Pato és Inzaghi sérülése is súlyos

0

Az AC Milan orvosa, Dr. Gianluca Melegati tájékoztatása szerint Alexandre Patónak másodfokú izomszakadása van a bal combjában és nagyjából hat hetet kell kihagynia.

Filippo Inzaghi bal térdszalagja elszakadt, ezért a szezonban már nem lép pályára. A sérült térdet hamarosan megműtik.

A 37 éves csatár így kommentálta a sérülést:

A futball és az élet már csak ilyen. Az egyik percben még játszol és a labdáért harcolsz, a következő pillanatban meg a térded fogod. Egy perccel később pedig amikor körülnézel, látod a támogatóidat, nekem pedig sok van belőlük és ezt köszönöm nekik.Mindenki mögöttem áll: a klub, az edző, a csapattársak és a szurkolók. Bárkire nézek, ltom a szemében, hogy segíteni akar rajtam. Legbelül mindenki érzi, – beleértve engem is – hogy nem lesz egyszerű innen visszatérni, de én nem adom fel. Mindent megteszek, amit lehet, mert ez a kaland még nem ért véget számomra.”

A Roma kapitánya, Francesco Totti is támogatásáról biztosította barátját:

“Sose add fel, Pippo! – üzente Totti

Te egy példakép vagy mindannyiunk számára, hogy mindig ki kell tartani. Inzaghi egy tehetséges játékos, a számok mindent elárulnak. Ő a legnagyobb mestere a leshatárról indulásnak. Filippo egy profi, aki mindig keményen edzett és mindig egyetlen cél vezérelte, a gólszerzés.”

A Juventus legendája, Alessandro Del Piro is jobbulást kívánt Inzaghinak:

“Sajnos a legutóbbi fordulóban történt pár szomorú eset, ilyen volt Inzaghi sérülése is. Azt mondta, hogy harcolni fog azért, hogy visszatérhessen a pályára, így biztos vagyok benne, hogy sikerülni is fog neki. Minden jót, Pippo!”SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet