Nincs szükség téli erősítésekre a Real Madrid labdarúgó-csapatánál, ugyanis Kaká hamarosan visszatérhet – mondta José Mourinho vezetőedző a goal.com című lap szerint.

A legnagyobb januári igazolásunk Kaká lesz – jelentette ki a Real Madrid szakvezetője. José Mourinho szerint a térdsérülés után visszatérő brazil irányító olyan lesz, mintha egy új futballista kerülne a csapathoz.

Korábban úgy tűnt, a portugál edző nem számít az aranylabdás játékosra, szó volt arról is, hogy Kaká visszatér az olasz bajnokságba. Először az a hír röppent fel, hogy az Inter – némiképpen bosszúból, hogy elhalásztuk előlük Ibrahimovicot – szerzi meg az utolsó rossoneri aranylabdást, később, főleg az olasz sajtóban az tartotta magát, hogy Gallianiék készek visszahozni a milánói publikum korábbi szemefényét a csapathoz. Mourinho mostani nyilatkozata hosszú időre lezárta a Kaká-sagát, hiszen a brazil játékosnak a portugál edző fontos szerepet szán a Madrid tavaszi hadjáratában.

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Hy,osztom a véleményed.Nekünk nem feltétlenül rá van szükségünk,de ettől függetlenül minden Milanista egyik kedvence marad szerintem.

 1. Ez igaz! Sajnos Kaká sem a régi már!De lehet hogy hogyha visszajönne elnyerné régi formáját! (legalábbis hogy jobbat elérne mint az előző évben a Reálnál az majdnem biztos!)

 2. Én emlékszem rá, hogyan hagyta el a csapatot. Nem volt éppen tiszta a dolog. Ha jól rémlik, már régen megvolt a szerződése a Reallal, ő meg még mindig arról beszélt, hogy nem fogja elhagyni a Milant. Egy ilyen szerződés nem egyik napról a másikra köttetik meg. Ehhez egyeztetések egész sora kell egy ekkora játékosnál és ilyen nagy összegnél. Ha ő 1-2 nappal korábban még azt mondta, hogy biztosan marad a Milanban, akkor vagy pár óra alatt kreálták kaká szerződését vagy hazudott a brazil. Szerintem utóbbi… Sajnálom, de én már – emiatt – nem tudom leírni nagy K-val a nevét…

 3. Csak az a helyzet, hogy nem Kaká akart elmenni, hanem a kopaszék simán eladták a madridnak.
  Hasonló a szituáció, ahhoz mikor Nesta idekerült.

 4. Amúgy pedig a legjobbkor volt eladva, mert amilyen sérülékeny….
  Attól tartok, hogy Pato is ilyen cipőben fog járni.

 5. Ez a KAKA már sohasem lesz a régi….sajnos.
  Már az utolsó milanos évében is fényévekre volt legjobbjától, szerintem ő nagyon gyorsan kiégett, igaz ebben nagy szerepet játszott a sok kellemetlen sérülés is.
  Nagy kedvencem volt, az is marad, de szerintem a milannak, most nem egy kaka stílusú játékos kellene.

 6. Ez a Kaka régi Kaka lenne ha ismét Milan mezben lenne!!! 😀 De ezek szerint nem lesz!!! 🙁 FORZA MILAN!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet