2022. december 03., szombat

Pirlo egy hónapra kidőlt

-

A baj nem jár egyedül: a Milan hazai veresége 2010 utolsó mérkőzésén egy újabb sérülést hozott. Ezúttal Andrea Pirlo dőlt ki: combsérülése miatt egy hónap pihenőre kényszerül a középpályás.

A klub honlapján olvasható rövid kommüniké szerint a várható gyógyulás négy hetet vesz igénybe. A Milan vezetősége szeretné, ha Pirlo a csapattal tartana Dubaiba, a felkészülésre, ugyanis az orvosok véleménye szerint “az ottani klíma előnyösen hathat” a játékos rehabilitációjára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Régen láttam ilyen jó labdákat adni mint tegnap este. De én akkor is azt mondom az ő ideje is lejárt már,jópár kezdőével együtt. Sokáig vitték a hátukon a csapatot,de egyszer mindenki kiöregszik. Egy harmincegynéhány éves játékos nem tudja felvenni a versenyt gyorsaságban egy 20 évessel! Azt mint amit Maldini müvelt,kevesen tudják kivitelezni.

    • csak egy 20 éves hiába gyorsabb, nem ad olyan labdákat soha, mint Pirlo és a tapasztalatlanság is nagy hátrány a mai profi futballban, nem hiába van az, hogy a tinicsapatok sosem nyernek semmit, csak néha szépen gyorsan játszanak, de nem végeznek elöl sehol. Aki futbalozott életében az tudja mennyit számít a rutin… Ráadásul az ő posztján nem is annyira fontos a futógyorsaság.

  2. Andrea egy kreatív játékos, aki nagyon ért a labdához. Remekül fedezi és jól megjátsza azt. Sajnos ilyen karakter mellett is kevés gólt szerez, bár vannak gólpasszt jelentő átadásai, amik sok esetben döntőek. Természetesen Ő sem mai fickó, amit a gyorsasági állapota is mutat, de azért egy aktív láncszeme a mai ACM-nek. Jelenleg az ördögök közül senki sem tudja azt a játék inteligenciát átvinni a gyepre, amit Ő, így a kiesése – szerintem – problémás lehet, ha nem talál ki valami hatékony taktikai hadrendet Allegri mester. Minél gyorsabb gyógyulást kívánok AP-nak, hogy egészséges visszatérésével aktívan járuljon hozzá a pontjaink gyarapodásához a scudettóért folyó versenyben.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS