. Sziasztok!

  Bár már Van Basten-ék óta drukkolok a Milan-nak, most szántam rá magam arra, hogy regeljek, szóval üdv mindenkinek!
  A meccsről, ahogy én láttam. Első félidőben jobb volt a Spurs, ha nem is góllal, de mezőnyben sokkal jobban játszottak. Ahogy itt is írta szanti1, sajnos nagyon kijött a különbség a bajnokságok irama között (ami amúgy nem biztos, hogy színvonalkülönbséget is jelent). Második félidőben lekapta a mester Seedorfot, egyből fel is gyorsult a játékunk és helyzeteink is voltak végre. Bár ziccer talán csak Yepes első fejese volt, ott sajna a kapus nagyot védett. A meccs egészét nézve viszont az x lett volna szerintem a reális, ez sajna nem lett meg.
  Két eseményhez. Szerintem Ibra ollózásos gólja ténylegesen szabálytalan volt, az jó bírói döntés volt (nem rátette a kezét, hanem konkrétan lökött). Viszont Flamini-nek egyből piros járt volna (Gatta is min. narancsosan játszott, túl volt pörögve). Szóval a bíró szerintem még sajna inkább mellettünk volt (az egy más kérdés, hogy a Spurs játékosai kezdték a könyöklést, rugdosódás és az vezetett a durvaságokhoz).

  Szubjektív értékelések:

  Abbiati, Amelia: 6-6 Se rossz, se jó, amit kellett megtették
  Abbate: 6.5 Sokat ment előre, bejátszotta a saját oldalát, rá nem lehetett panasz
  Antonini: 5.5 próbálkozott az előre játékkal és nem ment, próbált védekezni Lenonnal szemben és az sem ment. Viszont róla tudjuk, hogy ennyit tud.
  Yepes: 7 Nekem tetszett a játéka, hátul jól játszott, elől pedig a legveszélyesebb emberünk volt. Talán csak a végén az a becsúszás volt számomra kérdéses, 80. percben lehet a lerántást meg kellett volna lépnie. De ez csak a talán kategória, nem tudjuk mi lett volna, ha…
  Nesta: 5.5 nekem hátul ő volt a leggyengébb (na jó, Antonini szinten, de ez a tudáskülönbséget nézve Nestára sértés). Bár a gólról nem tehetett, de egész meccsen amikor tisztázott azt mindig ellenfélhez tette, messze volt a szokott magabiztos játékától (egy visszahúzós cselt leszámítva)
  T.Silva: 6 idegenül mozogott ott, az előre játékot nem segítette (rossz ívelések), védő feladatát ellátta.
  Gatta: 6.5 ő lenne számomra a Milan legjobbja, ha nem pörgi túl a meccset.
  Flamini: 5.5 előre játék semmi, védekezés elmegy, piros lap számára alap lett volna
  See: 4 a leggyengébb láncszem, lassú és passzolni sem tudott egy értelmeset sem. Látszik, ha nincs kedve játszani, akkor fölösleges a pályán lennie.
  Robinho: 5.5 Nekem akkora gondom nem volt vele, tud ennél sokkal többet is, de lefele szerintem nem lógott ki (viszont ő volt gyakorlatilag az, akinek a játékot irányítania kellett volna, ezt nem tette meg)
  Ibra: 6 akart, de nem ment (sok eladott labdája is volt), viszont mivel nem kapott értelmes labdákat (angol védők ellen felívelgetni, könyörgöm…), ezért nem tudom elmarasztalni.

  Egy szó, mint száz, szerintem x-es meccset buktunk, amit én az első félidő játékára vezetnék vissza illetve arra, hogy a kreativitás teljesen hiányzott a játékunkból (2. félidőre legalább a futásra nem lehetett panasz)

 12. Nem tudom, hogy te maldini76 mióta szurkolsz a Milannak, – ami mondjuk nem is érdekel – de ha neked ez a játék tetszett és a kedvenc csapatodat nem tudod objektív szemmel látni, háát… a tavalyi évben fejlődés látszott, ahogy ment előre a szezon, most pedig megtorpanás, rossz igazolások, a taktika és a kreativitás hiánya. Nem azt akarja látni az ember, hogy páros lábbal és verekedéssel akarunk meccset nyerni, de ha neked ez a foci…

  • Hallode? nekem nem tisztem itt barkit megvedeni de tok igaza volt…szememben az nem szurkolo aki a sajat jatekosokat szidja!!!!Robinhorol ez volt ez a velemenyed mindegyik golja utan amit iden szerzett?komolyan mondom tenyleg szurkoljatok inkabb masnak!!! Nekem a Milan Milan marad ha a harmad osztalyban is jatszik es akkor is csak azt fogom kiabalni a san siroban h : FORZA MILAN!!!

 13. Számomra három tanulsága volt a meccsnek:
  – Ibrát túlzóan isteníti a média. Soha nem fogja magát belopni a szívembe. Az, ahogyan a gól előtti eladott labda után csipőre tett kézzel megállt, mindent elmond.
  – nem gondoltam, hogy egyszer ilyet fogok mondani, de hiányzott Cassano. Nem lett volna szabad ennyi olyan játékost igazolni, akik nem játszhatnak a nemzetközi porondon. (talán nem fontos a vezetésnek a bl, viszont akkor legyen meg a scudetto!)
  – Nincs jó játék jó középpálya nélkül. Nem volt egy klasszikus irányító sem a pályán.

 14. en ilyenkor is csak azt tudom mondani: FORZA MILAN!!!

  Azert vagyunk Milan,mert kepesek vagyunk Londonban 2 golt rugni!en hiszek ebben es figyeljetek meg igy is lesz:)

  steeel nem tudom lattad e a meccset? Yepes volt az egyik legjobb a palyan es lenont ott kb akkor tudta volna megallitani barki ha komuvesnek tanult es gyorsan felhuz egy falat!!!!ha mar fociztal eletedben akkor ezt tudhatod!

 15. Szerintem sem volt baj Yepessel! Volt két veszélyes helyzet (védő létére) és jól megoldotta a feladatát. Egyszer hibázott, mert Lennont testtel kellett volna megállítani, nem pedig becsúszni, de persze ezt könnyű mondani a fotelból sörrel a kezünkben.
  Nem játszottunk kimagaslóan, de Fortuna sem volt velünk, pedig az is kell a győzelemhez (ha nem így lenne, akkor az utóbbi 3 évben a Barca nyerte volna a BL-t)!! A bíró ténykedése és a szakadó eső mindenképpen az angoloknak kedvezett. Lesz ez még jobb is!!
  FORZA MILAN!!!

 16. Dzsozy! Köszi a kifejtést, tetszett nagyon!

  Nagyon durvák voltak Flaminiék de valahol kellett, mert a spori lenyelte a sípot és addig daráltak minket. Utána már nem mertek, csak a langaléta csápolta Gattusot.

  Ha Boateng, Emanuelson, Cassano tegnap játszik, mi is tudtunk volna kontrázni! Bármelyik játékos tudja segíteni Ibrát. Galliani jól igazolt, ez a jövő Milanja! Én annak örülök, hogy nem vagyunk egy Real Madrid, aki sok 20-50 millióért megvesz boldog-boldogtalant aztán bukik rajtuk egy csomó pénzt. Ésszel is lehet igazolni, ami a tarfejűt igazolja. Tartsa meg jó szokását!

  Mondja el nekem valaki:

  Miért pocsékoljuk el a fiataljainkat???

  gyengék a felnőtt csapathoz

 17. Hali!

  Sajnos nem lehet senkit kiemelni, hiába is próbáljuk.
  Először is, a némileg tartalékos középpályát kell okolnunk az ún. felívelgetésekkel, mert így, hogy Allegri nem tud tartósan egy közel azonos középpályával számolni nem lesz saját játékunk.
  Másodszor, nem kell nekünk ezektől az angoloktól dinamikát, meg gyorsaságot tanulni, mivel ez soha nem lesz az olasz foci sajátja(mégis mennyivel eredményesebb).
  Taktika, ez a fő, ebben emelkedtünk mindig is a mezőny fölé, lassítani lehet ezeket a száguldozó barmokat.
  Amíg nem lesz egy 14-15fős stabil csapatunk, amivel meg lehet taníttatni egy saját játékot addig ez lesz sajna.
  Allegrié minden tisztelet, mert megpróbál mindent(Silva középpályán, Pato Seedorf helyett), a tegnapi keretből sokkal többet nem lehetett kihozni.
  Nagyon elkeseredett vagyok!
  Ui.:sztem idén is a 16 lesz a végállomás!

  • Szerintem igenis van mit tanulni az angoloktól/spanyoloktól/németektől/franciáktól, ahogyan ők is tanulhatnának az olaszoktól.

   Néhány évvel ezelőtt a Milan dinamikus attraktív focit játszott, és az olyat nem lehet lassan játszani, ahhoz gyorsaság, és dinamizmus kell. A rövid passzos játékhoz precizitás, gyorsaság, és ritmus kell.
   Nincs olyan ember, aki tudna robbantani. Ritmusváltás. (bár a Parma elleni meccsen volt ilyen) Elment Kaka, aki nagyon értett ehhez.

   Mondogathatjuk, h milyen jók az olaszok a taktikában, de az igazság az, h ki lehet vele törölni a hátsót, ha közben kipasszolnak az ellenfelek, vagy simán elrohannak a játékosaink mellett.

   Persze, h kell a taktika, de illene a többit is olyan fokon elsajátítani, ahogy azt egy angol közép-él, egy spanyol él, vagy egy német közép-él csapat elsajátítja.

   De pl szerinted egy Bayern mennyivel tud kevesebbet a taktikáról, mint mi???
   Olyan korban élünk, ahol nem mondhatjuk semmilyen ágazatban azt, h : áááá, nekünk elég csak ezt meg azt tudni, mert jön néhány emberke, aki meg azt fogja mutatni, h ő ugyanazokban legalább olyan jó, mint mi, de van még a tarsolyában egy-két dolog. Valszeg nem mi leszünk előnyben hozzá képest… Na pont ez van az olasz focival is.

   A tavalyi inter miért tudott győzni??? (a bírói ténykedésen kívül)

   -mert erősek voltak
   – tudtak nagyon védekezni
   – hihetetlen stabil csapatuk volt
   – volt irányítójuk
   – legalább az egyik szélen jól tudtak támadni
   – hihetetlenül tudtak küzdeni
   – a kontrában jók voltak
   – és az adott pillanatban (jó helyen/jó időben), taktikával az adott csapat fölé tudtak nőni. De ez nem sikerülhetett vna, ha a fentiekben nem lettek volna toppon.

   Szóval a taktikával takarózni, kb olyan mintha azt mondanánk, h nem kell nekünk Ferrari/Lambo stb, hanem elég egy audi A4-5 is. A különbség érzékelhető, kézzel fogható…

 18. Mindenki látta hogy miért nem megy az angolok ellen!Amúgy a Madrid és az Ajax ellen sem nagyon ment,de ez más dolog!Én a Barcat szerettem volna legkevésbé utána a Tottenhamat!Az Arsenal ugye második lett így ők nem jöhettek!Ezek a csapatok gyorsak labdával, anélkül, fizikálisan erősek és gyorsan gondolkoznak!A játékvezetés rossz volt ez tény de inkább mi erre ne panaszkodjunk.A Tottenham gyengéje az volt, hogy amíg be voltunk szorulva addig nem volt területük!Az első félidőről nincs sok mindent mondani!Kiderült már megint hogy Seedorf egy nagyszerű játékos VOLT!Silva egy ilyen csapat ellen nem megfelelő ember, Ő védőjátékos!Flamini egyszerűen nálunk valamiért nem tud maradandót alkotni!Antonini meg olyan volt mint liba a jégen!A csatárok elől vergődtek labda nélkül.A kapusok Yepes,Nesta és Abate jól végezték a dolgukat!Na és ez itt a lényeg,itt ez már nagyon kevés!A második félidőre feljavultunk és támadtunk!Gólhelyzetünk csak rögzített szituációból volt(ez is nagyon fontos szerintem).Azzal hogy kitámadtunk a Tottenhamnek volt lehetősége kontrára,meg is lett az eredménye!Ibra gólja szabálytalan volt, két kézzel lökte el a játékost!És egy rövid gondolat menet:Ha tényleg tűrhetetlennek tartja a vezetés hogy mostanában mindig kiesünk ebben a szakaszban (amúgy ezt mi szurkolók is annak tartjuk) komolyan tegyen ellene valamit!Valami elkezdődött az idén ez tény,de még kevés!Ha a bajnokságot megnyerjük úgy hogy az idén gyengébb az Inter és a Róma is, akkor azt mondom hogy ez egy jó év volt, és elkezdtünk építkezni.Viszont ha egy szinttel feljebb akarunk jutni akkor kell még minimum négy kiváló játékos és bizony zsebbe kell nyúlni!Nemsokára jön a Napoli,Juventus,Inter és minden kiderül!Én az idén nem láttam reális célnak a BL-t,de arra jó volt ez a meccs hogy ne tudjanak mellébeszélni!Sajnos ilyen szinten még kevesek vagyunk, de van lehetőségünk az idén valamit elérni!El kell fogadni ha nehéz is,hogy most generáció váltás van,csak az a baj hogy még nem történt elég minőségi változás!Nyerjük meg a bajnokságot és nyáron bizony nyúljon a President a zsebébe, hogy minket elkötelezett MILAN szurkolókat megint varázsoljon el kedvenc csapatunk, és mosolyogva nézzük a sportújságok címoldalát!FORZA MILAN!!!

 19. hát, előjáróban annyit, h Ibra góljánál berekedtem, pedig bevallom, 1 pillanatra átfutott az agyamon, h meg kéne várnom, h megadják-e, de nem bírtam magammal.
  A meccsről: Bár mélységes csalódást és szomorúságot éreztem a meccs után, negyed óra múlva már higgadtabban is átgondoltam a dolgokat. Az 1. félidő egyértelműen a T.-é volt, ezen nincs mit vitatkozni, én bíztam Allegriben, h a szünetben helyrepofozza a csapatot, így is tett, talán csak annyiban hibázott, h az angolok nem mutattak semmi újat magukhoz képest, erre lehetett számítani, nem kellett volna 1 félidőt adni nekik. A 2. részben gyakorlatilag hozzá sem fingtak a játékhoz, én úgy éreztem, h előbb-utóbb (muszáj) meg lesz a bepasszírozott gól, egyszer ők is hibázni fognak. A nagy akaratból kontra gólt kaptunk, ez benne van a fociban, mi voltunk a merészebbek, bele is futottunk sajnos. Nekem nagyon tetszett, h a kapott gól után nem a szokásos idegből ívelés következett, ebben Allegri keze van, +1 pont neki ezért. A játékosok közül senki nem érdemel külön dicséretet, vagy extra szidást, még Antonini is kihozta magából, amit tud, h ez mire elég, döntse el az aki fizeti. Ja, mégis: Gatta az örök tűz, nyilván mindenki más rühelli, én így szeretem, ártott már az őrületével többet is. 🙂 1-0 után volt még 1 támadása a T-nek, na a 2 már ciki lett volna, de nem így lett.
  Összefoglalva, 1 (akár ilyen) gólt a Milan is találhat a visszavágón, Silva remélem visszatérhet hátra, ma láttam rajta 1összör, h nem élvezi középen, amúgy is (szemetebb, de) jobb érzés lenne Londonban, hazai publikum előtt búcsúztatni őket 😀
  A 8 között nagyon kéne a zsé miatt, ha nem jön össze, remélem nem nagyon hat ki a csapatra ( bár sajnos nem bízom benne, h ne lenne így), idén a Scudetto a legfontosabb, és csak utána jön, h lássam Dawson és a haverokat, meg a lób*szót sírni!!!

  Forza MIlan! Én hiszek bennetek!

  • Ezzel én is így jártam, majdnem elment a hangom a gól után. Szerintem szabályos gól volt, az angol ugrott ki Ibra alól, aki egy kicsit támaszkodott,de az ötösön belül, hol nincs ilyen? Szemét volt a bíró! Büntetni kell Londonban, én hiszek a Csapatban!Forza Milan!!!!!!

 20. Kedves Fórumozok, Kedves MILAN szurkoló Sporttársak,

  elég rég óta olvasgatom a hozzászólásokat itt, és sok igazság van amit írtok, de egy ilyen mérkőzés után nem bírtam tovább és megosztom a gondolataimat..
  Én magam a Tasotti, Baresi, Maldini, Donadoni, stb.. csapaton nevelkedtem, és valahogy mindig azt a MILAN-t szeretném látni, amikor leülök meccset nézni, tudom ez már csak álom. Amit viszont nem tudok elfogadni, az átigazolási politikája a klubunknak, hogy most már évek óta nem posztra igazolunk, hanem neveket, és így állhat elő az fura helyzet, amelyet tegnap is láthattunk, hogy egy európai nagycsapatban, -azaz a MILANban- a centerhalf-ja játszon középső középpályást..és itt most nem Thiago a hibás, de nem oda való, bár nagyszerűen teljesít ott is, tegyük hozzá!
  A legnagyobb gond, hogy NINCS IRÁNYÍTÓ KÖZÉPPÁLYÁSUNK!!! és itt ebben ki is merült, hogy miért nem vagyunk kreatívak! véleményem szerint ez a kulcs figurája minden top csapatnak, már Pirlo sem az igazi, ha éppen játszik és nem sérült!
  tegnap a Gattuso, Thiago Silva, Flamini belső 3-as, kvázi mind védekezésben jeleskedik inkább, és ez gyakorlatilag azt jelenti,hogy hazai pályán, egy angol középcsapat ellen 7 védővel játszunk??? Seedorfot nem is említem mert nagyjából a magyar NB1-ben tudna kitűnni a totyogásával..így maradt magára elöl Ibra és Robinho akiknek kettőjüknek kellene a 4 védővel szemben helyzeteket kialakítani, labdákat adni egymásnak, és azt be is rúgni..na ez nehéz lesz!!

  elnézést a hosszú elemzésért, de tragédia volt a tegnapi játék, és ez nem feltétlenül csak, a pályára küldött játékosok hibája!

  FORZA MILAN

 21. Sok jó hozzászólás és javában a játékosokat nevezitek meg bűnös ként, valóban egyesek rosszul is játszottak, de én a játékosokat nem bántanám, egyedüli felelős sztem allegri mester, persze mindenki isteníti mikor egy fos kis olasz csapatot megverünk 3-4 góllal meg ilyenek csak az a baj ha jön egy valamire való csapat akkor hop már nem is úgy működnek a dolgok. És sajnos még örülhetünk, hogy csak a spurst kaptuk, mert ahogy láthattuk jó csapatuk van, de még nekik is van mit tanulni.
  Igaz hogy nincs könnyű dolga a mesternek, mert nem áll rendelkezésére az összes játékos, de ha valóban olyan kiváló edző-taktikus akkor meg kellet volna ezt oldania.

 22. Az az igazság hogy picit felháborodtam ezen a mérközésen. A csapat gyenge semmi teljesitményt nyujtott, seedorf és antonini életveszélyes. nekik nem a milanban van a helyük. szar meccs volt és ujra bizonyitottuk nincs kereni valónk az európai porondon. sajnos ezt be kell látni. maximum az ilyen Lecce meg Bologna csapatok ellen tudunk nyerni. Vajon ha a Barcelónával játszunk mennyit kapunk???? szégyen az egész. Azt hiszem Gattuso a milan az olasz focii és európa szégyene. Gusztustalan egy barbárnak tartom.

 23. Mától már 100%-osan koncentrálhatunk a bajnokságra!!
  A kupát nem említeném,mert ott már csak 1 meccs van a Palermo.
  A döntő meg úgy is a bajnokság vége után van.
  A BL-ből meg már úgy is kiestünk!! 🙁
  Idegenben kettőt, vagy három gólt úgy is kapunk.
  Az Inter mennyire kapott ott ki?
  Na mind1, tegnap nagyon gyengén játszottunk!!
  Ha így fogunk játszani a bajnokságban is, akkor talán a 4.hely még elérhető lesz!
  Mi lesz velünk Chievo-ban, vagy jövőhéten a Napoli ellen??
  Ez most CSAK a Tottenham volt, nem a Barca, nem a Manc.U., és nem a Chelsea!

 24. Én úgy gondolom hogy nincs lefutva még ez a párharc,visszavágón,ha minden jól megy lesz Boateng, Strasser és Zambrotta is, ami nagy erősítés akkor is ha Modric és Bale is egészséges lesz! Én azt láttam a Milan kispadján, hogy nagyon feszült mindenki, ellenben a Spurs kispadja röhögcsélt semmi feszültség nem volt bennük, ez Londonban egész más lesz ugyanis ott a Tottenhamnek lesz veszteni valója nem a Milannak! Gattusoval kapcsolatban, talán visszafoghatta volna magát, de úgy érzem provokálva volt az egész meccsen.

 25. A Tottenham – mint az angol csapatok zöme – két dolgot tud. Ívelgetni és erőltetni a kontrákat, a sebességgel történő játékot. Az egyiket úgy, ahogy megoldottuk, de lehetett sejteni, hogy ha egyszer Lennon megindul, akkor baj lesz. De biztos, ami biztos, Antonini előrement, pedig neki volt meg azon az oldalon az a sebessége, amivel – legalább egy szabálytalanság árán is, de – meg tudta volna állítani. Mindazonáltal nem értem, hogy Inzaghit beraktuk a BL-keretbe, de Didac Vilát nem. Gyakorlatilag Antonini az egyetlen balhátvédünk. Ennyit erről. Két részre kell osztani a Milant. Van a bajnokságban szereplő csapat, és van a BL-beli. Látni kell, hogy olyan régóta nem nyertünk semmit, hogy valamivel ki kell engesztelni a szurkolókat. Cassano és Emanuelson jövőre már ott lesz a BL-ben. És Lucas is. Annyira mélyről indult a csapat, hogy egyelőre ennyire telik. Jelenleg van 3 csatárunk, akiket csak ki kellene szolgálni. Nincs azonban olyan típusú irányítónk, mint Sneijder. Pirlo van, de nincs. Seedorfot meg hagyjuk… Most lehet látni, hogy amikor el kellett volna kezdeni a fiatalítást kb. 2 éve, akkor ezt nem tettük, mondván, “nekünk bajnokaink vannak”. Itt az eredménye. Mit csodálkozunk azon, hogy a 30 évesnél idősebbek könnyebben sérülnek meg?! Ambrosini, Seedorf, Pirlo, tavaly Gattuso… Ez a fél középpálya. Egy csapat, amely egy évre tervez, nem engedheti meg magának, hogy a “reméljük, nem sérülnek meg” elv szerint igazoljon. Nehéz dolog a visszavágó, és nem is tudom, mi lenne a jobb a Milannak. Mert ha továbbjutunk, az bravúr, és visszaszereznénk a tekintélyünket. De ezt a tekintélyt megint pár hét alatt elveszíthetjük, ha a Spursnél erősebb csapat jönne szembe a következő körben. Ahogy látom, jelenleg a többi három angol csapat, a két spanyol mindenképpen erősebb a Tottenhamnél. Ha viszont kiesik a csapat, akkor koncentrálhatunk a bajnokságra. 7 éve nem nyertünk scudettot… Szörnyű. Nyáron rengeteg dolga lesz a vezetőségnek. Antoninit amilyen messzire csak lehet, el kell zavarni. Dühítő, hogy megszerezhettük volna Criscitot, de nem tettük. Igen, sok pénzbe került volna. De lehetett volna előnyösebb üzletet kötni. És tekintve, hogy fiatal, nyugodtan áldozhattunk volna rá, látva, hogy a legsebezhetőbb pontja a csapatnak a bal oldal. Igen, befektetés. Olyan befektetés, amely igencsak megtérült volna. A védelemben a jövőben két embert tudok elképzelni: Abatét és Thiago Silvát. Nesta helyére kell valaki. A jövő évi középpályánk Emanuelsonnal és remélhetőleg Lucasszal már nem rossz. De nem lenne hátrány – miután gondolom, Van Bommellel nem tervezünk hosszabb távon – egy védekező középpályást is szerezni. Borzasztó nehéz csapatot építeni, de a vezetőség ezt köszönheti magának. Éveken keresztül hozzá sem nyúlt a csapathoz, észre sem vette, hogy a 25-26 évesekből 30-33 évesek lettek, most meg dobálhatjuk őket kifelé. A középpályára lehet hozni Ambrosini, Seedorf helyett embereket… Ez lenne a prioritás. De helyette mi is történik? Oddoval hosszabbít a csapat… Félelmetes. Sajnos úgy számolok, nyáron legalább 5 új, MINŐSÉGI játékosra van szükségünk. Remélem, a bajnokikon Didac Vila bekerül, és esetleg jobb teljesítményt nyújt, mint Antonini. Mert komolyan nem értem, minek vette meg akkor a csapat.

 26. Én már régóta nagy szurkoló vagyok és az is maradok!
  Be kell látni ez a MILAN nagyon gyenge!Ilyen felálással és ilyen taktikával elmehetünk a busba!
  Allegri milyen taktikát dolgozott ki?Azt hogy hátul passzolgassunk és rugd előre,lessz ahogy lessz!
  Az agyamat eldobom b…meg mikor a csapatom látom ilyen szar teljesitménnyel!
  Ezt a spurst meg kellett volna enni itthon,megmutatni hogy ki a Milan!Az első félidei teljetiméy sedorfal egy nulla!Öregember,nem védekezik,nincs használható passza!A két szélső meg nem egy Milánba való!Nagyon hiányzik Pirló és Boateng!
  Gattusót hajtja a szive,elötte le a kalappal,igy kell hozzáálni egy BL-hez!
  Szóval ez elment!
  Allegri és kopasz barátunk,ti ebbe nagy szerepet játszottatok!
  És szerintem a scudettó sem leszz meg!
  Nagyon csalódott az ember aki várja az áttörést 3-4éve és semmi!
  Talán jövőre!

 27. szerintem elszoktunk a nemzetközi porondtól

  ezzel a játékosállománnyal és egy jó taktikával meg kell ennünk a spurst (annak ellenére, hogy nem gyenge csapat)…sztem a visszavágóra felszívjuk magunkat és leiskolázzuk őket…

 28. Üdv mindenkinek.

  Én most regisztráltam, új fórumozó vagyok, de öreg sportoló és Milan szurkoló.
  Elolvastam egy sor hozzászólást a régiek közül is és én úgy gondolom, hogy nincs értelme

  – szidni egymást. Sok mindenkivel nagyon nem értek egyet, sok dologban, de mindenkinek a jószándékát biztosra veszem, ha már időt szán rá, hogy ide írogat. Más a véleményünk, remélem értelmes párbeszéd kialakulhat.

  – szidni a játékosokat.A Milanban játszani nagy dolog, mindenki, aki játszik tisztában van ezzel. Kivétel a sportszerűtlenség, amivel a csapatnak, a csapat megítélésének árt – Flamini tegnap

  A tegnapi meccsről:
  sajnos ez a realitás. Amíg nincs kiemelkedő képességű irányító középpályásunk illetve olyan középpályásaink, akik a védekezés mellett képesek lendületből megérkezni a kapu elé és befejezni az akciót, addig nincs előrelépés.
  Az első félidőben megpróbáltuk egy csatárral, négy középpályással – nem kaptunk gólt, de nem jutottunk a kapu közelébe. Így talán ki lehetett volna húzni 0:0- ra,de vállalhatatlan játékkal.
  A második félidőben a két csatár beállt a védelmi vonalba, emiatt az ellenfél középpályásai hátrébb húzódtak, többet játszhattunk. De sem középen kicsiben, sem a szélről nem voltunk igazán veszélyesek, ezt az angolok sajnos rutinból levédekezték. És benne volt a kontra lehetősége …
  A visszavágót nyilván nem szabad feladni, de a BL az idén még nem a mi terepünk.

 29. Üdv. mindenkinek!
  Forza MILAN!!!!
  Először is azt látni kell, hogy a mai labdarúgásban két fontos helyen dőlnek el a meccsek.Ez pedig a középpálya és a szélső hátvéd poszt.Nálunk ezek a leggyengébbek, és ez akkor is igaz, ha felépülnek a sérültek.Ha megnézzük Európa élcsapatait ezeken a posztokon bivaly erősek.Vegyük csak a régebbi Milant, pl. régebbi fanok biztos emlékeztek a Savicevic,Desailh(remélem jól irtam a neveket)fémjelezte csapatra.Nem volt világklasszis csatár (Massaro), de olyan támogatást kapott a szélről, és a középpályáról, hogy csak be kellet rugdosnia a labdát.A közelmúltat tekintve csak néhány név akik pár évvel fiatalabbak, lendületesebbek, és kreatívabbak voltak: Maldini, Cafu, Pirlo, Seedorf, Gattuso.Gyakorlatilag bárki lehetett a csatár!!!!!!!!!!Amit most fogok mondani azért biztos sokan leköpnétek, de az egyetlen értékünket sikerült eladni (Kaka) és jött helyette ez a tuskó Ibra, mellékesen az ő eladott labdályából kaptuk a gólt.De nincs veszve semmi még nem úszott el a hajó.

 30. Hát ki kaptunk sajnos jobb volt a Tottenham, de szerintem most is a középpályán ment el a meccs amíg középpályán nem uralják a pályát erős csapattokkal szemben nem lesz esélyünk de nem baj a keret az olasz bajnokság megnyerésére jó és talán az olasz kupa is meg lesz. Szerintem azért aki ismeri a keretet tudja Bl-hez gyenge jövőre jobb lesz a csapat egy pár öreg akkor már nem lesz itt és remélem jobbak jönnek nem kritizálom most a csapatot mert ennyi van bennük. De lásuk be két védekező középpályással és egy védővel állt fel a csapat a középpályán és egyik sem arról híres, hogy meg tartja a labdát és jól meg is játssza, védekezni jók és ennyi. De a labda kerek ki tudja talán a visszavágón, de én nem nagyon bízok benne. De legalább jól igazoltunk egy pár fiatalt akik jövő szezonba többet fognak játszani egy két öreg meg távozik a csapattól helyükre remélem jó játékosok érkeznek.

 31. a középpályáról hiányzott a kreativitás… Seedrof kreatív de nem elég gyors így nem is titulálható már világklasszis játékosnak a védelmünk jó volt a támadásaink pedig a középpálya hiányosságai miatt hagyott némi kívánnivalót maga után, Boateng hiányzott de azért azt ne felejtsük el hogy a T’hamben is voltak hiányzók (Bale). Egy Milan kaliberű csapatnak hazai pályán még a döntetlen is kínos bárki is legyen az ellenfél lehet az a Barca lehet az a Bari hazai pályán mííííííííg minden körülmények között nyerni kell ha esik ha fúj, persze az eső inkább a T’hamnek kedvezett de 1-0ra le kellett volna hozni ezt a meccset minimum.
  Nekem egy kicsit úgy tűnik hogy ez a csapat viszi a hátán Allegrit mert ha Allegri olyan jó edző lenne akkor ezzel a kerettettel nem csak a kis csapatokat kellene megverni! Igazából az Ajax ellen is látszódtak ugyan ezek a hibák!!!

 32. A Chelsea 80M.Eurot költött a télen!
  A Milan kölcsönbe,ingyen,max 1-2 M.Euroért vásárolt!

  Igy nem lehet versenyezni!

 33. (+18) Hy először is ez csak az én véleményem!!! Aki nem értékeli az ilyen hozászolást az ne olvassa!!!! A meccs elején a kapusunk volt a sztár ez a remek játékunkat mutatta plusz a legveszélyesebb játékosunk Yepes ez is ász!!! a két kapus igen jól muzsikált végig a meccsen Abbiati sérülése igen szomorú mert szerintem a 16 csapat legjobb kapusa, de Amelia is jól védet a gólról nem tehet!! A védelem Nesta Yepes a mezőny két legjobbja Nesta úgy játszott ahogy a világ legjobb sebésze se tudd operálni!! Abate őnála azt érzem hogy jó lehetne csak nem mer játszani, Antonini ő viszont egy kalap szar a gólt is végette kaptuk mert ő kemény és támadunk de istenem 1 méterről se tudd pontosan passzolni az hogy Ibi eladta a labdát az benne van de ez a fasz figyelgettet volna jobban mikor tudta ki szaladgál vele szembe!!! T Silva jó sőt kifejezetten de sajnos nem ezen a poszton!!! Flamini folyamatosan egy nagy rakás foss mást nem tok róla mondani. See átlagon aluli végül is ez nem is rossz egy olyan embertől akinek már rég az idősek otthonába lenne a helye. A csatárok no ők igen kitettek magukért nulla kapura rúgás ez igen szép volt fiúk csak így tovább!!!!!!!!Pato sokan szidják hogy nem megy neki de istenem hogy mehetne ha sérülés óta alig játszik ez mellette szól. Végül a csk Gattuso vele csak annyit hogy azi hülye volt aki neki adta csk szalagot egy kapitány nem viselkedhet így agyon kéne verni mert nem csak a Milant hanem minket is leéget ezzel a viselkedéssel nem méltó mennyen szanatóriumba és így tiszteljék a társak nevetséges!!!!!!!!! Az edző nyomorék senkiházi és még őt dicsérgeti mindenki milyen fasza gyerek hű megvertük a Parma-t igen csak azt nem veszi észre senki hogy mióta itt van nincs 2 értelmes játékosunk mindenki sérült meg a 20 emberrel védekező Genoa ellen nyerni akarunk 10 védővel de fasza Silva az új posztján szart se ér nem hogy Amelia és Abi lennének a csatárok!!!! A bíró megköszönhetnénk neki hogy csak 0-1 lett mert kb két pirosat adhatott volna nekünk. Összegzés szar a csapat szar az edző de legalább biztos tipp a Bwin-en Tottenham-Milan fix egyes!!!!!!

  • Hey nagyon ajanlom h ne kerulj a szemem elle te … menyel szurkoljal az internek nekem ne bantsd a milant paraszt mit gondolsz magadrol!Forza Gattuso the best gladiator in rossoneri.[jobb lenne ha ezt az idiotat kitiltantok a weblaprol menyen az inter milan.comra]

   • Szerintem nem látom kiírva hogy csak pozitív hozászolásokat lehet írni!!!!!!!!!!!És én már akkor a Milan-nak szurkoltam mikor te még azt se tudtad minek van a lábad között a farkad te tudatlan annyit érthetsz a focihoz mint én a repüléshez!!!!!!!!! Másodszor én meg neked semmit se írtam így vegyél az arcodból vissza mert ha én veszek akkor annak nem lesz jó vége!!! ja ha szerinted nyertünk 4-5 góllal akkor szólj te hol nézted mert én sajna nem ott láttam!!! szörnyű hogy emberek nem tudnak reálisan nézni dolgokat!! Ha te a Tottenham-nak szurkoltál volna kíváncsi lennék mit írtál volna Gattuso-ról Öreg ez nem Milan szint nem a csapat nevéhez méltó csak sárba tiporja a Milan nevet talán néz bokszot!!! Csk-hoz méltatlan viselkedés!!!! És utójára fenyegettél remélem világos!!!!!

   • Válogasd meg a szavaidat mert nem írtam neked, hozzád semmit és nem kértelek hogy olvasd el úgy hogy remélem érthető voltam!!!

    • Igy Milan szurkolo nem nyilatkozik a csapatarol!!!Gattuso meg a legnagyobb jatekosunk egyike..egy igazi Vezer…nincs nala alkalmasabb a CSK posztra!igy kene mindenki a szivet,lelket kitennie es nem lenne baj!
     gyere el egyszer egy meccsre kozenk es ott szidd oket igy…
     Brigate Ungheria!Brigate Rossoneri!

   • Én nem értem miért szóltok le, és fenyegettek minden olyan hozzászólót, aki kritikával illeti a Milant. Lehet, hogy néha kissé elragadtatják magukat sokan, de azért valljuk be, van némi igazuk!!!2007 óta nem nyertünk semmit, és az európai élcsapatok elmentek mellettünk: Gyorsaság, dinamika, kreativitás, futásmennyiség, alázat.
    Azonban: Lehet szidni a Gattuso-t is, hogy gyenge, meg őrült, mert 2011-re sajnos tényleg nagyot esett a teljesítménye. De a hozzáállása a futballhoz példaértékű!!!!Mindenki számára mérce lehet, hogyan kell küzdenie egy Milan játékosnak a pályán….
    Nagyon sokan kettős mércét alkalmaztok. Szerintetek minden tökéletes a Milan háza táján, nincs hiba? Csak az időjárás, a bíró, a szerencsétlenség okolható mindenért?Ezt azért nem gondolhatjuk komolyan!Viszont: ha már nemcsak ezek a hibák, akkor a játékosok és az edző az elsődleges felelős!!!Persze mindenben van valami, mert tény, h nem a Milannak fújnak évek óta.
    De: szerintem mindenki örülne annak, hogyha csupa jót írhatnának a Milanról.
    Összességében elmondható, hogy vannak hiányosságok, és néhány játékos nem üti meg a Milan szintjét. Ezt azért el kell ismerni szerintem.
    Ha nem változtatnak semmit, akkor is mindannyian megmaradunk Milan szurkolók véleményem szerint, csak többször leszünk kritikusak és idegesek!!!FORZA MILAN

    • Igazad van sokmindenben..de en valahogy nem birom elviselni ha a sajatjainkat szapuljuk…en is latom..sot vak aki nem latja h mik a hianyossagok, kik azok akik nem utik meg a Milan szintet..DE amig rajtuk van ez a mez addig en igenis Szurkolni fogok nekik tiszta szivembol barmi tortenik is!azzal nincs is gond ai leirja a velemenyet de Te is latod h sok a nagyon negativ diavat szurkolo itt:(

     • Elhiszem, hiszen mindenki különbözően fogja fel a szurkolást. Én csak azt nem értem, miért kell fenyegetnie egyeseknek. 2 Milan szurkoló összeveszik egy fórumon???Ez abszurdum. Írja le mindenki, amit akar, maximum vitatkozunk egyet normális eszközökkel….
      Persze igazad van, szurkolni is kell!!!De ami bántja a szemünket, mindig szóvá fogjuk tenni.Csak ki így, ki úgy….
      Mindig is Forza Milan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • En nem fenyegettem senkit de tenyleg merges yudok lenni ha szidjak a Sracokat…Ok vannak most a szent mezunkbe bujva..persze volt jobb es remelem lesz is jobb csapatunk de most ez van…szapulni oket nem Milan szurkolohoz melto! en csak ezt szeretnem ereztetni:) nem tudom mennyire jon at igy:)szoval egy szo mint szaz a velemenyeket le lehet irni…barmit de konyorgom aki a sajat jatekosainkat ocsmanyolja az szamomra soha nem lesz Milan SZURKOLO max szimpatizans…remelem erzekeled a kulonbseget;)

     • Igazad van, mert nem jó látni, ha szidják azt a csapatot, akinek szurkolsz. Én sem. De amikor már sorozatosan rossz teljesítményt nyújt valaki, már keveset fut, nincs meg benne az alázat…..akkor mindenkinél elpattanhat a cérna.
      És tényleg van különbség szurkoló és szimpatizáns között, de ezt mindenki döntse el a saját maga. Szerintem ne ítélkezzünk mások felett, majd lesz valahogy…
      A csapatról kérdeznék tőled egyet. Egyetértesz azzal, amit korábban írtam, hogy a középpályán van a legnagyobb gond, vagy nem?
      Véleményem szerint 2 minőségi játékossal a középpályán minden probléma megoldódna……

     • egyetertek Veled!egy nagyon jo iranyito nagyon kene,ezen kivul szerintem ott elegge rendben vagyunk ha mindenki egeszseges! inkabb ami a legfontosabb ,h egy kozepso vedot es ket nagyon jo szelso vedot igazolni tudjunk..a szelso vedokon nagyon sok mulik a mai dinamikus footballban szerintem..olyan aki epiteni is tud nem csak rombolni!

 34. Hey szolok a weboldalkeszitoknek h a viszavago londonba a hotspur ellen nem a White Hart Lanen lesz hanam Wembleybe javitsatok ki

 35. Bocsi, de ez most kijön belőlem!

  ŐŐŐ, bamegg, akkora fattullopk vok, h milan meg öööö jaaa. Én vagyok legászabb szurkoló, nyakamban a sáál öreg, a tökeimet a homokozó óta vakarom, és az a köcsög csapat szégyent hoz mindenkire, ott mindenki akkora idióóóta bmeg, h úúúúú. Jahhh, most kattam a telómra susmust, de höhööö nem tom olvasni me bevoktépve mint áat. Hja, teli van a tököm is, így kiadom a negativos infót, ami a én vélleményem. Minden szar, a xar is shit, sőt… már el is fogyott a szókíncsem, csak a szarok, tököm van na meg a bmeg wazze. ne szójjá be me én se szótam be neked, essszt előőre is írom.

  Remélem nem lesz moderálva…

  Nos nekem ez a véleményem!
  Remélem mindenki érti a mélységét, és a címzettjét is felismeri; talán még saját maga is.
  Szép napot!

 36. Elvesztettünk egy csatát,de a háborút megnyerjük!!!! Igy izgalmasabb lesz!! Mit kell mindjárt rinyálni? Nemvagytok ti kislányok!!! Forza MILAN!!!A Liverpool felállt 0-3 ról anno ellenünk,most minusz eggyel vagyunk.rúgunk egyet a 13. percben,meg mégegyet a 92-ben és továbbmentünk!Aztán lehet az egekbemagasztalni Allegrit!

 37. A csapat jó,de lehetne jobb.Gattuso jó,de lehetne jobb…Szerintem meg egy tökös gyerek!Olyan mint anno Zidane.Szerintem meg kár volt,hogy félmunkát végzett. Legallyazhatta volna a kopaszt! :-))

 38. Ezt a meccset haljátok-e én szétrugdostam az ágyat mikó nem adta meg az Ibra gólt ez a biró egy nem normális biró én nem ien biróra biztam volna ezt a meccset.De hát ez van sajnos de majd Londonba megbosszúljuk.:D

 39. Sziasztok, én mindenhol csak azt tudom mondani, hogy ez a bíró hagyta, hogy az angolok által elkezdett és az olaszok által befejezett hentesmunkát csináljanak a San Siro-ban.

  ERŐSEN MEGKÉRDŐJELEZHETŐ A BÍRÓ TUDÁSA!!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet