Ki jön a baloldalra? Criscito, Nagatomo, Contento, Enrique?

16

Cassano, Ely, Emanuelson és van Bommel érkezése után még mindig nem biztos, hogy lezárult az átigazolási időszak a Milan számára. Továbbra is tartja magát a hír az olasz médiában, hogy a csapat vezetői gőzerővel keresnek egy játékost a balhátvéd poszt megerősítésére.

Már régóta a vezetők szíve csücske az olasz Criscito.  A Genoa válogatott játékosáért folyamatos tárgyalásban vannak Gallianiék, de a két klub közötti bonyolult üzleti kapcsolatok miatt a legtöbb hírportálon egymásnak tökéletesen ellentmondó hírek látnak napvilágot a lehetséges transzferről.  Most úgy tűnik, hogy a Juventus ráígért a Milan ajánlatára, miután Traore megsérült. Ráadásul a Genoa szurkolói nem örülnek, hogy a csapat minőségi játékosait a klub vezetője sorra kiárusítja (Milito, Motta, Ranocchia). Preziosi a napokban elismerte a Milan érdeklődését, mint mondta “a két klub között a kapcsolatok jók, de még semmiről sem született döntés”.


A Milan vezetőinél természetesen B-terv is van. Amennyiben a 24 éves Criscito nem tud érkezni, elképzelhető, hogy a Cesena japán védőjét, a szintén 24 éves Yuto Nagatomót venné kölcsön Galliani. A japán játékos a védelem mindkét oldalán bevethető, jelenleg éppen a hazája válogatottjával az Ázsia Kupa döntőjére készül. Gallianiék kölcsönvennék a japán csillagot, de a Cesena vezetői elutasították az első ajánlatot, inkább végleges megoldást szeretnének.Galliani és Braida notesze azonban nem ér véget az uniós útlevéllel nem rendelkező japán játékosnál. Komolyan felmerült a német utánpótlás válogatott balhátvédjének, Diego Contentónak a megszerzése is. Az olasz gyökerekkel (és útlevéllel) rendelkező, 21 éves játékos ebben a szezonban már 16 mérkőzésen szerepelt a bajor sztárcsapatban. A másik, a Milannal szóba hozott balhátvéd, a Newcastle United 25 éves játékosa, José Enrique.  A spanyol védő korábban szerepelt a Valencia, a Celta Vigo és a Villareal csapatában is. A Newcastle United a 2007-2008-as szezon óta foglalkoztatja őt, akkor kb. 8,5 millió euróért igazolt oda. A transfermarkt.de jelenlegi értékét 4 és fél millió euróra becsüli.

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Criscitonak örülnék a legjobban erre a posztra , de jelen pillanatban bármelyik játékost elnézném az említettek közül Antonini helyén! Hajrá kopasz húzz ki egy utosó nevet a zsebedből és k.rva jól teljesítettél a téli átigazolási szezonba!

  2. nekem gyanus ez a Contento üzlet.Mert ez a van Bommel is érdekes,h inkább felbontották vele a szerzödést és ugy jött ingyen nem hogy pénzt kértek volna.
    Lehet,h megegyeztek,h megvesszük kicsit többért öt és elötte ingyen elengedjük nektek Bommelt.Mondjuk én már nem is hittem,h igazolunk még valakit.De hajrá.
    Forza Milan

  3. Ezen az oldalon – épp úgy, mint ebben az országban – TILOS mindenfajta rasszista megnyilvánulás. Az oldal látogatását egy ideig nem engedjük! modik

    • mondjuk a Japán piacot megnyerni nagy nyereség lenne anyagilag.És egy japánnal biztos sikerülne is.Persze én sem igazolnám le öt.De ez csak az én véleményem.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet