2022. december 03., szombat

A Genoa cáfolja, hogy Criscito távozik

-

A TMW értesülései szerint az AC Milan, és a Genoa megegyezett Domenico Criscito ügyében, és hamarosan pont kerülhet a klubcserére. Közben a Genoa labdarúgócsapatának vezetősége határozottan cáfolta azokat az olasz sajtóértesüléseket, amelyek szerint a klub eladta volna Domenico Criscitót az AC Milannak

A piros-feketék alelnöke, Adriano Galliani egy korábbi nyilatkozatában azt mondta, hogy a télen akár több játékos is csatlakozhat a csapathoz, és a klub vezetői leginkább a balhátvéd posztot szeretnék megerősíteni.

A Milan ajánlatának részletei eddig nem kerültek nyilvánosságra, de az olasz média szerint a piros-feketék a Fiorentinát előzték meg a védőért folytatott versenyfutásban.

Az üggyel kapcsolatban megszólalt a Genoa sportigazgatója, Stefao Cnapozucca aki szerint az olasz védő marad: ”Ez elég meglepő, mert Enrico Preziosi a mai napon azt mondta, hogy Criscito marad, de ennél többet nem tudok mondani.”

Eközben a Sky Sport 24 arról számolt be, hogy a Milan már csak 1 millió euróra van a Sampdoria hátvédjétől Reto Zieglertől. A piros-feketék 2,5 millió eurót adnának a svájci játékosért, míg a Sampdoria vezetői 3,5 milliót szeretnének kapni érte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Igazából a Genoa már megszerezte most télen a Parmatól, Antonellit, aki amúgy Milan nevelés és már bemutatkozott a válogatottban is éppenséggel ő is balhátvéd,akár csak Criscito. Szóval ez kedvező lehet nekünk, niylván nem véletlenül szerzett meg Preziosi egy ilyen játékost. Még 1-2 nap és szerintem Criscito távozik, remélem hozzánk.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS