Milan-Lazio: Mérkőzés utáni vélemények

22

MASSIMILIANO ALLEGRI


„Számítottam rá, hogy a Lazio nem azért jön hozzánk, hogy támadófocit játszon és nem is engedtünk nekik sok lehetőséget. A fiúk jó meccset produkáltak, bár az első félidőben kicsit figyelmetlenek voltunk és az átadásainkban sokszor hiba csúszott. Ennek ellenére kialakítottunk hat tiszta gólhelyzetet és eltaláltuk a kapufát is. Úgy vélem, hogy három naponként hat meccset lejátszva ennél többet nem tudtunk tenni , főleg ennyi hiányzóval a középpályán.


Ami Kozak szabálytalanságait illeti és ennek kapcsán a játékvezetői ítéleteket, nem ezek befolyásolták a végeredményt. Úgy gondolom, nekünk úgy kell viselkednünk, ahogy tettük és csak a játékra és a győzelemre szabad koncentrálnunk.Nincs Pato ügy. Ha nem kell kényszerből cserélnem és Anotininek nem lettek volna problémái, nem hozom le Patót. Amikor lecseréltem, úgy éreztem, hogy a Lazio nagyon beállt a kapuja elé, kevés hely maradt a támadásoknak, ezért Cassano játékstílusa jobban feküdt ehhez a felálláshoz.

A következő bajnokink is kemény lesz, de 2-3 sérültünk talán visszatérhet, ami sokat jelenthet. Bízom benne, hogy Boateng, Gattuso, Seedorf, Van Bommel és Pirlo is bevethető lesz. Jó úton haladunk és az eredmény ellenére ma esti teljesítmény is ezt erősítette meg bennem.


MARIO YEPES

„Az első meccsemhez képest, amit a Palermo ellen játszottam, ma sokkal könnyebb volt, mert a szurkolóink csodásak voltak, éreztem a támogatásuk. Ők és a társaim nagyban megkönnyítik a dolgom, így képes vagyok a legjobbamat nyújtani.

A Lazio nagyon visszaállt, szinte csak védekeztek és próbáltak kontrára játszani. A második félidő egyértelműen jobb volt, mint az első, adódott előttünk pár nagy helyzet is és egy kis szerencsével ez egy könnyed győzelem lett volna. A futball már csak ilyen, szerencséjük volt, de jól is védekeztek. Legközelebb, ha egy ilyen felfogású ellenfél jön a San Siróba, talán hamar gólt tudunk szerezni és így több hely lesz a támadásokra és további  gólokat érünk el, mert a támadóink elképesztően jók.

Kozakkal volt egy vitám, amikor sárgát kapott, mert szólni kellett neki, hogy figyeljen oda, mikor a védővel ütközik. A játékvezetőnek és az asszisztensének kell észrevennie ezeket a dolgokat. Aggódom amiatt, ami történt. Ez volt Nicola első meccse és nem lett jó vége. Remélem nincs komoly baja és hamar visszatérhet közénk.”

MASSIMO ODDO

„Volt jó pár lehetőségünk a szünet előtt és után is. Megérdemeltük volna a győzelmet, még akkor is, ha ezúttal nem játszottunk jól. Ne felejtsük el azonban azt sem, hogy ez egy nehéz periódus a csapatnál, sok alapemberünk hiányzik és olyan felállásban kell pályára lépünk, emilyenben korábban sosem játszottunk.

Az ellenfelünk szervezett volt hátul, nem volt egyszerű átjátszani őket. A Lazio 4-5-1-es felállást választott, amit próbáltunk ívelésekkel megtörni, de nem jártunk nagy sikerrel.

Sajnálom ami Daniele-lel és Nicolával történt. Nicola sérülése súlyosnak tűnt, még mozdulni sem bírt. Sajnos újabb két védőt veszítettünk el, remélhetőleg pár hiányzónk visszatérhet. Ez egy balszerencsés időszak. Egységesnek kell maradnunk és a lehető legtöbbet kihozni a mérkőzésekből.”


LUCA ANTONINI

„Már ünnepeltem Ibra kapufájánál, biztos voltam benne, hogy gól lesz. Ma este sok helyzetünk volt és irányítottuk a találkozót. Ha egyszer betaláltunk volna, onnantól minden könnyebb lett volna.

A támadóik két csapattársamat is kórházba juttatták és csak a játékvezető és az asszisztensei nem vették ezt észre. Mivel a mérkőzésnek már vége, így ezek az esetek sem lényegesek többé. Úgy tűnik, Bonera felépül vasárnapig..

Az előző négy mérkőzésünkön jól teljesítettünk, sok helyzetet alakítottunk ki, de sajnos elég sokat ki is hagytunk.  A mai meccsről nem nagyon jut eszembe Lazio kapura lövés. Nem látok hasonlóságot a Juve vagy a Roma meccshez. Azok fura találkozók voltak, ahol egyéni hibákból kaptunk gólt, ma este pedig egy kis szerencsével könnyen nyerhettünk volna.”

22 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Háát kellet volna nyernünk de nem nyerhetünk mindig:/, de igy is BAJNOKOK leszünk:) FORZA MILAN I Love Milan(L)

 1. Ma a riválisok is pontot fognak veszíteni!Szerintem nem fog nyerni a Napoli a Chievo otthonában (1:1 lesz) 🙂 Ja és Bari-Inter 2:1 lesz 🙂 🙂 Forza Milan!!! 😉

 2. Sajnos en merget veszek az Inter gyozelmere,es a Napoli is nehezen fog vesziteni…kellett volna gyozzunk a Lazio ellen ,de ez van,a bajnoksag szorosabb lessz mint eddig soha…en remenykedek a gyozelemben…forza MIlan

 3. Sajnos innentől nagyon nehéz lesz a bajnokság,rengeteg a sérült és a sinter is állandósítani fogja formáját.Kapjátok össze magatokat,a miénk kell legyen a scudettó!

 4. A tegnapi meccs pozitívuma, hogy jobban utálom a Laziot, mint valaha, továbbá az, hogy gyakorlatilag Emanuelson és Flamini volt a két bevethető középpályásunk, mégis egykapuztunk a meccs nagy részében. Noha 0:0 lett, ez azért komoly fegyvertény, ami előrevetíti, hogy ha az alapemberek visszatérnek (Boa, Pirlo, Gatta), akkor bármely meccsünk hozható. A Juventust, a Romát, az Intert el kell kapnunk, és a Napolit is. Ha ezeken a meccseken nem szerzünk legalább 8 vagy inkább 10 pontot, akkor lecsúszhatunk az élről. Tartanunk kell a különbséget. Amikor a riválisok egymással játszanak, nekünk akkor kell kötelezően begyűjteni a 3 pontot. Nem lesz ebből gond. A tegnapi meccsen akkor sem szólhattunk volna egy szót sem, ha kikapunk, mert szinte nincsenek is középpályásaink. Ehhez képest nagyon jók voltunk, csak a gól nem jött össze. A védelem jól működött, semmiféle veszélyt nem jelentett a Lazio. A támadósor kiváló, de valahogyan el kell juttatni Ibráékhoz a labdát, mert ők azért meg fogják oldani. Ritkán lehet ilyen csatárokat lefogni, most ez mázlival összejött a rómaiaknak. De nem lesz ez mindig így. Örüljenek csak, hogy megmaradt a 7 pont különbség… Hernanes azért beférne ebbe a Milanba!

  • Teljesen egyet értek! Ha a fő riválisokkal X-et játszunk is már helyben lehetünk ha nem szórunk a többitől csak minimális pontot! De ennek feltétele hogy legalább X-et kell mindegyik riválissal játszani!

 5. Egy jó párszor fájni fog Allegri feje hogy kit hagyjon ki ha mindenki egészséges lesz az biztos,de ez legyen az ö baja.

 6. elvileg úgy van hha nagy szabálytalanság, durvaság van akkor meccs után kiállíthatnak vkit nem? mármint h kap egy pirosat és eltiltják egy két meccsre…
  kozák kaphatna egy 3 meccses eltiltást, manapság csak ő lő gólt a lazióba, legalább nekik is legyen valami veszteségük…

  • Tudod én az ilyen úgy hívom hogy gusztustalan! Hogy még emberileg is ilyen vki! Legyen- akararjon vki minden áron nyerni! De ne a másik egészségének a kárára!

 7. Kettő dologban biztos vagyok:
  1. cseppet sem lennék a köv ellenfelünk bőrében, mert most bizony a vasat is szilánkokra törik a hátukon a rossonerok!
  2. ennek a lazionak vége! Ha legközelebb összefutunk velük, akkor Gatta és Boa legalább 4 emberüket fogja még a mentőben is rúgdosni és óriási alázást fognak kapni!

  • ja.. csak ilyen esetbe mi pirosat kapunk.. ennyi.. a bíró az emberből van és .. áh inkább nem is folytatom.. igazságtalan az egész élet és kész

 8. Eddig csak nem volt szimpi a lazio,most már egyenesen rühellem őket.0 kapurarúgással 1 pontot “érdemelni”……

 9. jaaa nagy paraszt egy csapat kozak lerugja az emberünket íígy?? jézuusom :@ ,,,de azért Forza Milan

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet