Ganso szíve már a Milané, Lamelára nemet mondunk

15

Nagyot fordul a világ  júliustól Paulo Henriquével, a brazil Santos ballábas “fantazisztájával” – írta a milannews-on Laslogaleazzi.
 


Ganso, már gyermekkora óta AC Milan szurkoló, ahogy azt Robinhotól megtudtuk. Ami fontos, fizikálisan is erős, a technikája meg egyenesen kiváló. Az egyetlen hátrány nála, hogy a játékjoga háromfelé van osztva és a vételára 50 millió euró körül van. Az sem mellékes, hogy
Leonardo “nem száll le róla”, mint ahogy tette ezt még nálunk, Thiago Silva esetében is.
Az ezzel párhuzamosan futó argentin Erik Lamella (18) megszerzésének ügyét ad aktára tettük, mert egyesületének elnöke Passarella januárban úgy döntött, hogy mint egy árucikket, szinte árverésre bocsájtja az igen tehetséges játékost.Ez a piaci stílus igen távol áll a via Turattin elfogadható elvektől és az elnökség erre az eljárásra határozott nemet mondott. Ráadásul azt is mérlegelték, hogy egy fiatal argentin játékos, a brazil kolóniában nem feltétlen lenne a győztes stratégia záloga.

Maradt hát a kalapban Ganso, akiért Gallianiék mindenre készek. A játékos érkezésével ráadásul akár egy újabb aranylabda-várományossal gazdagodhat a játékoskeretünk.

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. én csak azt nem értem, hogy a milannal sírnak hogy nincs pénz……………ez nevetséges :)))))))))))))))))))))))) Berlusconié fél olaszország, minden cégbe benne van a keze, van saját újsága, tv-e meg számtalan cége……….és még nincs miből betenni, 2008 ban 15 milliárd volt a vagyona 🙂 dollár

  2. Ja ,de most rá van szállva nagyon az ellenzék és a válság is nagyon oda baszta Berlut a falhoz mivel most 2011-re már (csak) 11 milliárd dollárja van. És elég szépen vettünk eddig játékosokat idén és még közeleg ugye az új UEFA szabály amire azért kell figyelni!