2022. december 03., szombat

Bari-Milan: Mérkőzés utáni nyilatkozatok

-

MASSIMILIANO ALLEGRI

„A srácok remekül teljesítettek ma. Három naponta játszunk, ezért mindenkinek áldozatokat kell hoznia a csapatért. Minden játékosra szükségünk van, és tudatában kell lennünk, hogy erős a keretünk. Muszáj volt újra nyernünk és visszatalálni a győzelem útjára, ráadásul szerintem ezt jó játékkal értük el. Sajnálatos, hogy kaptunk két gólt, de a másik oldalon rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. örülök, hogy mindenkin láttam, hogy készen áll a kemény munkára.”

ADRIANO GALLIANI:

“Egy kicsit szenvedett ma a csapat, de jól játszottunk, sok gólhelyzetet alakítottunk ki. Szerintem jó teljesítményt nyújtottak a fiúk. Az edzőnk egy kísérleti formációt próbált ki, a saját ötletei felhasználásával, de emellett pihentetni is tudott egy-két embert, mint például Pirlo. Itt kell megjegyezni, Ambrosini kiválóan játszott Andrea posztján. Seedorf közvetlenül a támadók mögött helyezkedett, véleményem szerint számára ez a legjobb poszt. A támadóink is kivették a részüket a sikerből, jól teljesítettek. Robinhóval is elégedettek lehetünk, még akkor is, ha pár lehetőséget elpuskázott. talán lehetett volna egy kicsit simább is a vége, már hamarabb lezárhattuk volna a mérkőzést ha 3-0-r vezetünk. A bajnokság még nagyon hosszú és ott van a Bajnokok Ligája is. Mindenkinek lesz lehetősége bizonyítani. Jó úton haladunk, ez volt sorozatban a harmadik idegenbeli bajnokink, amit megnyertünk. Kár, hogy a Juventus ellen vereséget szenvedtünk. Eddig 20 pontot gyűjtöttünk tíz forduló alatt, a Lazio kettővel áll előttünk. A nagyok kezdik elfoglalni a helyüket a tabellán. Kemény harc lesz a Milan, a Lazio, az Inter, a Juventus és a Rom között.”

MATHIEU FLAMINI:

“Nagyon elégedett vagyok a mai meccsel, elsősorban a győzelem miatt. a Real Madrid és a Juventus elleni meccs után rendkívül fontos volt, hogy győzzünk. Örülök annak is, hogy hosszú idő után újra a kezdőcsapatban kaptam helyet, ráadásul győzött a csapat és gólt is szereztem. Jól játszottunk, még a védelem is, a kapott gólok ellenére. Kár, hogy a végén kicsit visszaestünk, de a lényeg a három pont.”

MASSIMO AMBROSINI:

“Fontos volt jól kezdeni a mérkőzést. Talán sokkal hamarabb is lezárhattuk volna a találkozót, ha kihasználjuk a helyzeteinket. Szeretném kiemelni Robinho teljesítményét, aki bár most kihagyott pár helyzetet, de mozgásával és munkájával rengeteget segít a csapatnak. A csapat szempontjából nagyon hasznos a játéka. Kicsit el volt keseredve, mikor lecserélték, de ez érthető ilyenkor. De ahogy mindig, mai is rengeteget futott, ezt mindenki láthatta.”


ZLATAN IBRAHIMOVIC:


“Kicsit nehézkes lett a vége, de elsődleges a három pont, főleg miután az Inter és a Lazio is botlott. Talán kicsit könnyebben is nyerhettünk volna, de a győzelem így is megvan. A második gólunknál láttam, hogy Flamini lendületből érkezik, ezért elé passzoltam, ő pedig értékesítette a helyzete. Az volt a taktikánk, hogy már elöl letámadjuk az ellenfelet, mert a Bari sokat tartotta hátul a labdát. Labdaszerzéssel pedig gyorsan tudtunk támadást indítani.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS