Andrea Pirlo – Megy vagy marad?

16

Andrea Pirlo szerződése nyáron jár le a Milannál. Egyelőre nincs szó a tárgyalásokról a klub és a középpályás között, így természetesen elindultak a találgatások, hogy esetleg távozik a nyáron.

A pletykák arról szólnak, hogy két klub is szívesen látná a 30 éves világbajnokot a soraiban. A spanyol Barcelona és az angol Chelsea nevét lehet olvasni. Utóbbinál ugyebár Carlo Ancelotti az edző, aki annak idején kitalálta Pirlo posztját és alkalmazta rendkívül hatékonyan a rombusz felállásban.

A találgatások hátterében az is lehet, hogy az öt forduló óta hiányzó Pirlo nélkül is menetel a Milan, tehát már korántsem épül rá annyira a csapat játéka, mint korábban.

Ugyanakkor Adriano Galliani a héten arról beszélt, hogy egyetlen játékossal sem ülnek le tárgyalni a tavaszig, így nem olyan meglepő, hogy a világbajnok irányítóval sem egyeztettek még.A maradás esélyét növelheti az is, hogy Allegri éppen tegnap nyilatkozta, kulcsfontosságú a keret számára Pirlo és számít rá a jövőben.

Pirlo a ma esti keretből is kimaradt, mivel továbbra sem épült fel sérüléséből.

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Pirlo 3 éve szar! Ebben sz évben észhez tért, mert nem csak a Milanban, de az olasz nemzeti csapatban is ő a húzóember… 1-2 éve lehet Pirlonak, meg kell vele a szerződést hosszabbítani és nyáron eladni… Azonnal keresni kell helyette egy játékost… Örülök, h Hernanes jött a Lazioba, mert kiderült, fekszik neki az olasz bajnokság… nincs mese!! le kell igazolni!!!!!

  • Sziasztok

   Szerintem Andrea Pirlo megérdemli hogy a Milannál fejezze be a karrierjét. Tett ő eleget az AC-ért mindkét BL győzelem során, a bajnoki cim megszerzésekor stb…

  • Pirlonak nagyon kéne a Milán,és a Milának is kell Pirlo.Nem szabad el adni mert tönkre vágják mint Shevcsenkot.

 2. Hidegrázásom van 2 éve mikor a pályán van! Alibi passzok,körülményes lassú cselek,és pontatlan hosszú inditások! Ez most Pirlo!! Menjen ahova akar! Chelsea??!!! Nevetséges!!! Ja! És a védekezéshez annyi köze van,mint nagyanyámnak!! Nézzétek meg a mezét meccs végén! Egy koszfolt sincs rajta! Vagy Pervolt használ??? Egyszóvai-NULLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. acm35! Kicsit elfogult vagy,mert tényleg nulla volt 2-3 évig!!!! Utáltam nagyon már, h mert Pirlonak hívják, ezért játszik! De most nem rossz, és el is tudnánk jó lóvéért adni…

  • sztem egyetlen konkurense van Pirlonak,Xavi…ők ketten a legjobbak ezen a poszton.tény h nem ment neki,de mindenki van rossz szériája.hiba lenne eladni,páratlan játékinteligenciával rendelkezik…

 4. ja, már csak neve miatt is szép pénzt kapnánk érte. én se vagyok elragadtatva tőle, de sajnos a csapatban bérelt helye van :/ kéne szerezni a helyére 1 új, fiatalabb, lendületesebb, kreatív irányítót 😀

 5. Akárkinek akinek kell elpasszolnám. Nem gondolom, hogy Ancellotti lenne annyira hülye, hogy Pirlo még most is kellene neki, de ha így lenne simán elengedném. Alapvetően kedvelem Pirlot így ha más csapatban jobb lenne mint itt, akkor még örülnék is. Inkább Hernanes jöjjön, bár az ő ára szerintem nagyon megszaladt. Kár hogy nem hoztuk el.

  • Hernanes jó futballista de Pirlo még mindig jobb, azt sem mondanám, az előző években rosszul játszott volna a Milan középpályája gyenge, és nem Pirlo jelenleg ő a legjobb középpályása a csapatnak. De egyedül nem tud klasszis szinten játszani. Milán középpályáját egy Montolivo valamint egy Aquilani-val meg lehetne erősíteni, és máris jobb lenne Pirlo is de ez csak az én véleményem.

 6. Az én véleményem nagyon más, habár nekem Pirlo az egyik kedvenc játékosom. Tudom, hogy a legtöbb Milan-fannak böki a csőrét. Aláírom, hogy nem úgy muzsikál mostanában, mint mondjuk 5 éve, de mindig hatalmas formát nem lehet mutatni. Ha a korábbi Pirlo az etalon, az idősebb Pirlonak valóban nehéz felnőnie hozzá. Ne csináljátok már, Pirlo a Milan történelmének része, és saját magunkat köpnénk szembe, ha elengednénk. Azt azért nem mondja senki, hogy nem tud hozzátenni a játékhoz. Egyértelmű az én szemembe, hogy még mindig a Milan kulcsemberei közé sorolandó és hiba lenne nem hosszabítani, persze ezek csak az én véleményem. De biztos vagyok abban is, hogy Gallini is így gondolkodik.

 7. Hosszabbítani kell vele min. 2 évet. Ha nem ezt tesszük még pénzt se kapunk érte, mivel ha lejár vkinek a szerződése akkor ingyen mehet bárhová!

 8. Nekem a Milanban kb a kedvencem Pirlo pár éve jobb volt mint most Xavi ebben az idényben sajnos csak rúgott egy 35 méteres gólt és adott egy mesteri passzt Ibrának ezek azt jelzik hogy még Pirloban még van valami VALAMI és kötnék vele még egy jó 2-3 éves szerződést.

 9. Személy szerint az összes Milan játékos a kedvencem és Pirlo is, én hosszabbítanák vele és megengedném ha akarja persze, hogy a Milanban fejezze be pályafutását, ez igaz a többi idős játékosra is, mi nem egy Real vagyunk hogy ha már valaki nincs élete formájában akkor már nem is kell!! De egyébként én nem szeretném ha Hernanes jönne, mert így is van elég brazil a keretben és jóból is megárt a sok. Inkább örülnék egy Sweinsteigernek és ő tényleg Pirlo alternatívája lenne!!

 10. Hát nekem ugy tünik itt mindenki nagyon ért a focihoz:)))Csak azok nem akik el akarják vinni no meg Allegri-sem ezek szerint:)
  Az az ember még most is a legjobbak között van a posztján sőt!!
  Annyit letett már az asztalra, hogy egy kissé bánt hogy így beszéltek róla!
  Az eredményesség mindenre válasz, ha meg barca-focit akartok akkor ott kellene szurkolni!
  Ez a foci ilyen már 20 éve mióta nekeik szurkolok!
  Akiket ezzel megbántottam ,bocsika!:))

  Forza Pirlo!!!!!:)

 11. Véleményem szerint lehet vele hosszabbítani, csak az a gond hogy nincs jövő a középpályán… Vagyis olyan fiatal nincs aki technikás lenne. Pirlo, Ambrosini, Seedorf, Gattuso négyes nem mai gyerek. De nálam Seedorf nagyobb kakukk tojás mint Pirlo. Ő sokkal többet alibizik …

 12. Szerintem sem ugyanaz már Pirlo mint,aki mondjuk a 2003-as,vagy 2007-es BL-győzelem idején volt.De a rúgótechnikája még mindig egyedülálló és a játékintelligenciája is az.Ha a középpályánk nem úgy muzsikál,ahogyan szeretnénk,az nem egyedül az ő sara.Ha vele együtt pályán van Ambro,Gatta és See azt már nem bírjuk el.A rutin nem elegendő,ha nincs megfelelő futómennyiség.Én abszolut a fiatalítás híve vagyok,de 3 futó,robotoló középpályás mellett még simán elférne Pirlo.A pontrúgásoknál,indításoknál is hasznát venné a csapat ezért nem hiszem,hogy le kellene mondanunk róla.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet