2022. december 03., szombat

Meccs előtt: Allegri szavai

-

Massimiliano Allegri sajtótájékoztatója a szerdai BL találkozó előtt.

“A szerda esti meccs ugyanolyan fontos, mint a többi, kellő módon készülünk rá. Egyértelműen a győzelem a cél. Ibrahimovic a padon kezdi a találkozót. Gattuso és Zambrotta biztosan nem játszik. Bárkit is jelölök a kezdőbe, nem azért lesz, mert kedveskedni akarok neki. Mindenképpen szeretnénk begyűjteni a három pontot, hiszen ez nem egy barátságos meccs lesz. Ez a Bajnokok Ligája, a legjobbat kell nyújtanunk. Az ilyen találkozók mutatják meg, hogy mire lehet képes egy csapat hosszútávon. Ugyanilyen komolyan kell vennünk majd az Olasz Kupát is. Ha versenyképes kereted van, és ez ránk igaz, akkor mindig győzni kell. Bár már továbbjutottunk, egy vereség csalódást jelentene.

Mi lenne, ha összekerülnénk a Barcelonával? Minden mérkőzés más, de erre térjünk majd vissza február 22-én. Akik most a csúcson vannak, nem biztos, hogy ott lesznek a tavasz elején is. Azok pedig, akik most nehéz időszakot élnek, elképzelhető, hogy feltámadnak addigra. Lehetetlen most megmondani, hogy mi lesz három hónap múlva.  A Milan képes arra, hogy a BL trófeáért harcoljon. A szerencse is meghatározó tényező lehet, főleg az egyenes kieséses szakaszban. Fel kell készülnünk, hogy a kellő időben legyünk a legjobb formánkban. A múltban is bebizonyosodott, hogy a döntő pillanatokban kell észnél lenni.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nyerni kell, és sztem fogunk is. A fiatalok is játszhatnak, Dinho is megmutathatja h mire képes, és mit akar még itt tenni. Allegri jó munkát végez. Grat neki és a csapatnak: Forza Milan!!

    ui. Verdi-t szeretném látni a meccsen:) És nem amikor melegít:)

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS