Ronaldinho Liverpool?

15

Egyre inkább elkerülhetetlennek tűnik Ronaldinho januári távozása. Az Itasportpress jelentése szerint hiába szóltak korábban arab és amerikai érdeklődőkről a hírek, a brazil játékos marad Európában. A Liverpool egy szervező játékost keres Fernando Torres mögé, és a csapat edzője, Roy Hodgson a brazil játékosban látja a megoldást.

Ronaldinho szerződése az idény végén jár le Milánóban, de a felek még nem tudtak megegyezni a folytatásról. A Milan csökkentené a brazil csillag fizetését, amelybe Dinho nem kíván belemenni. A szakítást látszik erősíteni, hogy Ronaldinho az utóbbi időben folyamatosan kimarad a csapatból, Allegri mester legfeljebb néhány percre teszi be őt a mérkőzések végén.

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Benne van a pakliban hogy távozik, de ha így is lesz remélem megkérjük az árát 15millánál lejjebb nem adnám el a Milan helyében, és a bevételből kellene venni egy jó irányítót!! Ha távozik és tényleg a poolhoz megy akkor megtudja mi az igazi favágós foci, de lehet pont erre lesz szüksége és ezt nem rosszindulatból mondom, mert minden Milan játékos a kedvencem, beleértve őt is!!

 2. Valóban jól jönne egy fiatal, gyors, jó irányító de véleményem szerint butaság lenne eladni Ronaldinhot… Nagyon értékes tagja a csapatnak és még mindig – habár nem mint a csúcson – nagyon jól játszik, csak több lehetőséget kellene adni neki.

 3. Sziasztok!Szerintem hadd menjen,előrevetíti a távozását a sok mellőzöttsége és a formán kívülisége.De,jöjjön helyette a Ganso,és még 1-2 emberke.FORZA MILAN

 4. Profi focit élünk.Van olyan csapat aki kirakja az árár az asztalra mehet!Egy igazi irányitó jöhetne ,de nem állva mint Pirló.Az ö tempo diktálása álló foci nó futással sajnos.

 5. 5-6 millió eurónál senki sem fog többet adni,de lehet még annyit sem.Fél év és lejár a szerződése,én 2-3 milliót tartok reálisnak.Természetesen ezzel nem Ronaldinho-t akarom “leszólni”,mert ha 3 éves szerződése lenne,érthető lenne 10-15 millióval dobálózni,de így senki nem fog ennyinél többet adni érte…

 6. Hihetetlenül nagy játékos,nagy kedvenc és az is marad mindig. De sajnos egy éles meccsen, a BL-ben nem bírja el a mai tempóját és védekezését a csapat. Szerintem a Liverpool sem. Sajnálnám, ha valami levezető helyre kerülne már most, a Pool ilyen alapon nagyon jó lenne. De tartok tőle, hogy már nem tud felpörögni.

  Több játékosra is szükségünk lenne, ha tényleg akarunk valamit a BL-ben. Félek tőle, hogy különben a komoly csapatok átfutnak rajtunk.

   • Akkor mivel lehet a probléma a játéktudásával? Az, hogy akkor játszik csak jól amikor kedve van az igen is mentális,felfogásbeli probléma. Ő is tudja, én is tudom, mindenki tudja, hogy olyan jó lehetne mint Messi, ha akarná, de ő úgy látszik nem akarja ezt…

    • Nem, egyszerűen az a baj hogy sokan azt várják tőle amit 24 éves korában mutatott de könyörgöm lassan 31 éves előbb utóbb mindenkit elér a kor nem lehet tőle folyton ugyan azt várni év elején ugyan így hajtott ahogy most se többet se kevesebbet nem tett hozzá és mégis… akkor mindenki az egekbe emelte hol ott ugyan ezt csinálta . Egyszerűen öregszik. Pirlonak is megvan a játéktudása sőt megmerem kockáztatni h ő sokkal jobban lát a pályán mint Ronaldinho mégsem tudja már azt nyújtani amit régen.

     • Ha meg nemtud úgy teljesíteni ami elvárható lenne egy ilyen csapatnál, akkor menjen. Van elég totyogi,belassult játékusunk, nem kell még egy. Ez a Milan és nem Budakeszi FC, itt aki játszani szeretne hajtson,dögöljön meg a pályán. Nem kell annál nagyobb motiváció, hogy a Milanba szerepelhet, az egyik legjobb bajnokságba meg BL-be. Egyébként tudnék mondani kismillió példát(Gerrard,Inzaghi,Maldini stb.) akik 30 felett is klasszis teljesitményt nyújtanak/nyujtottak. Nem olyan sok az a 30,sőt simán topon lehet lenni 30 évesen. Nem kell itt babusgatni őt, teljesitsen(legalább úgy mint tavaly) vagy menjen el a copacabanra aztán ott bohóckodhat. Amúgy meg Pirlo azért tett pár dolgot a csapatért,bár most(vagy inkább 3éve) ő sinsc toppon de inkább nézem őt még 2-3 évig ahogy padozgat néha játszik, mint Dinhot milliokért, amikor semmit se tett le az asztalra itt. na békeszeretetmilan!

 7. Ha egy kicsit többet játszatnák, lehetne még maradnia! Viszont a Liverpool, most úgy szét van esve, hogy lehet erősítené őket!

 8. freakapotamous hozzászólására reagálva:
  Pirlo is bőven túl van már a csúcson, ő sem csinál semmit. Évek óta nem fut, lassú és körülményes. És nem olcsóbb játékos mint Ronaldinho, abban biztos lehetsz, hogy nem aprópénzért játszik itt ennyi éve. Roninak szerintem sincs semmi gond a motivációjával, de ha nem játszik akkor jön a formahanyatlás, aztán ha becserélik akkor persze, hogy hosszú kihagyás után nem tud öt perc alatt csodát tenni. Ha pedig már szóba kerültek az “öregek” … Maldíni hátvéd volt, ott egy jó helyezkedéssel a rutin pótolhatja a megkopott gyorsaságot. Azért BL meccseken a fiatal titánok sokszor őt is állva hagyták. Ez nem bántás, ez tény. A középpálya más, ott a nyers erő és a gyorsaság dominál, ott ütközni és futni kell. Ezért nem vette meg pl. Gerrardot a Real. A vb után azt mondták öreg és lassú, gyenge formában van. És láthatod, nagyon akar, de a Liverpool vele együtt is gyenge középcsapattá vált.
  Ronaldinhoban szerintem még így is több van mint a középpályán néhány játékosunkban. És eladni valóban úgy kell, hogy legyen utánpótlás is. Szerintem fontosabb lenne Pirlo, Seedorf, Gattuso és Ambrosini utódját megtalálni, mert közülük kettőnek már rég nyugdíjba kellett volna mennie, Gattuso és Ambro pedig már nem bír végig nyomni egy meccset 100 %-on.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet