Két játékosunk kórházba került

23

Az AC Milan két labdarúgója kórházba került kedd este, a Lazio elleni olasz bajnoki mérkőzésen elszenvedett sérülése miatt.

Daniele Bonera és Nicola Legrottaglie egyformán a fejét ütötte be. Előbbi helyére éppen utóbbi állt be a szünetben, de ő sem tudta végigjátszani a találkozót.

Bonera az esti vizsgálatok után hazamehetett, Legrottaglie viszont – akit vérző homlokkal hoztak le a pályáról, miután ütközött Libor Kozakkal, a Lazio cseh támadójával – a kórházban töltötte az éjszakát.
“Nem volt szándékos, Kozák nem olyan fürge, mint Ibrahimovic, már nem tudta kikerülni a játékost” – vette védelmébe tanítványát Edy Reja, a Lazio kiváló edzője. “Az ilyen balesetek előfordulnak, nagy kedvvel játszik, az edzésen mondtam neki, hogy ne harapjon ennyire, de legyen ennyire vagány” – tette hozzá.

A 23. forduló nyitómeccse gól nélküli döntetlennel ért véget.


23 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Jobbulást mind két játékosnak!
  kár hogy Gattuso nem játszott…ez a cseh forma is korházba töltötte vna az éjszakát.
  Ien játékosnak nem az olasz fociban a helye hanem az angolba ott keménykedjen ne itt..

 2. Sajnálom őket.

  Tényleg ki kellet volna állítani Kozakot.

  Attila: Ennyi erővel mi sem vagyunk méltóak rá( Gattuso, Bommel, Boateng, Ibra)

 3. Jobbulást mindkét játékosnak :S

  Nem csak Gattuso kellett volna, hanem Boateng is 😀 xD

  Kozák pedig megérdemelt volna egy pirosat vagy még egy sárga lapot!

  • Ha ezt előre tudjuk és sérülés meg eltiltás nem akadályoz,gondolom Allegri is ezt a középső sort küldte volna a harcmezőre: Flamini-Rino-Bommel-Boateng!!!!!!!!!!

 4. az a patkany Kozak viselte magat a palyan egyfolytaban,ot kellett volna leseriteni…na meg ez hianyzott hogy a hatvedjeink is kezdjenek hullani…remelem minel hamarabb felepulnek serultjeink,surget az ido,jon a Tottenham…

 5. Buta egy csapat lett ez a láció, megérdemeltek volna egy kiadós verést. De nagy mákjuk volt. A végén meg fetrengtek, mikor akciót vezettünk volna.
  Ha Gatta játszott volna, tuti kap pirosat.

 6. Tegnap láthattuk Kozák ámokfutását,és elég eredményes volt az ő szemszögéből! Nagyon alattomos,és ezek mellett nyávogós játékos. folyamatosan könyökölt,és szabálytalankodott. Ha ezelőtt kinyomták a hollandunkat akkor ő is megérdemelte volna a pirosat….

 7. Tényleg alattomosan játszott Kozak,de mert hagyták.Én beállóst és jobbhátvédet játszottam évekig és az ilyen tetveket még az elején “megkináltam”! Tudták is mihez tartsák magukat. Pl: ütközésnél kicsit feljebb tartod a könyököd,nem egy jó érzés Neki a bordái közt! Vagy ha egyszerre rúgod a labdát Vele icipicit a labda fölé tartassz már a stoplidat is rúgja! Az sem kellemes érzés,és még le sem fújják! Legrottaglie egyébként saját magának köszönheti! Ennyi idős fejjel mit akart? A vakond elől akart igy tisztázni!? Azért jobbulást Nekik!

 8. na hát ez még jól jött :S azt hiszem ha így haladunk nem lesz kit pályára küldeni…nem elég h sok meccset játszik a csapat rövid időn belül, de ez már egyre gyászosabb.

 9. A legjobb gyógyír az lett volna,ha hazaküldjük őket egy 3-sal a zsákban!Remélem nem felejt a csapatunk és a legközelebbi találkozójukon megkapják!

 10. egyszerűen nem hiszem el:@
  még a kapufák sem nekünk kedveztek..
  ezt a kozakot meg legszivesebben lerugnám
  hány sérültünk van akkor most??? 15kb-.-

 11. Mindenki van Bommelt szidja hogy favágó meg Kozak sokkal nagyobb vadállat.Ki kellett volna álítani!!!!!!!!!!!!!!Bommelt nem ilyan durvaságokért csapták, ki neki meg semmi eltiltás?

 12. végig olvastam titeket és sajnos én is ettöl félek a milan ellen fujnak ezek a tevek és nem értme hogy miért…Én siman sárgát adtam volna ledesma-nak meg ezt az alattomos nyávogos retket elkuldtem volna egy pirossal fürödni…..Ilyet … félek hogy nem lesz már ember aki játszon… Forza Milan és gyogyuljatok skacok…!!

 13. Ha Gattuso, Van Bommel vagy Boateng játszott volna akkor Kozak egy pár éjszakát a kórházban töltött volna el!!!!!!!!

 14. LIKE szasza2005-nek. Csatársorból Ibra is a nyakára lépett volna valakinek az tuti, hátulról meg Yepes, Abate és Nesta. Ezek az ügyeletes állatok a Milanban.
  Múltkor a kommentátor: Yepes-sel nem találkoznék egy sötét sikátorban. 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet