2022. október 04., kedd

Real Madrid-Milan: Meccs előtti sajtótájékoztató

-

Massimiliano Allgeri és Clarence Seedorf képviselte a csapatot a szokásos mérkőzés előtti sajtótájékoztatón:

MASSIMILIANO ALLEGRI:

“Ez e megfelelő időpont, hogy a Real Madrid ellen játszunk. A csapat nagyon jó állapotban van fizikailag és mentálisan is. Sorozatban három bajnoki győzelmet arattunk. Készen állunk a madridi rangadóra. A királyi gárda elleni találkozó egy fontos sorozat első állomása lesz. Bízunk a jó eredményben, hiszen a végén a pontok számítanak majd. Nagyon nagy jelentőséggel bír számunkra a mérkőzés. ”

“Ha tényleg azt mondta Mourinho Kakáról, ami a hírekben megjelent, akkor nyilván igaz, nem hiszem, hogy hazudozna. Inzaghi esetében is igazat adok neki, jogosan tart Pippótól, hiszen ő rengeteg gólt szerzett már Olaszországban és Európában is.”

“Beszéltem Menezes szövetségi kapitánnyal. Elégedett Ronaldinho, Pato és Thiago Silva formájával.”

“Visszatérve a keddi meccsre, mind a Milan, mind a Real Madrid játékosai kiváló atléták.  Véleményem szerint Mourinho legfontosabb játékosa Özil. Ami minket illet, szeretnénk folytatni azt az utat, amin elindultunk. Madridban védekező taktikával pályára lépni óriási hiba lenne.  Thiago Silva? A találkozó napján is vizsgálatoknak vetjük alá, meglátjuk képes lesz-e játszani.”

CLARENCE SEEDORF:

“Az eddigi meccseiket nézve azt gondolom, hogy a Real Madrid más csapat, mint tavaly volt, ez pedig leginkább az edzőjüknek köszönhető. Van egy saját stílusuk, szerintem remek meccset játszunk velük. Úgy gondolom, Mourinho munkája már most látszik a csapatán.”

“Ibrahimovic érkezésével a mi taktikai variációink is bővültek, sokkal nehezebb kiszámítani a játékunkat. Remekül beilleszkedett a közösségbe és már most rendkívül fontos tagja a keretnek.”

“Cristiano Ronaldo világklasszis játékos, örülök, hogy ismét jó formában van. Mindig megtiszteltetés ilyen kaliberű futballisták ellen játszani. Persze bárki is legyen az ellenfél csapatában, mi azért érkeztünk Madridban, hogy győzzünk és elvigyük a három pontot.”

acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS