Mi a baj Pato izomzatával?

5

Ma kezdődik Pato kivizsgálása az Egyesült Államokban. Az észak-karolinai Duke Egyetem professzorait a Milan szakorvosai keresték meg, hogy közösen derítsék ki, mi az oka a fiatal játékos sorozatos izomsérüléseinek.

A tervek szerint a vizsgálatokat követően Pato már a családjával töltheti az ünnepeket és a diagnózis függvényében várhatóan a csapattal tarthat december 27-én Dubaiba.

Pato ebben a szezonban (ősszel) 13 mérkőzésen szerepelt a Milanban, 8 gólt szerzett. Ha csak és kizárólag a tétmeccseket vesszük alapul, akkor 11 mérkőzésen 6 gól a mérlege, valamennyit bajnoki találkozón lőtte. A Serie A-ban Pato ősszel 85 percenként volt eredményes.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nagyon jó a srác…szeretjük mikor játszik.De kb három meccsenként sérül….szerintem megérné eladni,ugyanis iszonyatos ára van,komplett középpályát lehetne rajta venni!!

  • Ezt nem tartanám jó megoldásnak.Példának Messi-t tudnám felhozni.Éveken keresztül szenvedett ugyanúgy mint Pato,folyamatos sérülésektől szenvedett.Ott megtalálták az ellenszert ez ellen,és beváltotta a hozzá fűzött reményeket.Szerintem nekünk is érdemes lenni több figyelmet és időt szentelni ennek a problémának,és akkor Pato-ból tényleg akkora játékos válhat,mint amekkora tehetség.

   Már korábban kifejtettem,ill. leírtam,hogy én mit olvastam a kérdésről.Állítólag amikor idekerül,az első fél évben mikor nem játszhatott,csak a csapattal edzett,beszokott egyszerre túl gyorsan túl sok izomzatot szedett fel,amelyek nem elég erősek,hogy elbírják ezt a sorozatterhelést.Szerintem ez a probléma simán kezelhető,csak idő szükséges hozzá.Mivel számára ez a szezon már úgyis elúszni látszik,és Robinho nagyon jól helyettesíti,én nem erőltetném a visszatérését.Hosszadalmas és teljes kezelésre lenne szüksége,de ha ez eredményes lesz hatalmasat nyer vele Ő is és a csapat is!

   • 1et értek. meg kell találni a végleges megoldást, nem csak újra össze kell rakni a meccsekre. Szeretném még sokáig Milan-mezben látni.

 2. A doppingot vélem a háttérben.
  Az élsport sajnos követeli a segédszereket,mert nincs idő a pihenésre!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Biztos vagyok abban,hogy Brazíliában is edzenek eleget!
  Hirtelen ekkora változás izomzatban nem a szalonnától lesz!
  Félre értés ne essék,a legjobb játékosunknak tartom én is.
  A játékát meg nagyon is kedvelem!!!!!!!!!!!
  Remélem az orvosi csapat érti a dolgát!!!!!!!!!!!!!!
  A többi csapat sem kivétel a dopping alól!!!!!!!!!
  Viszont, azoknak nem drukkolok!
  Hajrá Milan!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet