2022. december 03., szombat

Legrottaglie nem haragszik Kozakra

-

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan hétfőn szerződtetett hátvédje, Nicola Legrottaglie halálfélelmet érzett a Libor Kozákkal való ütközés után a keddi, Lazio elleni (0–0) bajnoki mérkőzésen.


„Azt hittem, nem kelek fel többé. Az ütközés utáni néhány percig nem tudtam mozdítani a végtagjaimat sem. Minél többször visszanézem az esetet, annál szörnyűbbnek találom, azonban nem gondolom, hogy szándékos lett volna Kozák mozdulata, így nem haragszom rá″ – nyilatkozott Nicola Legrottaglie.

A 34 éves játékos a Lazio elleni összecsapást követően kórházban töltötte az éjszakát, ahol több vizsgálatnak is alávetették, azonban megúszta néhány öltéssel a homlokán, illetve egy nyakrögzítővel.

A sérülés a Youtube-ról

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Akkor is azt mondtam, de azóta sem változott a véleményem: kik kellett volna állítani a vérbe (ráadásul szó szerint…) második sárgával… Bár egyes bírók erre élből adnak pirosat is!
    Az viszont a csapat mellett szól, hogy a friss igazolás mellett is így kiálltak. Egy szerencse, hogy Gatta sérült, különben biztos kibelezte volna azt a férget 8)

  2. Minél többször nézem meg ezt az ütközést, egyre inkább az az érzésem ennek a nyomoréknak esze ágában nem volt elkerülni Legro-t, vagy különben Ő a Seria A leglassabb, leglomhább játékosa. Még a mentegetőzős képe is felháborít. Remélem nagyon rövid időn belül eltakarodik ebből a bajnokságból.

  3. reja azt mondta h kozák nem olyan fürge mint ibra, nem tudta kikerülni..

    akkor nézzük meg h melyik hány éves.. a kozák 22, ibra picit több.. akkor mért ibrának kéne fürgébbnek lenni?
    egyértelmű h arra játszottak h sérüléseket okozzanak különösen az amúgyis sok sebből vérző védelmünkbe…

  4. Nem olyan fürge!Hahahaha!Mikor fut egy csatár a labdáért és a kapus kiugrik, a csatárok át szokták ugrani!lNicola fejelt ez meg szépen átgyalogolt rajta!És odébb ment rögtön mintha semmi nem történt volna.Lehet elfogult vagyok(bár ebben az esetben nem hiszem)de ez nagyon csúnya volt!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS