Valószínű, hogy Matri pótolja Pippót

15

Egyre valószínűbb, hogy a Milan vezetői Alessandro Matrit választották a súlyos és hosszan tartó sérüléssel bajlódó Pippo Inzaghi pótlására. A 26 éves játékos nem ismeretlen a rossoneri előtt, hiszen 10 évvel ezelőtt a Milan Primavera csapatának egyik kincse volt.

Azóta persze sok minden történt Alessandróval.  A Milan többször is kölcsönadta, így megfordult a Prato, a Lumezzane és a Rimini csapatában is. Az olasz első osztályban 2003 május 24-én debütált a Piacenza ellen. 2007 nyarán írta alá szerződését a Cagliarival.

A játékos neve Inzaghi sérülése óta folyamatosan a Milan vezetőinek látóterében van, de konkrétumokról most először adtak hírt az olasz lapok. Maga a játékos pár napja nyilatkozott a La Gazzetta dello Sportnak: “Nem tudok segíteni az ügyben, de örülök, hogy olyan nagy kluboknál kerülök szóba, mint a Milan”.A játékos arról is beszélt az olasz szaklapnak, hogy jó a viszonya a Milan jelenlegi trénerével.  Allegri a Milan előtt a déli csapat edzője volt és szívesen dolgozna együtt újra egykori játékosával. A tréner pár napja úgy fogalmazott, hogy januárban egy „nagy” csatár érkezhet a klubhoz, de nem részletezte a választást.

Az elmúlt héten arról jelent meg hír, hogy a Milan 12 millió eurót ajánlott a Cagliari játékosáért, de a Sky Sport Italia szerint a szárd klub elnöke elutasította az ajánlatot.  Nos, a milannews.it legfrissebb értesülése szerint Gallianiék emeltek az ajánlatukon, amelyik most így szól: a Cagliari 12 millió eurót kap három részletben (négymilliós egységekben), illetve teljes egészében a Cagliarié lesz Davide Astori játékjoga.

Állítólag Cellino elnök 15 millió eurót szeretne kapni a játékosért, és ez az ajánlat már közelít ehhez. Lapértesülések szerint az üzlet jól halad és immár közel van a pillanat, amikor a felek egymás tenyerébe csapnak.


15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Remélem a mienk lesz Matri a télen! Astorit én sem vonnám bele üzletbe.. de Oddot és Jankulovskit igen! 🙂

 2. “Ahol van 12 millió, ott van plussz 3 is..”
  Forintból lehet, euróból azért ez közel 1 milliárd…
  Ettől függetlenül én már régóta irogatom, hogy Matrit ide!!!
  Még kinézetre is hasonlít Pippóra, nem beszélve testalkatáról, stílusáról. Meggyőződésem, hogy egy sztárcsapatban kitudna bontakozni. Mi kell még???

 3. Attól félek a “nagy csatár” jelző Cassano-t jelenti, de adja Isten hogy elkerüljön minket nagy ívben. Én legszívesebben “kannibál” Suarez-t hoznám el az Ajax-ból, igaz hogy a BL-ben már nem játszat velünk, de a jövőre sokat lendíthetne a csapaton. Vele több évre megoldódnának a támadó gondjaink, ha Ibra és Pato marad és ha Ronaldinho megy is. Remélem ezután végre elkezdenek a középpálya és védelem megerősítésén is dolgozni.

 4. Matri jó döntés lenne, de 12 milliót + Astorit áldozni arra, hogy legyen egy cserénk… Persze lehet, hogy ez jó jel, és a 12 milliós cserék mellé jön még pár minőségi játékos. Lassra, Gansora gondolok elsősorban.

 5. Nem ismerem Matri-t, de megnéztem róla egy összeállítást, abból az jött le hogy egy igazi lesipuskás befejező csatár és el is kellene egy ilyen játékos a Milanba!! Steve_86 kommentjére reagálva sztem Suarez nem milan szintű csatár Huntelaar 2, a holland bajnokságba megél az oké, de sztem max egy német csapatba tudnám elképzelni!!

  FoRzA MiLaN!!

 6. Szerintem nagyon jó kis csatár Matri. Több Cagliari meccset is néztem és nagyon jól teljesített. Már a 2. szezonja, amelyikben rendkívül jól játszik! Én nagyon örülnék neki. Egy igazi csatáralternatíva. ÉS nem utolsó sorban Milanos nevelés.

 7. Astorit szerintem kár elfecsérelni. Inkább ki kell fizetni a kért összeget, bár én sokallom a 15 millió eurót.

 8. Pippo felépül és akkor Matri egy felesleges ember lesz.Amúgy se ér meg 15 mil. eurót.
  Inzaghi a mi csatárunk aki mindig kihúzza a bajból a csapatot.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet