Mi köze van Laczkó Zsoltnak a Milanhoz?

12

Amilyen kecsegtetőek a kilátások Lazzari ügyében, annyira megakadtak a tárgyalások Criscitóért. A Milan vezetői már kidolgozták a B-tervet is, amely akár egy kiváló magyar focista jövőjét is meghatározhatja.

A Sportmediaset.it szerint a Milan a napokban 2 és fél millió eurós ajánlatot tesz a Sampdoriának a 25 éves Reto Ziegler játékjogáért. A svájci válogatott baloldali védőjének szerződése a nyáron jár le a genovai csapatnál. Beppe Bonzo a játékos ügynöke már közölte a Samp vezetőivel, hogy a védő szerződése lejártával távozna a csapattól. A felek jelenleg a Sampdoria hivatalos válaszára várnak.

Olasz lapértesülések szerint a Sampdoria a Debrecen magyar válogatott védőjét, Laczkó Zsoltot szemelte ki a távozó Ziegler helyére. A 24 éves Laczkó Zsolt már hosszabb ideje szerepel a Sampdoria vezetőinek kívánságlistáján, de a Ziegler utáni milánói érdeklődés következtében a transzfer akár napokon belül létrejöhet. A La Gazzetta szerint jó esély van arra, hogy Koman Vladimir mellett újabb magyar válogatott labdarúgóval gyarapodjon a Sampdoria kerete.
12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Sanyikám, várjunk azzal a szignóval:) Ziegler nálam a ,,foltozgatást” jelenti(könnyen Scudettohoz segíthet minket Antonini helyett), ha tényleg komolyan gondoljuk h újra európai élcsapatot akarunk, ami több éven át szállítja a kupákat, akkor Bastost kell(ene) kiböjtölnünk: a Lyon búcsúzik a BL-től a Real ellen és ha jól tudom a francia bajnokság sem nekik áll egyértelműen…Nyáron el kell hozni, pénzt nem sajnálva és 6-8 évre megvan oldva az a poszt! Ugyanez igaz Criscitora is, bár ő még nem bizonyított annyit számomra, mint Bastos

  2. Bastos szerinted egyedül a Milan kívánságlistáján szerepel? Ha Bastost el akarják adni, akkor azonnal beszállna a Real, a City és még valamelyik angol csapat, továbbá az Inter is. Szerintem ott esélyünk sem lenne. Sajnos már nem mindenki akar a Milanhoz igazolni. Criscitot nem értem… Jó lenne, ha őt megvennénk. Ne már Zieglert! Én Bosingwa-Silva-Nesta (Sakho)-Criscito hátvédsort álmodtam meg!

  3. Nekem valami azt súgja, hogy Bastos a MU-hoz fog menni. Akkor elhozhatnánk viszont helyette Evra kollégát. Ha nem jönne össze, akkor még mindig okosabb Aogóra menni, esetleg André Santosra, aki nem biztos, hogy élete klubjában nyomja Konstantinápolyban.

    Akin még elgondolkodnék Galliani helyében mielőtt Zieglerbe nyomom a lét: Cristian Ansaldi, 24 éves, argentin válogatott, olasz útlevéllel. Lehet, hogy ő sem a Kazanyban akar besavasodni. Ja és ő abszolút mindkét oldalon használható…

  4. Hy azt vetem észre akárkinek a neve felrebben mindjárt mindeni milyen jó lenne hát szerintem nem mennyen odda ahova akar nekünk olyan játékos kell akivel igenis remekelni tudunk a kupában lehet meg kell fizetni de istem neha adhatnák pénzt játékosért nem pedig olyat aki pont szabadúszó lesz vagy nem kell senkinek (Cassano) kivétel Nekünk olyan játékos kell mint Cafu volt például mert akik most vannak nem bírják bejátszani az oldalakat gyengék nagyon talán Oddo a kivétel de őt hanyagolják. A Tottenham ellen nem biztos hogy lesz esélyünk ilyen szélső hátvédekkel lennon szerelést igazít beadás élőt mikorra Antonini észre veszi hogy elment mellette. Ja Bastos támadó csak a válogatottba szélső hátvéd. FORZA MILAN