MASSIMILIANO ALLEGRI

„Akadtak problémáink a második félidőben, mert túl görcsösen akartunk újabb gólt szerezni. Az első játékrészben jók voltunk, a Genoa helyzetbe sem került, összességében szerintem jól teljesítettek a játékosok. A 46. percben bekapott gól idegessé tett minket és emiatt a második negyvenöt percben mindenáron gólt akartunk elérni és minél hamarabb. Okosabb lett volna nyugodtnak maradnunk és erőlködés nélkül játszani a saját játékunkat. Ebben mindenképpen fejlődnünk kell. Pár sérültünk rövidesen visszatér, ez a legfontosabb.”

MASSIMO ODDO

„Nagyon csalódottak vagyunk a döntetlen miatt. Az ellenfelünk gyakorlatilag kapura sem lőtt, mégsem tudtunk nyerni. Egy egészen elképesztő gólt kaptunk, a labda nagy szerencsével került Floro Flores elé. Fortuna nem állt mellettünk. Szinte helyzetbe sem jutottak, nekünk pedig voltak lehetőségeink. Megérdemeltük volna a győzelmet. Hamarosan újabb visszatérőink lesznek és szerintem jó úton halad a csapat.

Most először láttam, hogy egy csapat 6 védővel játszik. Nagyon szorosan zártak hátul, nem volt egyszerű jó beíveléseket adni. Sokszor próbálkoztam, de ennyi védő között, nehéz megtalálni a támadókat. „

DANIELE BONERA

„Bosszantó, hogy ilyen gólt kaptunk, ráadásul a félidő végén. Valószínűleg más a meccs végeredménye, ha 1-0-lal megyünk a szünetre. Az öltözőben azt mondtuk egymásnak, hogy el kell felejteni az egyenlítő találatot és a képességeinknek megfelelően kell játszanunk a folytatásban. Sajnos nem teljesítettünk túl jól és a talaj minősége sem segített. Ívelésekkel próbálkozni nem a mi játékunk. Igyekszünk nem Ibrára játszani állandóan, de ma ezt kellett tennünk. A mindenáron győzni akarás és az újabb gól megszerzéséért tett erőfeszítéseink görcsösségbe mentek át, emiatt pedig nem tudtuk érvényesíteni a technikai fölényünket. Csalódottak vagyunk, mert nem tudtuk begyűjteni a három pontot egy olyan meccsen, amit könnyen megnyerhettünk volna. Volt rá lehetőségünk, hogy 2-0-ra vezessünk, de kihagytuk a helyzeteinket. Ez a csapat elég érett, ezért nem kell aggódni. Ha a tudásunknak megfelelően játszunk, senki ellen sincs félnivalónk.”


KAKHA KALADZE

„Nehéz meccs volt ez számunkra, de a végén sikerült szereznünk egy pontot. A második félidőben jól játszottunk, örülök a teljesítményünk miatt. Jó volt újra látni a régi barátokat, most is jó a kapcsolatom velük. Megöleltük és üdvözöltük egymást.”

18 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Hibáztatunk játékosokat.Rá fogjuk a gyenge szereplést a sérültjeinkre.Rendben ezt aláirom,de lassan el kellene gondolkozni azon is hogy mekkora a felelőség terheli Allegrit..Engem ez a jól teljesitetünk,meg nem vólt szerencsénk szöveg,amivel elő áll nagyon nem nyugtat meg..Nem hiszem el azt sem, hogy ez a felforgatott csapat is csak enyire képes,amit mutatott az utóbbi pár mérközésen..Allegri igen is nagyban hibás,hogy hullámvölgyben vagyunk..Egyszerüen,képtelen új taktikát kidolgozni és motiválni a játékosokat..Remélem néha ő is magába néz..

 2. A tegnapi meccsel és a nyilatkozatokkal kapcsolatban szeretném kifejteni a véleményemet. Reálisan látva a dolgokat. És mindig a Milan-nak szurkolva, de reálisan.
  A tegnapi meccs csapat szinten szánalmas volt (de szurkoltam). És én azokat is megértem akik hullámvölgyről, meg igazi szurkolókról beszélnek (akik rossz helyzetben is támogatják a csapatot). De azon hozzászólásokkal értek egyet akik átlátják a csapat szerkezetét és működését. Végig néztem a tegnapi meccset, és este az Inter meccs első félidejének nagy részét is (elejét nem). Első és legszembetűnőbb különbség ahogy ők támadtak és mi. Maicon többször megindult a szélen és nem csak az alapvonal felé (Oddo is megindult, de ő nem tud passzolni). Az Inter középpályásai (nem mind) 20-25 méterre a kaputól tudtak lőni és egy-az-egyben meg merték csinálni a cseleket (sikerültek is, aki mer az nyer). Nekem az a véleményem ha nekünk Oddo típusú szélsővédőnk van az ne játsza már azt mint a jelenlegi EU elit csapatainak azonos poszton játszói mert nem tudja (ne ő szervezzen, állandóan ívelgetett). Vilát minek igazoltuk, azért hogy Bonéra játszon (akinek nem igen kellene ide beférni-e). És volt egy olyan hozzászólás h globális védekezés. Nézzük már meg tavaly mit játszott az Inter – Pandev és Eto’o visszajött a saját 16-osa sarkáig szerelni. Sajnos ez a mai futball és támadásban és passzolni tudó min 6 játékosnak kell résztvenni-e, nem úgy mint tegnap a 3 támadónk + Oddo szervezte messziről (felívelte feléjük) és ennyi. És mindekit kérek most ne azzal jöjjenek h akkor szurkoljak az Internek, mert gyűlölöm őket, szakmailag volt az összehasonlítás. És remélem h ez tényleg egy hullámvölgy ami eddig tartott és megnyerjük a bajnokságot, de a fanatikus szurkolóknak is be kell látni h mik a hiányosságok, és azoknak is be kell látni akik egyből felháborodnak h nem egyből ócsárolni kell, finomabban véleményt nyílvánítani. És minden tekintetben ajánlom figyelembe amit a hétvégén a Newcastle művelt (csapat is hihetetlen mentális erőt mutatott, a szurkolók amint meglátták ezt azonnal bármi harcos megmozdulást üdvrivalgással háláltak.) Hajrá nyerjük meg a bajnokságot.

 3. Nincs itt semmiféle hullámvölgy. Egyszerűen ez nem a spanyol bajnokság ,ahol a nagycsapat 15 meccset nyer zsinórban. Ez komolyabb bajnokság itt, be-be csúsznak döntetlenek, vereségek(bár ez idén még nem fordult elő, szóval tényleg nem értem milyen hullámvölgyről beszélünk.), és ez normális. Minden sorozatban állunk, vezetjük a bajnokságot, úgy hogy az elmúlt 4-5 hétben alig volt épkézláb csapatunk, a sok sérült miatt.

  • Jaj..Felejtsük már el ezt a vezetjük a bajnokságot baromságot..Minden botlásunknál erre hivatkozunk.Csak már tényleg lassan elfogy az előnyünk..Akkor majd azt mondjuk hogy csak az Inter 3pontal megy azt még simán belehet hozni?? Ne dugjuk már a fejünket a homokba..Van már elég minősigi játékosunk,most megmutathatja Allegri hogy milyen edző is valójában..Mert ez számomra eddig,még nem derült ki..Ez most igazi kihivás lessz a számára..

 4. Sztem azért van hullámvölgy, de probléma nincs ezzel, mert így sem vesztünk meccseket! Az igaz hogy ez nem egy 2 csapatos spanyol bajnokság, én az olasz bajnokságot a második legerősebbnek tartom az angol után! Folyamatosan nem lehet nyerni, de eljön majd az az idő is mikor több góllal nyerjük a meccseket! Remélem mihamarabb felépül Boateng, én benne látom a lendületet és a megfelelő agresszivitást! Legnagyobb problémát Robinhoban látom, nagyon sok helyzetet puskáz el! Pato, Ibra csatár kettőst erőltetném nagyon gólérzékeny mind2 csak megfelelő labdákkal kellene kiszolgálni őket!

  • nani987.Sok igazság van a mondandódban.De a Robinhos kritikádal nem értek egyet..Én azt birom,ha szarul megy a csapatnak,akkor itt sokan hajlamosak Robinhot elővenni mint bűnbak..Pato mit csinált?? a gólján kivül?? Robitol kapott egy 100%os labdát ha azt belövi,most nem lenne miről beszélnünk,mert akkor megvan a meccs.Ibrátol sem vagyok elájulva..Adott egy gólpaszt és ennyi..Cassano meg 20 méter után,a seggén veszi a levegőt,a pali nagyon túlsúlyos és futni sem szeret..Jelenleg ott vagyunk vele mint ha lenne egy rossz formába lévő Ronaldinhonk..Ezzel csak azt akartam kifejteni,hogy itt bizony másokal is problémák vannak..De Allegri ezekért nem válalja a felelöséget..Csak a sablon duma..Jól teljesitetünk..

   • Én Robinhoval kapcsolatban csak a helyzetkihasználását kritizálom, amúgy nincs vele gond, lesz ez még jobb is! Legnagyobb gondok a védelemben vannak azért álltunk fel 3 védekező középpályással, csak így nem maradt energia a támadásokra, nagy volt a szakadék a középpálya és a csatárok között főleg a második félidőben! Megoldás egy jó irányító igazolása, Ganso tökéletes lenne, remélem hozzánk igazol a nyáron! 2003 óta vagyok Milan fan és akkor így nézett ki a védelmünk Dida, Cafú, Nesta, Stam, Maldini egy ilyen szintű védelmet szeretnék újra látni és akkor nem lenne semmi probléma!

 5. Ívelésekkel próbálkozni nem a mi játékunk. ezt a szép mondatot bonera barátunk mondta..

  nem a mi játékunk.. igen akkor miért kell azt erőltetni?? a többi nagycsapat mind mind kitalált valamit a 11 emberrel védekezés ellen csak mi vagyunk ilyenek h a kis csapatok ellen rendre döntetlent érünk el….

 6. Sablon duma persze, mert ezt kell a média felé nyomni. Mindenhol (miden csapatnál). Itt nem az edzővel van baj ha nem Berlu-val. Nem igaz nem látjátok h ő állítja össze a csapatot (legalább is megmondja h kiknek muszáj játszani) és így nehéz már utánna taktikailag szuper tökéletes csapatot 11-be jelölni. Mourinho is ott fogja a picsába hagyni a reált mert meg akarják neki is ott mondani h kiknek kell játszani…

 7. Én azzal vitatkoznék hogy van elég hadra fogható minőségi játékosunk!Szerintem egyik szélső védőnk sem minőségi játékos!Középső védőnek minőségi szerintem Silva és Nesta,Yepes pedig most jól teljesít!Középpályán Szintén csak védekezésben látok minőségi játékost, támadásban jelenleg sajnos nem!Csatárokban vannak klasszisaink, de ők ha középről és szélről nem kapnak minőségi labdákat akkor nem tudnak minden meccset megoldani!Valahol a téli szünetben elvesztettük a fonalat,ehez közre játszik a sok sérült mindenképp!Szerintem se igaz hogy nincs gond!egyértelmű hullámvölgyben vagyunk!És most jön fel az inter!Eddig szerencsénkre a Juve és a a Roma is sokat botlott de az internél visszatértek a sérültek és ha tetszik ha nem az edzőváltás óta fel is javultak!Mindenképp ennél sokkal jobb játék kell mert ahogy a pontszám mutatja így nem tudjuk megtartani az előnyünket!FORZA MILAN!!

 8. Az tuti van most pár problémánk! Ha a sérültek számát nézzük akkor nem is kevés! De ezzel a csapattal is “alázni” kellett volna egy ilyen Genoa-t!
  Nem tudom ki nézte az inter-roma meccset, de ha így játszik mint a 2 csapat ellenünk akkor nagyot szívunk. Ja és azt hiszem hogy Leonárdo is megmutatta mostanában az internél, hogy edzőként mire képes. Nem bántásból fogom ezt mondani, mert Allegri is sztem jó edző, de sztem kár volt belepofáznia a vezetőségnek Leonárdo munkájába.

 9. lehet h el kéne gondolkozni a 4-3-3-as rendszeren…
  pato akkor újra csillogna, ibra megoldja a középcsatári posztot, és a bal szélsőnek meg lehetne robinho.. és kéne egy jó bal lábas játékost igazolni (dzsudzsák:P)
  három középpályás boateng, pirlo/gatta, emanuelson…

  néhány meccsre ki kéne próbálni, mert lehet h egy ideig jó egy formáció, de sokáig nem biztos h működőképes….

 10. Hát a 4-3-3 ba az lenne a jo ha mindenki egészséges lenne..Bal oldal az rendbe is lenne mert Robinho-Emanuelson tudnak védekezni illetve támadni.Egymást felváltva játszanának
  De jobb oldalt az a tré hogy Pato valamiért nem akar védekezni pedig neki is rendre vissza kéne érni…Mondjuk Boateng segitené jobb középen de senkise tudná irányitani a csapatot..mert Pirlo erre már nem képes sajnos..talán még Bommel-t lehetne osztogatonak rakni de ő ügye BL-ben nem játszhat.Remélem valahogy behuzzuk a Scudetot és látunk belöle pénzt mert Berlu csak akkor fog bele ölni a csapatba ha látja hogy jön vissza a pénze..Bizzunk a csapatban és ien rossz forma mellet is álljunk ki a szeretet csapatunkért!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet