A Sampdoria játékosai Ibrahimovicról

6

A hétvégi ellenfél, a  Sampdoria két belső védője,  Daniele Gastaldello és  Stefano Lucchini nyilatkozott a Secolo XIX-nek.”

„Ibra egy zseni, de nem ő a Milan egyetlen fegyvere. Most minden idegszálunkkal a Milanra koncentrálunk, a PSV-vel foglalkozni nagy hiba lenne.”mondta Gastaldello

Csapattársa Lucchini így folytatta:

“Nem vagyok alacsony termetű a 187cm-emmel, de amikor Ibra mellém kerül, óriásnak tűnik. Meglepett, hogy nem igazán találta a helyét a spanyol ligában. Talán az olasz bajnokság fekszik neki a leginkább.”A Samp csapatkapitánya, Angelo Palombo a La Gazzetta dello Sportnak mondta véleményét a svéd támadóval kapcsolatban:

“A Parma elleni meccs után lépni sem bírtam. A vizsgálatok azt mutatták ki, hogy már hónapok óta cipelem magammal ezt a sérülést. A futball megtanít rá, hogy egyes időszakokban bármire képes vagy, máskor pedig semmit sem tehetsz.

Ibrahimovic visszatérése nagy lökést ad a bajnokságnak. Szerintem a tavalyi szezonban is jól teljesített, hiszen sok gólt szerzett a Barcelonában. Tudom, hogy a Milanban újra a legjobb formáját hozza, hiszen igazi klasszisok közt futballozhat. Képes arra, hogy egyedül oldjon meg szituációkat, kiharcolja magának a gólhelyzeteket. Emberileg is kedvelem őt, bár csak párszor beszéltünk egymással, de jók a tapasztalataim vele kapcsolatban.”


6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet