Dinho egyre távolabb a Milantól

4

Nem született megállapodás Ronaldinho ügynöke és a Milan vezetői között a játékos pályafutásának milanos folytatásáról.  De Asis nyilatkozata a Corrierre dello Sportban  egyértelmű a tárgyalások után: “Nincs új megállapodás a klubbal!”

A játékos testvérének tömör helyzetjelentése előre vetíti, hogy Dinho akár már a téli átigazolási szezonban elhagyja a klubot. A szakírók már régóta azon a véleményen vannak, hogy Allegri Milanja már nem Ronaldinho-függő, a játékos nem nélkülözhetetlen a Milan eredményessége szempontjából. A 30 éves játékos szerződése hivatalosan 2011. júniusának végén jár le, de mivel Dinho nem sok lehetőséget kap a csapatban, várhatóan nem gördít a klubvezetés akadályt téli távozása elé.

Korábban a Milan vezetői a szerződéshosszabbítás feltételéül Ronaldinho magas fizetésének átstrukturálását szabták.  Úgy tűnik, hogy a tárgyalások során ebbe a játékos képviselői abszolút nem, vagy nem a kellő mértékben mentek bele.

Lapinformációk szerint Dinho iránt 3 komolyabb érdeklődés van: az emírségekből, a Liverpoolból és Los Angelesből.Korábban felmerült, hogy a játékos hazatér Brazíliába. A Palmeiras főnöke, Wlademir Pecarmone nyilatkozott is az ügyről az egyik helyi rádiónak: “a múlt héten megbeszéltem egy találkozót Roberto De Assis úrral. Én elmondtam, hogy komolyak a szándékaink Dinho hazahozatalában, de tudomásul vesszük, hogy a játékost még érvényes szerződés köti a Milanhoz. Most csak annyit tudok mondani, ha lesz lehetőségünk a tárgyalásra, akkor mindent megpróbálunk.” A brazil sajtó általános véleménye szerint Dinho hazatérésére nem sok az esély. Ott úgy tudják, hogy a Galaxy lehet a befutó a korábbi aranylabdás játékosért vívott versenyben.

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Remélem újra megtalálja az örömét,eredményességét a labdarúgásban!
  A Milánnál nem sikerült akkorát alkotnia,mint az előző csapataiban!
  Én úgy érzem egy jó Ronaldin-hót, még ellenfélként is szórakoztató nézni a pályán!
  A mosolygós Barcelona-s Ronit aki élvezi a játékot,és nem görcsös a mérkőzésen nem
  nagyon láttam a Milan csapatában.
  Viszont,ha marad akkor kérjen nagyobb gázsit, ha olyat is tud nyújtani!

 2. Szánalmas, nem akarom Seedorfot bántani, de őt akarja Dinho helyett, vagy mi? Azért a két játékos között óriási különbség van teljesítmény terén. Azért ezt a húzását Allegrinek soha nem fogom megérteni, akármilyen kevés gólt rúg, kell egy irányító a csapatnak és See-t nem mondanám annak és még szabadrúgáslövőnk sincsen rendes. A gólpasszai megvoltak tavaly is bőven. Tavaly még a szívét is kitette volna a Milanért, mostmeg már ezt kell olvasni és nem csak az ő hibája, hogy itt tart.