Isten éltesse Gattusót!

6

Ma ünnepli 33. születésnapját a Milan csupaszív középpályása, Gennaro Gattuso.


A világbajnok, kétszeres BL-győztes játékost a hihetetlen győzni akarás, keménység, harcosság, lelkesedés, és elszántság jellemzi. Nem ismer elveszett labdát, rengeteget fut, az utolsó percig küzd, és sohasem adja fel.A Milan 8-sának van egy lánya Gabriella, és egy fia Francesco. Eddig 268 mérkőzést játszott a Milanban, 65-t a válogatottban. A Milanban, amikor nincs a pályán Ambrosini, ő a csapatkapitánya.

[adrotate group=”3″]


6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. isten éltesse! Lehet hogy nem megy neki de nézd azt is hány éves és ahoz képest még milyen formában van. Emlékszek arra a szép napra amikor 2007-be MU ellen CR-t lesöpörte a pályárol .. azt sose felejtem el.. ő egy igazi gladiator

 2. Gattuso neve egybeforrt a Milanéval. Mindenki ismeri Őt!

  Hihetetlen figura. Ő a futball Bruce Willis-je vagy Chuck Norris-a (kinek melyik tetszik)! Legyűrhetetlen harcos a pályán, és egy csupa szív ember a hétköznapokban. Sokat kritizálták/kritizálják, hogy technikailag képzetlen, vadállat, stb.
  Nekem Ő a példaképem.
  Az én kedvenc játékosom, és nem azért mert folyton magára vonja a figyelmet felesleges bicikli cselekkel (C.Ronaldo), nem egy egoista akit csak az individuum érdekel. Hanem mert áldozatos munkával, minden pillanatban azért küzd, harcol, hogy a csapat győzzön. Hogy a szurkolók, a közönség, az edző, a társak boldogan térjenek haza. Ő mindent megtesz. Véresen, törött kézzel is a pályán hajt.
  Ő egy igazi sportember. Aggódtam, mikor úgy festett, hogy elhagyja a csapatot és az Olympiakosz csapatába szerződik.
  Nem tudok elképzelni, egy Gattuso nélküli Milant. Nem is akarok. Remélem, hogy innen vonul vissza, és addig a napig is keményen hajt, és igyekszik a legtöbbet kihozni magából.

  Buon Compleanno Gennaro! Amico mio!!! 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet