Inzaghi Paloschit választaná

15

A sérült Pippo Inzaghi elmondta, hogy szerinte kivel kéne őt pótolni januárban, ha a klub úgy dönt, hogy igazol egy támadót.

“Ha szeretnének valakit szerződtetni a pótlásomra, nincs jobb Alberto Paloschinál.” – nyilatkozta a 37 éves klasszis

Az U21-es válogatott Paloschi játékjogát a Milan és a Parma közösen birtokolja. a tehetséges támadó már szerepelt a piros-feketék mezében tétmeccsen, sőt gólt is szerzett. Alberto 2008 februárjában a Siena ellen debütált a felnőttek között, összesen hét mérkőzésen lépett pályára és két gólt szerzett.

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. AZ ijfú inzaghi en mindenkép vixahoznám sztem ő 1 csiszolatlan gyémánt és a játékstilusa nagyon de nagyon hasonlit inzaghiéra.. csak nézzétek meg mit művel a parmában… és ha 1 kis eszük is van gallianieknak és nem akarnak sok lovét kibaxni az ablakon vixahozzák őt és szerintem a fiatalokbol kéne mar erőt nyomni hix ottvan adiya , paloschi , beretta mind fiatal tehetségek őket kéne beépíteni mint ahogy azt a barca tette messivel és lám messi az 1ik világ legjobb játékosa…
    Egykis video paloschiről: http://www.youtube.com/watch?v=WJ1Q1xTg5l8

  2. Szerintem Paloschi sem gyenge játékos és én favorizálom,mert Milan nevelés.Ő is csak 20 éves,mint Balotelli,kettejük közül kellene valaki,mert el kell kezdeni a fiatalokra építeni a csapatot!!!Az viszont kétségtelen,hogy ha Balotelli és Paloschi közül kellene választani,akkor Balotelli pillanatnyilag jobb megoldás lenne!!!

  3. Nálam is Matri a fő opció,örülök,h felmerült a neve! Remélem hazatér a télen.. Balotelli pedig tuti a mi játékosunk lesz,idő kérdése. Én még egy ember érkezésének örülnék,ő pedig Jucilei a Corinthians-ból. Olyan a középpályán,mint Nesta a védelemben: tanár ! 🙂

  4. Nagyon ügyes srác Paloschi jó lenne Milan mezben látni, de Balotellinek is nagyon örülnék és sztem itt nálunk nem csinálná a zűrös dolgait, mert nagyon jóba van Galliánival meg minden álma hogy piros-fekete mezben játszhasson!! Sztem Ibra is teljesen máshogy viselkedik itt mint az eddigi klubjaiban, nem arcoskodik, hogy ő itt a sztár, hanem elismeri a többiek munkáját és alázatosan játszik minden meccsen, nem gondoltam, hogy ennyire megkedvelem!!:)