2022. október 04., kedd

Fernandez: A Milan jelenleg jobb Ronaldinho nélkül

-

A kedd esti BL találkozóra készülve  az Auxerre vezetőedzője, Jean Fernandez is megszólalt és  dicsérte kollégáját, Massimiliano Allegrit:

Allegri remek munkát végez, és mostanra megtalálta a megfelelő egyensúlyt a csapata számára. Ezzel sikerül kihoznia a legtöbbet a Milanból.  Tevékenységének köszönhető, hogy ma ők  Olaszország legjobbjai. Ami Ronaldinhót illeti, jelenleg a Milan jobb nélküle.”EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. szerintem a Milan keretéből még mindig R80 a legtechnikásabb. Lehet, h ***ik visszajönni védekezni, de ezt a középpálya még megoldhatná, ha nem See lenne ott. Meccsek óta őt figyelem, felháborító, h ekkora alibi játékkal (lásd a sprintjeit), simán kezdő. amíg 1 ekkora zseni 5 percet kap 3 meccs alatt. És amíg fut a szekér, senki nem mondhat semmit, de az ötletességet jelenleg csak Ibra visz a játékba, és ez előbb-utóbb kevés lesz.

  2. Maximálisan egyetértek Csabi9-el. Sőt én még azt is hozzá tenném hogy szerintem Ronaldinho azokon a meccseken amíg még játszott a tavalyi teljesítményéhez képest javuló tendenciát mutatott és ha nem is olyan lendületes már mint a Barca-s korszakában legalább labdákkal kiszolgálja a társait. Ha pedig megvillan néha akár egy passzal akár egy helyzet teremtéssel egy egész meccset képes eldönteni. Én amondó vagyok egy ekkora játékost hiba ennyire nem játszatni

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS