2022. december 03., szombat

Csodagyereket vennénk az Ajaxból

-

Az Algemeen Dagblad információi szerint a Serie A listavezetője a Milan fontolgatja az Ajax fiatal tehetségének Christian Eriksennek a téli leigazolását.

A 18 éves játékos 2008-ban csatlakozott az Ajaxhoz az Odensetől és 2010-ben a bajnokságban is bemutatkozott az amszterdami klubbal. Azóta fontos tagja lett az Ajaxnak és ez nem maradt észrevétlen máshol sem – írja az olasz_foci.hu portál.


Eriksent korábban az Arsenallal is kapcsolatba hozták, de most úgy tűnik, hogy a Milan a legesélyesebb, hogy megszerezze a dán válogatott játékost.

A Milan még nem kereste fel hivatalosan az Ajaxot. Azonban a hírek szerint a Rossoneri  kész felajánlani 11 millió eurót Eriksenért.

A támadó középpályásnak 2014-ig szóló szerződése van és úgy tűnik az Ajax nem nagyon akarja elengedni a fiatal tehetséget télen. Azonban az elkövetkező hetekben kiderül, hogy a holland bajnokság negyedik helyezettje megengedhetik-e magának, hogy visszautasítsák Európa egyik topklubjának komoly pénzügyi ajánlatát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Ha nem nagy szám, akkor mesélj! Hányszor láttad? Hányszor és hol olvastál róla? Milyen nyilatkozatot tudsz idézni szakportálokról, szakújságokból, ami cáfolja a “csodagyerek kitételt”?

      A csodagyerek azt jelenti szaknyelven, hogy a srác koránál jóval előrébb tart az adott szakterületen. ez esetben nyilván a focitudásban.

  1. Ezzel csak az a baj, hogy míg ilyen “Adiiyah” féle csodagyerekekkel szemezgetünk, addig szép lassan sorban röppennek fel hírek hogy melyik riválisunk melyik olyan kiszemeltünket készül épp elhappolni aki tényleg erősítést jelentene.

    Nem mondom ha tényleg lehetőséget kapna még megérteném, de Pato kivételével szinte nem volt olyan játékosunk aki 20-as évei környékén itt igazán labdába rúghatott.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS