Allegri ragaszkodik Strasserhez

9
Strasser a Milan egyik legújabb kincse. A Tuttomercatoweb.com írását Balogh Dávid fordította le.

A sierra leonei labdarúgó játékjogát közösen birtokolja a Milan és a Genoa, ám a hétközi Cagliari elleni mérkőzésen nyújtott produkciója után Massimiliano Allegri, a Milan vezetőedzője  kijelentette, hogy továbbra is számít a fiatal játékos szolgálataira.
A szárdok elleni találkozón Rodney Strasser csereként kapott lehetőséget, és az összecsapás hajrájában Antonio Cassano gólpassza után szerzett három pontot érő gólt.
A mai edzés során a mestert valósággal lenyűgözte a középpályás teljesítménye, és a nyáron kezdődő tárgyalások folyamán a rossoneri minden követ meg fog mozgatni annak érdekében, hogy Milánóban maradhasson a fiatal labdarúgó.
Strasser a tréning után röviden a Sky-nak nyilatkozva elárulta, hogy a Serie A jelenlegi listavezetőjénél képzeli el a jövőjét.
[adrotate group=”3″]

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem csoda hisz remek játékos és ahogy a nyilatkozatát hallottam eléggé céltudatos és alázattal beszél az egyesületről. Én azt mondom hogy egyszer nem is olyan rég elengedtünk egy fiatal tehetséget akit történetesen Gourcuffnak hívnak és szerintem egy ujabb tehetséget nem kéne veszni hagyni. Persze azt aláírom hogy Strasser játéka más felépítésű mint Gourcuffé és épp ezért nem is hasonlítom hozzá mert két külön kaliberű játékosról beszélhetünk szerintem. De nem kéne elengedni Strassert is úgy mint Gourcuffot a Bordeauxba valamennyi pénzért. Strasser szerintem érett lesz a Milan játékára.

  2. Merkel , Strasser , Beretta , Odu … ők azok akik 1x a milan huzoemberi lexnek + még akik feljönnek majd az ifiből sok tehetség van ott csak jobban megkéne őket nézni es már most elkezdeni őket beépiteni gondolok itt pl. Di Fabio , De Vito mind 2en tehetségesek

  3. Hát ragaszkodjon is!!!!!! Inkább hozzá,mint Gattához! Vagy Seedorfhoz! Nagyon tetszett a játéka,a gólon kivül is! 30 perc alatt többet rakott le az asztalra mint Seedorf egy fél szezon alatt!!!! Csak igy tovább!!!!!!!!

  4. én úgy tudtam, h Strasser 2007 óta a Milannál nevelkedik. A Genoa résztulajdon jogáról eddig soha nem hallottam.

  5. Odut el kellene adni, amíg kapunk érte valamit.Nem sok jövőt látok benne. Strasser szerintem egy jó cserepadosnak fog minősülni, aki a 65. perc után beállva jó teljesítményt nyújt, de ritkán lenne kezdő.Viszont Zigonihoz ragaszkodnék. Nem tudom , h a korosztályos bajnokságot/kupát néztétek-e, de meccsenként 1-2-3 gólt lőtt…ez azért nem rossz teljesítmény….Merkel és Beretta viszont 1 a egyben beépíthető lenne a csapatba.Még csereként, de 1-2 év és kezdők lehetnének 1 kis akarással.

  6. A harmadik ember aki ment Genoaba ha jól tudom Albertazzi volt, de őt se kéne sokáig ott hagyni és Darmiant is vissza kéne hozni és Paloschiról még nem is beszéltünk, szal elég jó utánpótlásunk van csak az a baj h nem nálunk játszanak pedig See Abate és Antonini helyére lenne kit rakni.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet