Silva műtétje jól sikerült: egy hónap múlva visszatér

12

Remek hírek érkeztek Brazíliából, ahová a csapat egyik kulcsembere utazott a múlt heti súlyosnak tűnő sérülése után.


Rio de Janeiróban a Selecao orvosa, Jose Luiz Runco arról számolt be, hogy antroszkópiás eljárással sikeres térdműtétet hajtott végre a Milan klasszisán.  A műtét során több, nemzetközi hírű specialista, orvos vett részt, így a Milan egészségügyi csoportja is asszisztálhatott a beavatkozáskor.A beszámolók szerint a brazil válogatott védőjének rehabilitációját, illetve a szükséges fizioterápiás kezelést Dario Forte, a Milan egészségügyi csoportjának a tagja irányítja. Az első jelentések szerint Thiago Silva felépülési ideje egy hónap! Ez a múlt hét közepi jelentésekkel ellentétben nagyszerű fejlemény. Akkor még az is elképzelhetőnek tűnt, hogy a brazil játékosnak akár fél évet is távol kell töltenie a Milantól.


12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ez jó hír, és remélem nem elsietett a kijelentés. Nagy szükség van rá, bár Bonera lehozta a Bologna elleni meccset, de hosszabb távon nem túl biztonságos megoldás. Ilyen hírek mellett viszont biztos, hogy nem lesz belső védő igazolás a télen.
  Forza Thiago, Forza Milan.

 2. KIcsit megnyugodtam. Őt nem pótolja senki,vagyis nem tudja ebből a keretből! Pedig ha akarunk valamit ebben a szezonban,feltétlen KELL 2 védő,és 1 irányitó!!!! Mert ha ezt nem teszik meg,még a scudetto sem lesz meg!! A BL-hez meg amugy sem lesz közünk! Sajnos! Még van 2 meccsünk és vége. Ilyen futómennyiséggel mint a mi kp-nk nem lehet BL-t nyerni!!!!!!!!

  • 2007-ben, egy a mainál futómennyiségben gyengébb középpályánk volt és mégis nyertünk BL-t. Pedig ellenfeleink közt volt a sokat futó MU és BM.

 3. jaj de jó! 🙂 Ő világ egyik legjobb védője.Engem azzal riogattak hogy fél évbe is beletelhet, ők nestával ketten nagyon ütős párosok

 4. Ez az egyik legjobb hír, örülök nagyon!! 😀
  acm35 nem értek egyet veled abban, hogy a BL-hez nem lesz semmi közünk, jó taktikával, mentalitással, és persze kis szerencsével a végső győzelemre is van esélyünk!!

 5. Remek hír!!Akkor is égető szükség a középső védő!!!Nesta sérülékeny és sajnos Silva is!!!A bajnokságot sajnos rég nem nyertük meg és ez most teljesen reális és elvárható cél a csapattól!!A BL-t persze nem kell feladni de szerintem most fontosabb a bajnokság főleg hogy az inter be ért minket a nyert bajnokságok tekintetében!!Jövőre három négy minőségi erősítéssel(amiben én kétkedek hogy meg lesz, bár az idén rám cáfoltak,remélem jövőre is így lesz) reális cél a BL.-trófea!!Forza MILAN!!!

 6. Huha én azt halottam hogy egész szezonban már nem fog játszani ez remek hír a Nesta-Silva páros verhetetlen meg persze a kezdőben még látnám szívesen Yepest és persze még Zambrottát így ez a Nesta-Silva-Yepes-Zambrotta védősor nem lenne rossz! 🙂

 7. Srácok van egy Sokratis nevű védőnk is! 6 középhátvéd van akit folyamatosan be vethető állapotban van! Jó, igaz T.S. most sérült, de teljesen felesleges megint védőt igazolnunk, addig míg Ibrahimovicnak nincs cseréje! Ott volt az Ajax meccs példának amikor nem volt befejező csatár a pályán, szenvedtünk is. Kell egy jó képességű csatár télen és ennyi, majd nyáron jöhetnek a nagyobb igazolások más posztokra…Matrit Milánóba!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet