2022. november 28., hétfő

Nézzük együtt a Milan-Spurs BL-meccset! – HELYSZÍNVÁLTOZÁS!

-

Kedves Barátunk!

A nagy érdeklődésre való tekintettel megváltozott a pesti közös meccsnézés helyszíne. Mivel sokan leszünk olyan helyet kerestünk, ahol olcsóbbak az árak,  szűkebb, barátibb a légkör, ami igazán olaszos. A választásunk arra a helyre esett, ahol annak idején a magyarországi MILAN EGYESÜLET megalakult. Ez jó előjel…

Szóval, február 15-én Budapesten a Caffe Gian Marióban és a pécsi Nova Italia Pizzériában együtt nézzük és szurkoljukvégig az első idei BL-mérkőzésünket. Nagy szeretettel várunk erre a remek estre, ahol bizonyos, hogy közösen kiszurkolunk egy remek eredményt a híres londoni csapat ellen.

Tehát várunk a Milan-Tottenham meccsre!
Idő: 2011. február 15. 20:30-tól kifulladásig.

Helyszínek:

Caffe Gian Mario: 1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 35.

Nova Italia Pizzéria, 7621 Pécs, Ferencesek utcája 10.

Aki részt kíván venni a meccsnézéseken, kérjük mindenképpen előre jelezze, mert létszámtól függően kell asztalt foglalni.

Gyere és szurkolj milanos barátaiddal a Milannak! Együtt jobban megy, együtt hangosabbak vagyunk! Várunk a Spurs ellen a bajnokok éttermében és a pécsi pizzériában!

A budapesti összejövetelre jelentkezni lehet Bancinál (andras-szabo@chello.hu), vagy a Fórum megfelelő topikjában!

A pécsi meccsnézésre jelentkezni andrijcarnál  (andrijcar@gmail.com), vagy a Fórum megfelelő topikjában!

Ne maradj le, ott a helyed!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

41 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Na, a sör árak a következők:
  Dreher korsó 490,- pohár 320.-
  Peroni 540.-
  Pilsner 590.-
  Búza sör Hb. 790.-
  Miller 490.-
  Az egész hátsó rész a mienk, igazából mindegy, hogy 30 vagy 40. kb. 40 főig mehetünk, utána már szűkös lenne annak, aki enni is akar.
  Aki jönni szeretne, az továbbra is jelentkezzen nálam.

 2. Caffé Gian Mario. 🙂 Persze, nyugodtan szervezd, nem rontod senki üzletét. 🙂 Azon vagyunk, hogy a következő ilyen szerveződésre 50-100 fős társaságot tudjunk megmozgatni. Nem gondoltuk volna, hogy ekkora lesz az érdeklődés iránta… de legalább visszajelzés számunkra is, hogy jó irányba gondolkodunk.

  Most már csak lemondás esetén van hely, kérlek, ezeket vegyétek figyelembe. Majd viszek magammal névsort, hogy a jelentkezőknek legyen helye. 🙂

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS