2022. szeptember 29., csütörtök

Biztos, hogy Kaká nem jön vissza januárban!

-

Nincs szükség téli erősítésekre a Real Madrid labdarúgó-csapatánál, ugyanis Kaká hamarosan visszatérhet – mondta José Mourinho vezetőedző a goal.com című lap szerint.

A legnagyobb januári igazolásunk Kaká lesz – jelentette ki a Real Madrid szakvezetője. José Mourinho szerint a térdsérülés után visszatérő brazil irányító olyan lesz, mintha egy új futballista kerülne a csapathoz.

Korábban úgy tűnt, a portugál edző nem számít az aranylabdás játékosra, szó volt arról is, hogy Kaká visszatér az olasz bajnokságba. Először az a hír röppent fel, hogy az Inter – némiképpen bosszúból, hogy elhalásztuk előlük Ibrahimovicot – szerzi meg az utolsó rossoneri aranylabdást, később, főleg az olasz sajtóban az tartotta magát, hogy Gallianiék készek visszahozni a milánói publikum korábbi szemefényét a csapathoz. Mourinho mostani nyilatkozata hosszú időre lezárta a Kaká-sagát, hiszen a brazil játékosnak a portugál edző fontos szerepet szán a Madrid tavaszi hadjáratában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én emlékszem rá, hogyan hagyta el a csapatot. Nem volt éppen tiszta a dolog. Ha jól rémlik, már régen megvolt a szerződése a Reallal, ő meg még mindig arról beszélt, hogy nem fogja elhagyni a Milant. Egy ilyen szerződés nem egyik napról a másikra köttetik meg. Ehhez egyeztetések egész sora kell egy ekkora játékosnál és ilyen nagy összegnél. Ha ő 1-2 nappal korábban még azt mondta, hogy biztosan marad a Milanban, akkor vagy pár óra alatt kreálták kaká szerződését vagy hazudott a brazil. Szerintem utóbbi… Sajnálom, de én már – emiatt – nem tudom leírni nagy K-val a nevét…

  2. Ez a KAKA már sohasem lesz a régi….sajnos.
    Már az utolsó milanos évében is fényévekre volt legjobbjától, szerintem ő nagyon gyorsan kiégett, igaz ebben nagy szerepet játszott a sok kellemetlen sérülés is.
    Nagy kedvencem volt, az is marad, de szerintem a milannak, most nem egy kaka stílusú játékos kellene.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS