2022. december 05., hétfő

Milan-Udinese: Allegri meccs előtti sajtótájékoztatója

-

UDINESE ELLENI MÉRKŐZÉS

„Hasonlóan nehéz találkozó lesz, mint a csütörtöki Cagliari elleni. Úgy gondolom, hogy az Udinese ellen egy kicsivel nehezebb dolgunk lesz, mert Guidolin csapata gyors és jól szervezett. Türelmesnek és okosnak kell lennünk. Szardínián nem játszottunk túl jól, de szerintem vasárnap jobb teljesítményt nyújtunk majd.”FELÁLLÁS

“Ibrahimovic visszatér az eltiltásból. Középpályán problémáink vannak, mert alig maradt emberünk, de minőségben nem romlottunk. Strasser, Seedorf és Gattuso biztosan kezd majd. Valószínűleg Robinho játszik majd a támadók mögött. Ha mégsem ő kap lehetőséget, akkor Merkel jöhet szóba. Még gondolkodom kell ezen.”

 A FIATALOK

“A fiatalok azért tarthatnak itt, mert az utánpótlás edzőink remek munkát végeztek. Bátorság kell hozzá, hogy az ember a mély vízbe dobja őket, de ugyanannyi szerencse is kell, hogy lehetőség legyen pályára küldeni a srácokat. A nyári felkészülés során már megmutatták, hogy mire képesek. Akkor lettem biztos benne, hogy a jövőben számíthatok rájuk..
Mind a fiatalok, mind az idősebbek fontosak a győzelemhez. Elég csak Oddo példáját említeni, aki két gólpasszt adott a Napoli ellen.”

 PATO

“Jó meccset játszott csütörtökön, főleg a második félidőben. Fizikailag rendben van és csütörtökön  sokat dolgozott a csapatért is, mikor a Cagliari nyomást gyakorolt ránk. A múltban ez nem volt rá jellemző.”

MERKEL ÉS SEEDORF

“Jelenleg Merkel  psoztja a támadók mögött van, de úgy érzem, később a középpályán találja majd meg a helyét. Seedorf nem játszott gyengén Szardínián, de ennél sokkal többet is tud nyújtani.”

 

IGAZOLÁSOK

“Szükségem van még egy középpályásra. Ez technikai kérdés, nincs köze a sérülésekhez. Nem kérdés, egy új középpályásnak nagyon örülnék.”

ROBINHO

“Második csatárként teljesít jól, de a Cagliari ellen jól játszott a támadók mögött is. Mindkét poszton bevethető, a mérkőzéstől függ, milyen szerepet kap.”

[adrotate group=”3″]

BAJNOKSÁG

“Az Inter mindig is harcban állt a bajnoki címért, ahogy a Roma, a Lazio, a Napoli és a Juventus. Kiegyensúlyozottnak kell lennünk, ebben pedig meghatározó lesz a vasárnapi meccs. A jövő héten már visszatér sérüléséből pár játékosom. Ha versenyben vagy a Bajnokok Ligájában és a Serie A-ban is,  rendkívül fontos, hogy a teljes kerettel dolgozhass.”

CASSANO

„Remekül kezdte a milanos karrierjét, hiszen rögtön gólpasszt adott. Dubajban is jól dolgozott, de két hónap kihagyás után természetes, hogy le van maradva a  többiektől. Vitathatatlan, hogy rendkívüli képességekkel bír és új szintre emelheti a csapatot.”

KAPCSOLAT BERLUSCONIVAL

„Izgatottan jöttem a Milanhoz, hogy megismerjem ezt a világhírű klubot. A legfontosabb, hogy a klub mögöttem áll és a játékosaim is segítenek.”

RONALDINHO

„Jó a kapcsolatunk, kölcsönösen tiszteljük egymást. Mindig elfogadta a döntéseim, tudva, hogy a Milan érdekeit nézem.
Ronaldinho vagy Cassano? Ronaldinho távozása nagy veszteség az olasz futballnak, mert nem nagyon találhatunk hozzá hasonló képességekkel rendelkező játékost. Azonban a csapat egyensúlya is egy nagyon fontos tényező, amit szem előtt kell tartani. Cassano olyan futballista, aki sokat segíthet nekünk és szerintem nem is fog csalódást okozni.”

MILAN EDZŐNEK LENNI

„A legrosszabb a Madrid elleni első harminc perc volt, a legszebb pillanatokat pedig az Inter ellen éltem át.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS